72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #47589
    ha már itt tartunk....magyarázza már meg valaki mer én nem értem, hogy mit akar jelenteni, hogy 'It's the only neet thing to do'......értem, csak nem értem...:D
  • Ruley
    Viszont szabadúszóként bűnügyeket megfejteni az amúgy sem "Employment".
  • armageddon666
    De logikailag ha egy pont is hiányzik a 3-ból, onnantól nem NEET.
  • PetruZ
    A NEET-séghez kell a magas szintű oktatás hiánya is. "Not in Education, Employment, or Training"; és a rövidítés még csak nem is ázsiai találmány, hanem... angliai. :)
  • armageddon666
    Vagy csak beleképzelitek :)
  • Máté94
    Nekem nagyon tetszett. Az OP és ED hatalmasatt dobott rajta, de Yuka volt az, akinél először éreztem, hogy de meg kellene ütni. :D
    Az OP elején meg: "Meghalni, még ma..." Szépen belecsempészték. :)
  • Lelouch
    Clamp... Direkt néznek ki így a szereplők.
  • Zomil
    Blood-c sztem nemrossz, bár eddig nem sok minden történt...
    viszont a karakterek megrajzolása 1-2 szereplönél eléggé...fura... :D
  • Inquisitor
    Itt ugyan többen is felejthetőnek ítélték, de nekem tetszik a No.6, csak hozza végig minimum ezt a színvonalat. Remélem jobb lesz mint a Fractal volt, pedig az is tetszett a hangulata miatt.
  • Zomil
    jo hát ezen az alapon igen...bár igy is tulzásnak tartom neet-nek hivni...mert ez olyan mintha azzal villogna, h ö feketén dolgozik és, h ö ettöl jobb mint a többiek... :D
    szvsz akkoris picit idegesitö
  • armageddon666
    feketemunkás, hivatalosan munkanélküli. innentől NEET.
  • Zomil
    Nemtom mi a gond a Kamisama no Memochou-val sztem jo :)
    Persze az engem is nagyon zavar, h Alice minden 2. mondatában kiemeli, h ö egy neet detektiv...ami eleve egy baromság és paradoxon, mert hát ö detektiv és a pénzt is ebböl szerzi, akkor innentöl kezdve meg már nem neet...vagy nem? :D
  • Prof William
    Anno lehidaltam a 11Eyes elején amikor megszólal Faragó. Kár hogy maga az anime erősen középszerű lett bár az hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szereplők 99% -át kinyírják második felében ( Sőt egy látomásban még a Bad Endet is bemutatják amikor mindenki meghal és a világ kampó )

sokat lendített a dolgon.
  • LasDen #47576
    ha már Faragó gyúrúnk vazze András mondta fel a bevezető szöveget akkor még ennyit megtudtak volna csinálni, hogy valami magyarul értő írja az epizódok magyar címeit és ne a google translate...:D
  • Seth
    Miért? Olyan jól lefordították magyarra a címeket. Olyanok,mint pl
    "egy lány -ban kristály"
    "szíbtép fájdalom"
    "válogatott-hoz kialvás"

Nincs ezekkel semmi gond :D
  • Győri Devi
    inkább azt ne
  • IMYke2.0.0.0
    "11eyes"-t nézd meg akkor...
  • LasDen #47572
    eddig nem volt jellemző rád...am lehet, hogy tudod mi lesz, de azért mégse ugyanaz olvasni és mozgásban látni....én a HOTD-tal voltam hasonlóan ahol az olvasás után nem sokkal jött a sorozat és szinte lefedte amit olvastam de attól még élveztem....:D
  • Máté94
    Aham, pedig nem kéne, mert így nem lesz izgalmas, bár csak 12 fejet van, tehát az egész sorozatot nem tudom végig előre. A kövi rész kb. hasonló kaliberű lesz, mint a mostani. Utána elvileg jönnie kell valami izginek. :)
  • LasDen #47570
    tán olvasod??? :D
  • Máté94
    Hát, ha megnézted volna az ED-t láthatnád, hogy jön Aki és az srác. :D
    Egyébként nagyon szépen követik a mangát. :)
  • LasDen #47568
    majd excelerator felkavarja az állóvizet....:D
  • Zomil
    Kamisama dolls 2: még mindig jonak tünik, de nem igazán látom még merre megy a történet, meg kicsit olyan eseméytelennek tünik egyelöre...de remélem csak ilyan lassan beindulo anime és a végére jo lesz...csak akkor meg már megint egy anime ami az utolso pár részre lesz nagyon jo...

• Zomil
    Nah 2. évad jo kis tengerpartos résszel kezdödött :)
  • Zomil
    kabbe... :D

amugy Baka to test-ben a kukkolonak a ruhája az a Sekirei-böl Homura-ra utalás? :)
  • Ruley
    Az elején én is azt hittem,

De azzal együtt hogy utána tényleg hoztak egy komplett stábot, meg minden, lehet hogy tévedtem.

A valóságban tényleg fura lenne hogy csak úgy beállítják a stábba a személyzetet, meg hogy komplett jeleneteket outsourcing-olnak egy noname írónak ok nélkül, de ez a sorozat elég naív hogy kinézzem belőle.

Valami meglepetés még lehet hogy lesz, mondjuk hogy ez a titokzatos rendező egy ismerős, aki okkal támogatja őket, de max ennyi.
  • LasDen #47563
    de szarok ezek a magyar fordítok....folyton késnek...:D
  • LeWyTy
    Ja akkor oks. Várok a feliratra mer magyarul értem is... mert ezt kell, hogy lehessen röhögni
  • Zomil
    egyrészt a 16. résznél tart a sorozat, másrészt meg tényleg csak 6 van még csak leforditva :)
  • LeWyTy
    Ha már itt tartunk ... én csak az első 6 részt találtam meg a 26ból... (magyar feliratosan).

Van több is vagy rossz helyen kerestem?
  • Máté94
    Nogizaka Haruka no Himitsu OP-jában is benne volt, hogy "Titok". :P
  • Zomil
    jo az... :D
    mondjuk kicsit valoban fura, h német, angol és magyarul van csak kiirva latin betükkel, ha jol láttam :D
  • LasDen #47557
    jah...de hogy mér az rehtély...:D
  • Zomil
    Lol jol látom, h a Matsuri endingjében, ki van irva, h hétfö magyarul? :)
  • efti
    Hanasaku Iroha 16
    Csak nekem gyanus ez az egesz filmezosdi? Szerintem tuti atbaszas az egesz..
  • Máté94
    A Matsuri Special-ját azért érdemes. :D
  • Zomil
    matsuri-t is megnézem mindenképp, de a 4perces ökörködések nem érdeklnek :D
  • Máté94
    Ne hagyd ki a Matsuri-t. :)
  • LasDen #47551
    és az ovak meg specialok???? :D
  • Zomil
    Baka to test azt hiszem kap egy 10/10-et...tul nagy hülyeség ez ahhoz, h rosszabb pontot kapjon :D
    És legalább elkezdhetem a 2. évadot is :D