72813
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • armageddon666
    Nem a rész során felbukkanó karakterekre gondolok, hanem az ending közben mutatottakra O.o Akinek pl. glória volt a tükörképén, vagy a medencés lány...
  • efti
    Azok a korabbi hoditasok voltak...
  • armageddon666
    twgok2 végén most komolyan bemutattak egy csomó aranyosnak látszó karaktert?

"Na őket nem kapjátok meg!"

FUUUUUUUUUUUUUU
  • LasDen #47024
    őőő megnéztem a Kamisama no Memochou első (vagy első 2?) részét és nem igazán tudom hova tenni...a NEETek nyomoznak mer nincs jobb dolguk vagy mi?? meg az egész tök fura volt, ahogy belekerült a dologba...
    Alice meg haasonló Viktorikához...bár nem tsundere (hála az égnek) de a komolykodós nyomozós oldala után az aranyost is megmutatja....:D
    nem igazán értem....talán a köv rész....fura...
  • efti
    Mi a rak tortent a tiger and bunnyval? Lelepett a stab? nagyon ganyul nezett ki ez az epizod...

Hogy nez ki ezen Barnaby feje? es tele volt az epizod ilyen kepekkel.. Ez eddig nem ilyen volt
  • armageddon666
    Keima Mama <3 :D
  • Lelouch
    Hol mondtam én ilyet? :D Igazából nem is néztem a 2. évadot, csak a Hakuás részekbe tekintettem bele, akkor bosszankodtam egy kimaradt jelenetén, meg a jelentéskészítő rész kihagyásán, amit végül pótoltak. A többi változtatás amiről olvastam, plot szempontból nem változtatott semmi fontos dolgon. Bár azért kihagyni Keima mama születésnapját...
  • armageddon666
    TWGOKII final episode gondolom van olyan random, mint az első évad :D
  • armageddon666
    Nem azt mondtad, hogy a második évad már nagyon eltér a mangától?
  • Lelouch
    Ismerve a mangát megállapíthatom, hogy jól látod a helyzetet... :D
  • efti
    Kar mert a masodik evad egyertelmuen jobb volt mint az elso es alighanem a harmadik meg jobb lenne...
  • armageddon666
    pedig nagyon jó hallgatni a karaktereket :( no mind1. Két 24 részes évad jobb lett volna :D
  • Lelouch
    Wakaki Tamiki, a TWGOK mangakája twitteren írt az anime folytatással kapcsolatban, valahogy így néz ki a helyzet:
    "There has not been any plans for something like a 3rd season. Once the staff is dissolve, it is very hard to convocate them again. There was not any intention for a 3rd season from the very begining. We are very lucky that an OVA is being planned. However, if the OVA sells, they may have plans."

Akit érdekel a folytatás, levonhatja belőle a következtetést... Annak azért örülök, hogy a Kaiji-utalás még lesz még animálva az ovában. XD
  • efti
    Rajottem kozben. Egy K-on single-n szerepelt a dal

@lelouch: evangelionbol csak a sorozatot lattam, a mozikat nem, de most hogy utanna kerestem azt is megtalaltam hogy abban is volt
  • armageddon666
    KamiNomi2 Ep08

