72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ha már itt tartunk....magyarázza már meg valaki mer én nem értem, hogy mit akar jelenteni, hogy 'It's the only neet thing to do'......értem, csak nem értem...:D -
Viszont szabadúszóként bűnügyeket megfejteni az amúgy sem "Employment". -
De logikailag ha egy pont is hiányzik a 3-ból, onnantól nem NEET. -
A NEET-séghez kell a magas szintű oktatás hiánya is. "Not in Education, Employment, or Training"; és a rövidítés még csak nem is ázsiai találmány, hanem... angliai. :)
-
Vagy csak beleképzelitek :) -
Nekem nagyon tetszett. Az OP és ED hatalmasatt dobott rajta, de Yuka volt az, akinél először éreztem, hogy de meg kellene ütni. :D
Az OP elején meg: "Meghalni, még ma..." Szépen belecsempészték. :) -
Clamp... Direkt néznek ki így a szereplők. -
Blood-c sztem nemrossz, bár eddig nem sok minden történt...
viszont a karakterek megrajzolása 1-2 szereplönél eléggé...fura... :D
-
Inquisitor #47581 Itt ugyan többen is felejthetőnek ítélték, de nekem tetszik a No.6, csak hozza végig minimum ezt a színvonalat. Remélem jobb lesz mint a Fractal volt, pedig az is tetszett a hangulata miatt. -
jo hát ezen az alapon igen...bár igy is tulzásnak tartom neet-nek hivni...mert ez olyan mintha azzal villogna, h ö feketén dolgozik és, h ö ettöl jobb mint a többiek... :D
szvsz akkoris picit idegesitö -
feketemunkás, hivatalosan munkanélküli. innentől NEET. -
Nemtom mi a gond a Kamisama no Memochou-val sztem jo :)
Persze az engem is nagyon zavar, h Alice minden 2. mondatában kiemeli, h ö egy neet detektiv...ami eleve egy baromság és paradoxon, mert hát ö detektiv és a pénzt is ebböl szerzi, akkor innentöl kezdve meg már nem neet...vagy nem? :D -
Prof William #47577 Anno lehidaltam a 11Eyes elején amikor megszólal Faragó. Kár hogy maga az anime erősen középszerű lett bár az hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szereplők 99% -át kinyírják második felében ( Sőt egy látomásban még a Bad Endet is bemutatják amikor mindenki meghal és a világ kampó )
sokat lendített a dolgon. -
ha már Faragó gyúrúnk vazze András mondta fel a bevezető szöveget akkor még ennyit megtudtak volna csinálni, hogy valami magyarul értő írja az epizódok magyar címeit és ne a google translate...:D -
Miért? Olyan jól lefordították magyarra a címeket. Olyanok,mint pl
"egy lány -ban kristály"
"szíbtép fájdalom"
"válogatott-hoz kialvás"
Nincs ezekkel semmi gond :D -
inkább azt ne -
"11eyes"-t nézd meg akkor... -
eddig nem volt jellemző rád...am lehet, hogy tudod mi lesz, de azért mégse ugyanaz olvasni és mozgásban látni....én a HOTD-tal voltam hasonlóan ahol az olvasás után nem sokkal jött a sorozat és szinte lefedte amit olvastam de attól még élveztem....:D -
Aham, pedig nem kéne, mert így nem lesz izgalmas, bár csak 12 fejet van, tehát az egész sorozatot nem tudom végig előre. A kövi rész kb. hasonló kaliberű lesz, mint a mostani. Utána elvileg jönnie kell valami izginek. :) -
tán olvasod??? :D -
Hát, ha megnézted volna az ED-t láthatnád, hogy jön Aki és az srác. :D
Egyébként nagyon szépen követik a mangát. :) -
majd excelerator felkavarja az állóvizet....:D -
Kamisama dolls 2: még mindig jonak tünik, de nem igazán látom még merre megy a történet, meg kicsit olyan eseméytelennek tünik egyelöre...de remélem csak ilyan lassan beindulo anime és a végére jo lesz...csak akkor meg már megint egy anime ami az utolso pár részre lesz nagyon jo...
-
Nah 2. évad jo kis tengerpartos résszel kezdödött :) -
kabbe... :D
amugy Baka to test-ben a kukkolonak a ruhája az a Sekirei-böl Homura-ra utalás? :) -
Az elején én is azt hittem,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De azzal együtt hogy utána tényleg hoztak egy komplett stábot, meg minden, lehet hogy tévedtem.
A valóságban tényleg fura lenne hogy csak úgy beállítják a stábba a személyzetet, meg hogy komplett jeleneteket outsourcing-olnak egy noname írónak ok nélkül, de ez a sorozat elég naív hogy kinézzem belőle.
Valami meglepetés még lehet hogy lesz, mondjuk hogy ez a titokzatos rendező egy ismerős, aki okkal támogatja őket, de max ennyi. -
de szarok ezek a magyar fordítok....folyton késnek...:D -
Ja akkor oks. Várok a feliratra mer magyarul értem is... mert ezt kell, hogy lehessen röhögni
-
egyrészt a 16. résznél tart a sorozat, másrészt meg tényleg csak 6 van még csak leforditva :) -
Ha már itt tartunk ... én csak az első 6 részt találtam meg a 26ból... (magyar feliratosan).
Van több is vagy rossz helyen kerestem?
-
Nogizaka Haruka no Himitsu OP-jában is benne volt, hogy "Titok". :P -
jo az... :D
mondjuk kicsit valoban fura, h német, angol és magyarul van csak kiirva latin betükkel, ha jol láttam :D -
jah...de hogy mér az rehtély...:D -
Lol jol látom, h a Matsuri endingjében, ki van irva, h hétfö magyarul? :) -
Hanasaku Iroha 16
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak nekem gyanus ez az egesz filmezosdi? Szerintem tuti atbaszas az egesz.. -
A Matsuri Special-ját azért érdemes. :D -
matsuri-t is megnézem mindenképp, de a 4perces ökörködések nem érdeklnek :D -
Ne hagyd ki a Matsuri-t. :) -
és az ovak meg specialok???? :D -
Baka to test azt hiszem kap egy 10/10-et...tul nagy hülyeség ez ahhoz, h rosszabb pontot kapjon :D
És legalább elkezdhetem a 2. évadot is :D