72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ja, az lehet :) -
Jobban be kellett volna osztani a fejezeteket. :D -
Az 50-54 kijott 5 nap alatt, az 55 mar 4 nap volt, az 56 meg kitudja mennyi :( -
Kegyetlenség? Ha az anime hatására nem állnak neki gőzerővel a fordításnak május végén, akkor most kb. a 38. fejezet környékéig lenne csak meg angolul. Amúgy meg nem kell már sokat várni az utolsó fejezetre se... -
Na ez a kegyetlenseg. Minden le van forditva az usagi drop mangabol, kiveve az utolso fejezetet.. -
Usagi drop 3
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az eddigi tempon kisse valtoztattak es a vegigszaladtak a 3-7 fejezet nagy reszen.
jelentosebb manga spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha igy folytatjak, akkor meg a vegen a 11 resz alatt eljutnak a 4. kotet vegere, ahonnantol a fokuszban mar a 16 eves Rin van.. -
Darker than Black: Shikkoku no Hana - Volt pár dolog, amit furcsának véltem, de még így is jobban bejött ez az alternatív folytatás, mint az anime 2. évadja. Az elsőtől sajnos messze van ez is, meg is jött a kedvem az újranézéséhez. :D Visszatérve a mangára, a kamaszlány karakter és lelki bajai itt se maradtak ki sajnos, de legalább Hei végig régi fényében tündökölt, sőt... :D Ez óriási plusz a Ryuusei no Gemini-vel szemben, ahol ismert, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már csak ezért megérte végigrágnom magam ezen a mangán, mert visszaállt bennem az első évadbeli Hei képe.leépítették a karakterét minden téren.
-
no6 egyre rosszabb. Ha a kovetkezo epizod is ilyen marad, dobom a rakba. -
Én lehet inkább felhalmozok pár fejezetet, mert így havonta valahogy nem az igazi most. -
az új soul eater fejezet elég semmitmondóra sikerült....pff többet vártam, na majd augusztusban.....:D -
A Hayate első évadjában nem volt ilyen jelentős, mangás cselekményre kiható változtatás. Ott csak fillereztek, néhány jelentéktelen dolog máshogy volt, meg sok fejezetet ki is hagytak... A 2. évad kitömte az 1. évad réseit, és szorosabban követte a mangát. Ez teljesen más tészta.
A mangát meg hogy kövessék pontosan a következő évadban, amikor a Forte vége miatt már nem lehet?
De felőlem várhatsz a semmire.
-
Hayate-ban(még nem láttam) ha jol tudom csinálták azt, h a 2. évad semmisnek vette az elsö évad végén lévö történéseket...vagy valami ilyesmire emélkszem amikor irkáltatok rola...de lehet másik anime volt...nem emlékszem pontosan, csak arra, h ilyet csináltak már...kicsi az esély persze...de akár az is lehet amit mondtam, h egy uj évadban ujra elkezdik szorosan követni a mangát...én legalábbis nagyon tudnék örülni egy uj évadnak...kár, h nem vagyok valami olajsejk vagy valami...fizetnék pár studionak, h folytassanak 1-2 anime-t :D -
tényleg nagyon jó a Baka test... rég nem sírtam ennyit
-
Nálam kb. egálban van a két évad, de csak azért mert Astraea karakterét nagyon bírom...
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film cselekménye Chaos első legyőzése után játszódik. Most ezt is sikerült a Forte végén elrontani, de ahogy látom egyszerűen nem fogják szerepeltetni, és ennyivel el is intézték.
Ha több évadban gondolkoztak volna, akkor minimum egyeztetnek a mangakával, hogy megakadályozzák az ütközéseket a manga "movie material" utáni cselekményével... Mást is ki lehetett volna találni, ha már mindenképpen valami konfliktushelyzetet akartak berakni az évad végére.
Ezt az ötletet meg komolyan gondolod? Semmi esély rá kb... Én inkább úgy látom, hogy nem terveztek további évadot, és így ezzel sikerült lezárni egy elvarratlan szálat, a movie-ban meg foglalkoznak még egy függő üggyel, mert annak is megvolt már a felvezetése a Fortéban.
A Higurashi Rei azért előrukkolt egy komolyabb történettel is, most meg ez már egyáltalán nem volt cél... :D
-
hát akkor el van baszva....lehet hogy mikor véget ért mást mondtam, de az első évad sokkal jobb volt, persze ezt is élveztem és valsz a filmet is fogom majd... -
Vagyis 80%-ban eredeti.
-
De nem érték be a mangát... Még állt rendelkezésre jópár poénos fejezet. De kötelezőnek érezték, hogy valami konfliktus legyen a végén.
Ha egy kicsit kreatívabbak, akkor nem tesznek keresztbe a további cselekménynek, és bőven lenne esély további évadra, de így...
A film cselekménye meg egy befejezett arc volt már régóta, érdekesnek találnám, ha az nem lenne legalább 80%-ban original.
