72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Holnap jön ki BD-n, de ha jól tudom, már egy ideje kint van belőle valami webrip-féleség.
  • LeventeV
    az utolsó Break Blade movie mikor jön ki? valamikor most kéne, ha jól emlékszem.
  • Lelouch
    Az első filmmel ellentétben??? Amúgy ez értelemszerűen az első folytatása lesz.
  • Inquisitor
    És az első filmmel ellentétben lesz köze a Frontier sorozathoz?
  • Malakai
    Kamisama Dolls#888"> :: 3
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a csaj tényleg baromi irritáló, remélem Aki megöli >D persze úgyse fogja.
  • Lelouch
    Október 20-án jön ki BD-n a 2. Macross Frontier movie.
    Plusz úgy néz ki, a Hunter x Hunter animéhez végre újra készül folytatás. Remélem igaz a hír, mert a mangához nem szívesen kezdenék hozzá az igénytelen art miatt, pedig a sztori folytatása érdekelne.
  • armageddon666
    Szar lesz, és mégis sikeres. :(
  • LasDen #47662
    "The Innovation Network Corporation of Japan (INCJ) is setting up a new company to plan and produce Japanese anime and films, then distribute them internationally. The company's purpose is to identify works and ideas with potential, sell the rights for film adaptations, and produce film or anime adaptations for some of the works. The company also aims to boost the world competitiveness of Japanese anime and films.

The new company will recruit experts from Hollywood and seek their expertise in production and distribution. It will also co-produce films and anime with Hollywood partners, aiming to produce about 10 box-office hits in its first five years.

INCJ will invest about 5 billion yen (about US$63.48 million) into the new company, which could be set up as early as this summer."

Érdekes....
  • Lelouch
    TWGOK x To LOVE-Ru OP
    Szerintem nem rossz. :]
  • Zomil
    s;g-s sztem nincs, ugyhogy nem hiszem, h gond lenne :)
  • LasDen #47659
    kamisama dolls 3. rész korrekt volt, de megin volt 1-2 indexes jelenet...:D meg a végén az a szemüveges csaj nagyon idegesített...gondoltam először, de aztán rájöttem, hogy nem a karakterrel van a baj (azzal is részben :D) hanem hogy az én személyiségemmel össze nem illő ez a fajta kiváncsiskodó minden lében kanál dolog...ezzé irritált a csaj..:D

stein...:D....tudom van 5 raklap banner, de ezt nem bírtam megállni....:D
  • Zomil
    lol :D
    csávo ugy néz ki, mint Zuzo a tini ninja teknöcökböl... :D
  • LasDen #47657
  • IMYke2.0.0.0
  • RelakS
    Jókívánságokat köszönöm, nyaralni voltam, ezért a fáziskésés :)
  • Lelouch
    Beelzebub: Ezek a filler betétek nagyon szánalmasak tudnak lenni. De úgy látom még mindig rá tudnak tenni egy lapáttal az egészre a következő mahou shoujo-s résszel.
  • LeventeV
    RTL az inuyasha-val elmehet a francba.
    hogy az animax megveszi a bleach-et meg a narutót még érthető, mert nagyon réteganimét nem adhatnak, mert számít azért nekik is a nézettség, az tény, hogy túlzásba viszik, mert ebből a két animéből áll az esti kínálat fele. de azt, hogy american idol meg hasonlók mennek rajta azt nem tudom megemészteni.
  • Lelouch
    Igaz, de még így is, az eddigi 220+169 rész helyett azért biztos sikerült volna venni pár másik animét. :) Persze a minőség helyett inkább az olcsóbb és egyszerűbb megoldást választják általában, mint az látható a Marvel adaptációkból is.
  • Malakai
    Pedig de, olcsóbb ugyanannyi részre megvenni a licenset egy dologra, mint sok különbözőre.
  • Lelouch
    Én csak arra akartam kilyukadni, hogy az ilyen neverending animék nélkül változatosabb is lehetne most a csatorna kínálata. De jah, már késő abbahagyni őket...
    Amúgy az RTL se büszkélkedhet, le van szinkronizálva végig az Inuyasha már jóideje, de se levetíteni nem akarják, se átadni az Animax-nak a jogokat.
  • Zomil
    Ao no Exorcist megint jo volt :)

