72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
hogy mi kell hogy nézzem??
- legyen érdekes
- legyen elfogadható kinézetű
- tudjon elrugaszkodni a valóságtól (azt látom eleget)
- ne legyen túlságosan klisés
asszem talán....:D -
Belekezdtem a kamisama dolls-ba és elég érdekesnek tünik :)
mecha, de mégse az...kiváncsi vagyok mit sikerül kihozni belöle :) -
Ott van minden szekció alján, meg az egész lista alján a full összesített adatok, onnan a "mean score", de azthiszem bugos. :) -
Szerintem eleg hullamzo teljestimenyu anime volt. A vege nekem pont nem tetszett, nalam 7/10 lett -
Gosick-ot bejeztem, számomra a madoka mellett ez is felkerült az év anime-je listámra :)
10/10 a vége is csodálatos lett...jo persze kicsit idillikus...de nekem pont ez tetszik benne, volt benne szomoruság is, de a vége az abszolut happy end és nekem ez tetszett benne :)
Iszonyat jo anime volt, persze voltak benne üresjáratok, de végig lekötött. A karaterek jok voltak, a zene gyönyörü volt...mind a 2ed örök favorit lett...
Mindenkinek szivesen ajánlom! :) -
1. Impressions of content (the main story)
2. The motif (story elements and subject)
3. Character design
4. The seiyuu appearing
5. The studio responsible
6. Genre
7. “As far as possible I try to try watching it first and judge from that”
8. Trailer impressions
9. The original work (or production staff in the case of originals)
10. “I just try to watch it all if possible”
Nektek? :)
szósz -
Gundam SEED állítólag egész fasza :)
Busou Renkin az nekem meglepően kellemes volt :) am tényleg faék szintű, de jó harcok/képességek vannak benne. Tetszik ez a előhívom a fegyvert dolog :) -
MAL listámon meg tudom jeleníteni az animék átlagpontszámát? Mármint amit szavazatok után kapott. -
Azt hiszem leteszem egy kicsit a Busou Renkin-t, valahogy nem fog meg se fule se farka tortenet szamomra.A keszitok egybol belecsaptak a lecsoba semmi felvezetes nelkul, raadasul szerintem az egesz egyszeru mint egy faek.
Azert is tettem felre, mert elkezdtem nezni a Kidou Senshi Gundam SEED-et annak ellenere, hogy en utalom a Mechas animeket,de ez valahogy megfogott.Legalabbis az elso reszek,remeljuk ilyen is marad vegig. -
Ez a 6 komment vicces volt :D -
-
szerintem poén volt...:D -
2. rész: Atya ég, ezt ki kell pihennem...
Azt hittem csak az első rész lesz ilyen de ez se volt különb... Férfi meztelenkedés, rengeteg pénisz, gay-faktor... Ezt nem nekem találták ki.
-
Melyik része pontosan? :D Komolyra fordítva a szót, örülök hogy neked tetszett, nekem csalódás, többet vártam. -
szerintem nagyon jó volt..... -
Katte ni Kaizou 1. rész: Az első felét nehéz szavakkal illetnem. Ezt most tényleg komolyan gondolta a SHAFT? Nem igaz, hogy egy ilyen hosszú mangából normálisabb történetet nem tudtak találni.
A másik két sztori is elég gyenge volt szvsz, meg sem közelíti a Zetsubou Sensei-t.
-
Két Kamisama viszi a prímet eddig. :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem mondják el konkrétan, csak lehet látni mikor Mikado beírja. -
Vagy ha guglizik az ember.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Melyik részben mondják, hogy ez a jelszó? O.o -
Kellene nézni majd, de az őszi szezonból már így is túl sokra vagyok kiváncsi... Most nyáron meg csak egy érdekel, pedig most lenne több időm... :D -
Durarara. -
melyiket?? -
A jelszó kitalálható, ha láttad az animét. :)
@csocso14: Miért? -
Mire is?
-
Heh, ez jó. :D -
Valaki esetleg nem tagja ennek a csoportnak :D -
-
nekem a húgica nem tetszett...kis idegesítő....D
(azé dobott banner egy acceleratort...:D) -
Kamisama Dolls
Ez szimpatikus harcolászós animének néz ki. Egyszerű, megszokott alapkoncepció, de jól van előadva. Első részben az egyedüli, ami nem tetszett az egyik karakterklisé, ami bár baromira idegesít:
a hülye, őrült vigyoros űberharcos albínó, akitől már csak az accelerator röhögés hiányzik
, ha ő nem lenne jobban várnám a köv részt. ^_^
-
szerintem nincs baj az FFFpeeps-szel....jókat szoktak csinálni....:D
-
Nem. -
Magyar? :D -
Én még várok kicsit, hátha nekem szimpibb csapat is fordítja.
Egyébként én is szerettem az első évadot, akkora baromság, kellően kikapcsol. :) -
kikerül Baka to Test is végre.....imádom ezt a sorozatot, annyira beteg...:D -
Prof William #47273 Új fordítás készült el. Link az aláírásban. -
Az esper vonal nekem is jobban bejön. Remélem lesz majd Railgun 2, mégpedig lehetőleg az Index III előtt, a manga alapján egy pörgős 12-13 részt már össze lehetne hozni. -
Semmi nem derült még ki a történetről, de szerintem nem lesz ekkora hasonlóság a Blood+-al. -
Főleg a Negima. :D A xxxHolic nem már nem annyira, főleg ha onnan folytatod, ahol az anime abbahagyta. Már úgyis véget ért, lassan én is sort kerítek rá. -
Toaru Index II-t meg kéne nézni, de nem igazán vonzz :S A Railgun vonal jobban bejött... a templomi mágiákkal szemben jobb volt az ESPERezés :D -
Ellenben ezek asszem elég hosszú mangák :S