-
itt ez lett az eredménye, hogy utolérték a mangát és úgy döntöttek, hogy átemelnek dolgokat, de a többi original lesz....evvan...:D gondolom a film is néhány dolgot leszámítva original.....:D -
De a mostani film folytatja a történteket nem?
Szoval akár elképzelhetö, h ha a film sikeres akkor megint csinálnak egy évadot sztem :)
Vagy azt is elképzelhetönek találom, h fogják és nem megtörténté teszik az utolso 2rész eseményeit és követik a mangát :)
Amugy a Higurashi valahogy a 2. évad után nem nagyon tud érdekelni :(
Máté: nem jött ki, de ugyse fog már soha kijönni, ugyhogy inkább megnéztem angolul :) -
Jaj, a fényképészről(Tomitake Jirou) most eszembe jutott megint ez a videó. XD -
Higurashi Kira OP
Már tényleg túlságosan átestek a ló túloldalára.
-
igazából önuralom kérdése az egész. -
Sztori és karakter szempontból változtatások a mangához képest:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nymph már Chaos legyőzése után egyből visszanövesztette a szárnyait, mert Tomoki utána azonnal vállalta, hogy lesz a mestere... Ez még nem olyan vészes változtatás volt. Aztán ott van Ikaros esete, miután a kukkolós rendszerben látja Tomoki "csókját". Nem vagyok egy nagy Ikaros fan(sőt...), de ott sikerült tönkretenni egy érzelmes jelenetét. Az animében előálltak ezzel a LOL memóriavesztéses dologgal vagy mivel, a mangában semmi ilyesmi nem volt.
Illogikus műdráma lett az egészből szvsz... Szép is lenne, ha az érzelmi túltöltödésektől minden angelroid elkezdené elveszíteni az emlékeit. :D Bullshit... De innentől kezdve már szinte minden anime original volt, sőt ezután jön az, ami már ellent mond a mangának. Chaos újbóli feltűnésére gondolok itt elsősorban. Kb. egyidőben jött elő újra a mangában is a téma, de ott teljesen másképpen történt minden, és még mindig folyamatban van. Ott úgy hozzák be újra, hogy felfalja az új vízi angelroidot, akit a Sky Master küldött, hogy kinyírja Tomokit. Nem kell mondanom, ez elég nagy powerup volt neki, de ott mégse változott felnőtté... A többit viszont hosszú lenne leírnom, meg inkább azt látni kell ami ezután történik, úgyhogy ajánlom a manga 45-47. fejezetét, azóta sajnos megint fel lett függesztve az ügye. De mivel nem esnek túl rajta, mint az animében, így szvsz ne legyen sok reményed további évad(ok)ban. -
Inu x Boku SS bejelentve -
Szerintem nincs bennük semmi olyan spoiler, ami a sztoriról árult volna el valamit. -
Nem nagyon nagyok, de azok - főként nekem, aki most szerzi be a raw verziókat mindkét sorozatból... -
Mert ezek amúgy nagyon nagy spoilerek... XD -
Nagyobb spoilereket nem tudtál volna?! -
KIjött magyarul? -
Nah végre rászántam magam, h befejezzem a Forte-t...
10.rész...a tomoki rendszer...és mikor meztelenül mutogatja magát a csajoknak... :D
12.-ben meg mikor vizzé változik...meg mikor elkezd nyávogni... :D
Jo volt ismét földön fekve nevetni...
Amugy sztem nem volt rossz, sajnos nem ismerem a mangát igy nemtudom mennyire rontották el a végét :)
De számomra örök favorit marad, remélem kapunk még több évadot :)
A 12. rész végén(bd) a film elözetese volt?
Ahh de várom már a filmet... -
a szezon legjobb endingje...:D
-
tiszta szivás, h megint minden olyan anime ami érdekel a hét 2. felére esik...legalább szépen eloszlana és akkor lehetne nézni minden nap 1-et :) -
Mawaru Penguin Drum: WOW... -
Ja, voltak módosítások a sorozathoz képest. -
sket dance megint tobb epizodos sztori :) Kisse mondjuk erdekesen allnak a zenehez, de ebben a sorozatban vegul elfer.. -
ha nem tévedek ez más irányt vesz, mint a sorozat ugye?
mert majd akkor egyben megnézem az elsö meg a 2. részt :) -
Nem tud vki linkelni nekem egy képet?
Egyszer láttam vhol...Ilyen posterszerűség az egész,tehát mgams a kép,erősen deszaturált esik rajta az eső és vmi csaj(Talán Miku,kékeszöld hajra emléxek)áll az esőben tócsában körülötte vmmi váro,és olyan magas a FOV,h látszik a talaj is meg az ég is egyszerre. -
Lesz liva action film az Afro Samuraiból...tudom sokaknak nem tetszett, de nekem bejött és RZA zenéi is nagyot dobtak rajta....:D persze Samuel Jacksonnal készül....egy Ron Pearlmant is bírnék benne.....:D -
tudtam én, hogy mostanság kell kijöjjön :D
kösz a választ