72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Így van - azt mutatja. -
azt jelzi hogy fent vagy e chaten nézd meg a profilt oda az van írva a pöttyhöz -
csodás...ennek sok értelme van...
mondjuk legalább látjuk, ha Máték nem rak az ismerd fel a képet topicba, pedig mégis zöld...
-
Na ezt kipróbálom
szerk: hát ez szürke
-
elvileg azt jelzi hogy online/offline vagy de hogy minek... de nem is működik jól -
off:
mi a tök a logo melletti kis szükre bizbasz?
bugos az sg v mi? -
Ennek örülök.
-
Meglepően jó ez az Ika Musume :)) -
Hát az, kábé 45 hónapig (3 és 2/3 évig) szedné, éjjel-nappal ez a gépecske :)
[Ha lehetne egyben tölteni, persze. De mivel klikk-fesztivál lenne az egész, nyugodtan rá lehet számolni +1 hónapot.]
-
Bocsi... :D -
Inquisitor #47138 OFF: Honnan a nick-neved? csak nem Outcast rajongó vagy? :) -
haha valahogy sejtettem, h ilyesmi lesz, de azért kapsz egy: kabbe-t :D -
Index felirat -
jah, majd angolul vmikor nekiesek... -
"ottani tudorok" :D -
akkor ezeket már soha nem fogod látni.....soo saaad.....:D -
Meh sosem lesz kész az index II vagy s;g forditás van egy ilyen érzésem...eleve Albel már külsös tag ugyhogy már jelenteni se köteles US-nek, h mivel hogy áll...nem is lennék morci, ha pont nem a legjobb US projectek lennének nála :S -
jah... -
hm s;g 24 részes? :O -
Inquisitor #47129 Nyaa-n van egy Anime OST gyűjtemény, azt hiszem 970GB? :) -
steins gate te jó szagú ég....egy ponton csak a fejem fogtam, hogy atyám mik vannak itt...és hogy mik lesznek még...beszarás....a kurva mindenit....
még előtte láttam a Kamisama Dollst, ami most így kicsit eltörpül a steinsgate epizód mellett, pedig nincs szégyenkezni valója, mert nagyo ígéretes bevezetés volt....szépen néz ki de emellett a sztori is akciódúsnak ígérkezik...főleg az utolsó rész(ek)ből kapott ízelítő alapján....jó lesz :D az opening meg olyan spanyolos..... -
Nem kő' a hunsub! -
44 GB-ot ~ 2 hónapig töltenék :))))
Ez a 11-es is 2+ hétig fog jönni. -
ez a yuruyuri...a szezon moe sorozata, de annyira érdektelen és semmilyen....voltak megmosolyogtató részek, de valahogy az egész valahogy annyira 0...itt is részről részre ökörködni fognak és ez most nem tud érdekelni....
de az opening az jaú....:D -
I am dissapoint on. ? :D
(nem lehetett kihagyni)
Imy: hát akkor most nagyot csalodtam benned... :DD -
Eggyel kevesebb "s" természetesen. -
I am dissapoint son.
-
Yamato - 44 GB-os release: 

Inkább viszem a negyedakkorát :) -
Miért kell ehhez S;G?
Amúgy is érthető, hogy mennyire idióta otaku a srác - ahelyett hogy a hús-vér csajszit ölelgetné [még akkor is, ha az egész poénnak szánt fotópóz]...
-
Én pl nem ismerem azt a sorozatot, de anélkül is vicces ez a kép :D -
ha nem nézed Steins Gatet akkor nem.... -
Nemértem :( -
WIN...:D
-
azt AA fordítással kellett emiatt megnéznem de elfogadható volt a magyar sub -
Hanasaku Iroha!
Szerintem erre gondoltam, mint "másik hosszú nevű az Ano Hana mellett", de lehet csak a Hana miatt ... -
A five leaves nagyon jo, de valamiert nagyon lassacskan voltak hozza forditasok. Turelmetlensegemben 3 vagy 4 csapat forditasabol neztem vegig. Azota viszont volt rendes batch. Csak ajanlani tudom -
semmi csak megjegyeztem....:D
durva eladások vannak itt...vampire bundot nem láttam még, de valamiér meglepett az 1400 eladás....:D
érdekes... -
És mi köze van a MAL-értékelésnek ahhoz, hogy Japánban alig veszik a Manglobe-címeket? A KamiNomi és a DW csak követte a szisztémát... Ez sokat elmond...
Köszi. :D -
malon néztem és a samurai champloot is ők csinálták, ami nem rossz és a house of five leavest is (ami meg ptw listán van)...de érdekes, hogy értékeléseik 8 körül vannak 1 sorozatot kívéve....szegény manglobe...:D
jó az új lókó....:D -
Ez akkor is túl kevés, főleg annak függvényében, hogy mostanában milyen címek érnek el sokkal jobb eladási mutatókat.