A második fele nagyon jó :) Nagyon aranyosak ezek a démonok xD

Meg az átvezető kép :D

:)
  • Lelouch
    Evangelion 2.22
  • efti
    A nichijou uj endingjenek a dala az valahol mar szerepelt, de miben?
  • IMYke2.0.0.0
    A Magicka részei "csak" 1,6-1,8 GB-osak... :)
    Mondjuk, nem is Tenshi készítette ;-)
  • LasDen #47009
    akkor sem jó nézni a szerencsétlenkedését....:D
  • Zomil
    hát szerencsétlen, ha már nö nemjut neki, mert a csajozáshoz tul hülye...legalább ez az öröme legyen meg... :D
  • LasDen #47007
    nem volt semmi xtra tőle, csak most hozta ki.....ugye Hildat is folyton mustrálja meg a hülye képzelgései...aztán most alaindelon lányát is fixálta....:D folyton ilyen fasságokon gondolkodik.....idióta...:D
  • Zomil
    Hm kiváncsi vagyok mi váltotta ki ezt belöled Furuichi felé...nah majd, ha az US kidobja :D
  • Zomil
    Nah megnéztem a Space Battleship Yamato live action-t...nagyon jo volt :)
    Mondjuk egy anime-t se láttam belöle, de 10/10-es volt számomra. A CGI nagyon szép volt, bár volt pár hely ahol meg kicsit gagyinak éreztem...érdekes. A szereplök is tetszettek...föleg a kapitány(bár valamiért mindig a starcraft-os battlecruiser kapitánya jut az eszembe rola :D )
    Szoval szivesen ajánlom mindenkinek kellemes 2ora volt :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyedül az zavart nagyon a filmben, h a baszott nagy hajot mikor kiüritik azt mondják, h valami 12 tülélö van...nagyon kevésnek tünik egy ekkora hajohoz képest...tul kevésnek :S
    egyedül ez nem tetszett...

Bár mondjuk az is érdekes, h nemtudom ez azért volt-e, mert japán alkotás...de...a szereplök még a legdrámaibb jelenetnél is néha mosolyogtak...ez kicsit furán hatott...
  • LasDen #47004
    belzeebub nem volt rossz...és megin új OP-t és ED-t kapott...az openingben meg negjelennek az új akárki ellenségek...:D
    de ez a Furuichi először normálisnak tűnt, de télleg egy visszataszító gyerök...:D
  • berlinboy6329
    Mer' erre irányult a kérdésem.mi értelme lett volna a kérdésnek ha nem ezeket írom bele a spoilerbe?Néha elég "merész" dolgok vannak benne.
  • LasDen #47002
    kora este szokott menni (azt hiszem)...

de itt most úgy állítod be mint valami alsókategóriás szar vígjátékot miközbe a lent írtaknál sokkal több van benne...de ha te csak ennyit láttál meg benne....:D
  • berlinboy6329
    Gintama...Ez milyen időben ment/megy?

Most járok a 76. résznél,de

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Beszarnak,behánynak,egymás képébe finganak,faszról és heréről beszélnek+meg is építik néha......
  • Lelouch
    Sajnos azt kell mondanom, hogy én se... :D
  • LasDen #46999
    valahogy nem csodálkozom rajta.....
  • Lelouch
    Nem hinném hogy lesz 2. évad, egyelőre nagyobb bukásnak néz ki a Manglobe részéről, mint a TWGOK.
  • LasDen #46997
    nah deddómánnak is vége.....de halljátok...ez annyira jó volt....egyszerűen lebilincselő, fenomenális...ilyen jót még soha nem csinált senki...ezt kötelezővé kéne tenni, mert egyszerűen hatalmas....remélem lesz 2. évad mer muszáj látnom hogy mi lesz gantával, aki annyira szimpatikus főszereplő hogy nem is tudom mit mondjak róla...egyik tulajdonsága jobb mint a másik...áéhh...
    az egész tízenhúszmillió/10....:DD
  • efti
    hihi, megint jon egy jo kis melyik a legjobb lejatszo flame :)

amugy otletem az nincs ra
  • Máté94
    OFF:
    Újraraktam Win-t, felraktam CCCP-t, de MPHC-ban amikor teljes képernyőre teszem a videókat ilyen pixelesség válik a kép.
    Hátha valaki tudja rá a megoldást, köszi! :)

ON:
  • LasDen #46994
    majd a 2. évad...:D
  • Lelouch
    Nem vagyok benne biztos, hogy ez a kimaradt részben máshogy lesz... :D
  • efti
    befejeztem a denpa onna-t...legalabbis ami van belole. A shaft nyugodtan bekaphatja.. Ezt tenyleg nem befejeztek, hanem abbahagytak.
  • LasDen #46991
    érdekes....:D 1.05-nél az a jelenet melyik részből van????
  • RelakS
    hmm... ez amolyan mászt hevnek tűnik
  • efti
    en egy 42"es tv-t hasznalok erre a celra, kb 2-2.5 meterrol nezem. sorozatokat 720ban, mozikat 1080ban es ez igy nekem pont jo :)
  • Zomil
    jo, de egy nappaliba valo TV 100cm átlonál kezdödik