72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Baka to test azt hiszem kap egy 10/10-et...tul nagy hülyeség ez ahhoz, h rosszabb pontot kapjon :D
    És legalább elkezdhetem a 2. évadot is :D
  • IMYke2.0.0.0
    Értem, ha a Kormányzó is ezt mondja, akkor biztos úgy van :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én megvagyok - de nem vagyok gyakorló hívő... sőt, majdhogynem ateista.
  • Lelouch

"You have corrupt DNA."
  • IMYke2.0.0.0
    Ettől féltem :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Ööööö....
  • Seth
    Már menthetetlen vagy :D
  • Máté94
    Biztos vagy te ebben?
  • LasDen #47542
    és a kereszténységgel összeegyeztethetetlen...:D még jó hogy nem vagyok megkeresztelve...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, ő biztos azt írná rólam, hogy beteg pedofil vaddisznó vagyok ):
  • efti
    kerdezd a tegnapi trollt :D
  • IMYke2.0.0.0
    _Hopp, ez ekkora kép? Bocsánat!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Mennyire nagy a baj velem, ha azt mondom, hogy ez a szereplő így, ezen a képen aranyos?

Nichijou
  • LasDen #47537
    gonoszok vagytok.....
  • Malakai
    Baka to Test narrátora teljesen jó szerintem, de ha még gyenge lenne akkor is nehezen múlná alul "Kurokot" az Ookamiból, számomra.
  • Zomil
    nem szereted :(
  • LasDen #47534
    hagyjatok békén....nincs bajom vele....:D
  • efti
    "Mi a bajod Kuroko hangjaval?" :D
  • LasDen #47532
    mért akarod lecserélni a narrátort vagy bármelyik hangot??? így tökéletes ahogy van....a mostani narrátort nem tudná überelni...:D
  • Zomil
    akkor a narrátor csak a te kedvedért
  • Zomil
    :(
  • LasDen #47529
    nem....
  • Zomil
    ez a Baka to test már csak akkor lenne jobb, ha Miharu-nak Kuroko hangja lenne... :D
  • Inquisitor
    Berserk: Golden Age I - Egg of the Supreme King [OFFICIAL TRAILER] w/ English Subs
  • IMYke2.0.0.0
    Mi történt a Coalgirls honlappal?!?! Már két napja helyszolgáltatójának főoldalára dob.
  • Lelouch
    Igazából elsősorban pont ezért nézem át a mangát a részek után, mert amikor először beleolvasgattam, akkor észrevettem, hogy az anime bizony van, hogy változtat vagy kihagy dolgokat. Szeretnék teljesen képben lenni mindennel, hogyha majd a Ni Gakki után teljesen ráállok a mangára.
  • LasDen #47524
    hátha érdekel valakit...Sunriseról szól...3 részre van bontva, az első a Tiger&Bunny, a 2. a Gundam, 3. meg cowboy bebop (asszem)....
  • LasDen #47523
    ez vajon baki vagy direkt csinálták így??? :D
  • Zomil
    Elkezdtem nézni a Baka to Test to Shoukanjuu, ha már annyira odavoltatok érte...juujjjj mekkora baromság ez... :D
    De persze pont ezért jo... :D

Ezek a megidézések... :D
  • Máté94
    Borzasztó a karakterdizájn :(
  • Zomil
    Pedig sztem jo elvan találva, a karakterek is egész jonak tünnnek, a föszereplö végre nromális "felnött" (igazábol én olyan 20-25évre tippelek) nem pedig a szokásos nyafogos tini. A goth loli csaj is jonak tünik, meg ugy az egész számomra komolynak tünik, mindenképp felkeltette az érdeklödésemet :)
    Meg a Gosick után nagyon tetszik ez az 1.vh utána idöszak :D
  • LasDen #47519
    engem valahogy nem nyűgözött le....semmi érdekes nem volt benne....
  • Zomil
    uhh hát ez Dantalian nagyon igéretesnek tünik :)
  • Máté94
    Ez nem jött be. :)
  • LasDen #47516
    olyan mintha a Matsuri után szimplán csak folytatták volna a dolgokat...én nem bánom mikor van, amíg hozza a megszokott sírva röhögős idiótaságokat...:D
  • Malakai
    Ja igaz, de nem a szezon közepére rakták a témát. :)
  • LasDen #47514
    nem teljesen estek túl mert a 2. rész ott folytatja ahol abba hagyta szóval még nem mentek el a partról csak elmentek fesztiválozni...:D
  • Győri Devi
    amúgy nem is értem volt szerintem kulcsfontosságú jelenet is ami kimaradt, az openingben felvillan de azt annyi...
  • MasterB
    Szerintem a Nemzeti Média Hatóságnak ki kell írtania ezt a Kereszténységgel
    összeegyeztethetetlen dolgot a Magyar emberek fejéből, maradjon meg a genetikailag hibás japánoknak!! AZOK ÁLLATOK!!!
  • MasterB
    Szerintem aki ezt a szart nézi az a gyerekét is képes molesztálni undorító!!!