Sacred Seven 02: nemtom...sztem egynek elmegy...klisés...de nézhetö :)
  • LasDen #47648
    de másfelől nézve a részükről hülyeség lett volna a blícst narutot nem megvenni, hisz népszerűek meg minden....logikus döntés volt...
    lehet vettek volna mást, de ezt már nem fogjuk megtudni...:D
  • Lelouch
    Mert a Bleach és Naruto részekre szánt pénzből nem tellett volna másra? De ha már a pénznél tartunk, az FMA: Brotherhood se lehett olcsó mulatság, akkor kezdték adni, amikor még Japánban is nagyban ment.
  • Malakai
    #090">$
  • Lelouch
    Miért nem?
  • LasDen #47644
    hát én valahogy nem tartom elképzelhetőnek....
  • Lelouch
    Miért? Ha nem vennék ezeket az 50 rész feletti csomagokat belőlük, már lenne helyettük minimum 4-5 másik anime a kínálatban.
  • LasDen #47642
    há mer nincs semmi amit adhatnának....nem sokára 2 blícs meg 2 naruto nap lesz, a többit meg kitölti az american idol....:D
  • LeventeV
    de azért az is túlzás, hogy egyszerre két szálon fut a bleach (bount és arrancar).
  • LasDen #47640
    ha ezek nem lennének még annyi anime se lenne a csatornán mint most van....:D
  • LeventeV
    teljesen egyetértek.
  • Lelouch
    Amúgy ha folytatják a szokásukat, hogy megveszik a Mangafan címek anime változatát, akkor valószínüleg várható a Darker than Black az Animax-ra... :D Kérdés, beleillik-e a csatorna arculatába.
  • Lelouch
    Nagyon gáz az egész... Amúgy szerintem hanyagolhatnák ezt a neverending témát, csak a lehetőséget veszik el más címek elől. Sokkal választékosabb lehetne a csatorna, ha lemondanának a Naruto-Bleach kettősről.
  • LasDen #47636
    a Banzukét én is birom....nagyon durva játékok vannak....és a kommentátorok milyen beleéléssel mondják..:D
    ezt a nem illenek bele a csatorna arculatába dolgot én is olvastam, meg hogy a mechat itthon nem szeretik az emberek....de AA-n aszonták, hogy a műsorszerkesztő szimplán csak nem szereti ezeket a sorozatokat azé nem lesznek....oké, baromság, de legyen...van még másik 1000 sorozat rajtuk kívül...egy Clannad, Elemental vagy éppen a Fairy Tail, ami még be is illene a never ending sorozatok közé (bár ki is emelkedik közülük)....:DD
  • armageddon666
    Nem illenek az ilyen mesterművek a leadott szarok közé, tiszta sor [evil emoticon].

(csak vicc)

Slayerst lehet megnézném magyarul megint :)
  • Lelouch
    Ja, már kb. 2-3 éve be lett jelentve a DBGT, aztán még mindig sehol semmi... XD
    Tiszta szégyen lett a csatorna.
    -Az anime premierek állandóan csúsznak.
    -Állandóan ígérgetnek, aztán jön a csalódás. (DBGT, D.Gray-Man "egyben leadása", stb...)
    -Alig van új anime.

Már én se nézek rajta szinte semmit, csak néha hétvégenként a Verhetetlen Banzukét... :D
    Amúgy érdekes történeteket lehet hallani, állítólag azért nem vesznek meg olyan címeket, mint a Code Geass, TTGL, NGE, stb... mert nem illenek a csatorna arculatába... :D Egyszerűen nevetséges.
  • Inquisitor
    Steins;Gate Ep16 kint van. :)
    Megyek melózni, reggel majd meglesem.
  • LasDen #47632
    én nem nagyon....ha lennének valami jó premierek akkor esetleg, de semmi érdekes....a DBGT érdekelne, de képtelenek megszerezni.....
  • LeventeV
    lefekvés után 10-15 percet míg elalszok. de arra tényleg nagyon jó.
    csak úgy érdekességképp írtam, hogy régebben azért nem volt az, hogy az amerikai megasztárt, xfaktort meg miegymást leadták.
  • Seth
    Nézi még valaki az Animaxot ?