72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Usagi Drop, Mayo Chiki!, Kamisama no Memo-Chou, az nyári szezonból, kb. ebben a sorrendben, szerintem...
-
Hat igen, eleinte en is csak befejezett torteneteket neztem, aztan elkezdtem aktualis sorozatokat nezni, mostanra pedig mar ott tartok, hogy annyi aktualisat nezek, ami mellett egyszeruen nem jut ido korabbiakra. Pedig van a PTW listan boven szereplo. Miota meg elkezdtem blogolni amit nezek, meg jobban elmegy vele az ido.
@Relaks: volt jelentkezo a sushi dologra? En szivesen jonnek. -
akár. meg is várhatom hogy befejezzék, addig is ott lesz a könyvjelzők között
-
befejezettre gondolsz vagy olyanra ami most fut? -
jelent meg mostanában új sorozat vagy új folytatás? vagy film vagy bármi ami említésre méltó? 
sajna nem sok időm van böngészgetni meg figyelemmel kísérni, és lemaradtam úgy.... 3-4 hónappal. már harmadik alkalommal. szóval, kíváncsi lennék hogy van e olyan ami muszájmegnézős lett, (bármilyen kategória, nem nagyon válogatok) mostanában? -
Én elvből nem nézek futó sorozatokat.
Az élőszereplős epizódokra várakozás - éveken át - megutáltatta velem ezt a módit.
Csak teljes, kész évadokat, sorozatokat nézek. -
én nem nézek most futó sorozatot, sajnos ezért nem is nagyon van mit beírjak a topikba. még van 164 anime a plan to watch listámban. először azokat kéne megnézni. -
hát én se nagyon nézek (bár Fairy Tail talán ide sorolható nem?? hisz nem hétről hétre nézem :D) de időnként rövidebb ovakat beiktatok, de alig találok olyat, amit pillanatok alatt lenyomok....ott van a listán a xamd, de 3 rész után 1 percet nem foglalkoztam vele mer valahogy nem köt le annyira....a Rideback is 6 rész után megcsömörlött...a Tokko 2 rész után, a vipers creed 3 rész után....Samurai Champloo is egész jó, de valahogy nem köt le az se....
ott van onholdon raklap sorozat, de nemtudom mikor folytatom bármelyiket is (hentaiokat nem számolva)
nemtom.....már válogatós vagyok vagy nemtom....:D -
igen...sajnos...nincs rám eröltetve, de még van jopár olyan cim amit érdemes lenne meglesnem...és a most futo anime-k mellett mostanában nincs kedvem mást nézni...legutoljára a baka to test-et néztem meg kb. 1,5hete...elötte meg egy jo darabig semmit...mondjuk a baka-t nem bántam meg :DD -
Sajnos??? Ez úgy hangzott, mintha rád lenne erőltetve. :D -
sajnos mostanában én is csak az aktuális anime-ket nézem :( -
Csak neked tűnik úgy. -
Talán nincs már annyi szóra érdemes sorozat, csak tucattermékek. Én pl fél éve alig alig néztem rá bármire is, nem is vagyok túl aktív a topikban -
Csak nekem tűnik úgy, vagy mostanában mindenki beéri a futó évaddal, és alig néz régebbi animét?
Egy éve ilyenkor tele volt a fórum azzal hogy épp ki mit darált le az elmúlt három napban, most meg mindenki csak azt írja hogy az x sorozat n-edik része milyen jó volt.
Magamról mindenesetre tudom, hogy már hónapok óta nem néztem teljes sorozatot. Pedig szívesen néznék, ha tudnám hogy lesznek olyan jók mint az elmúlt 2 évben nézettek közül a jobbak, de valahogy mindennek olyan bizalmatlan vagyok már, hogy úgyis biztos unnám, inkább el se kezdem. -
Inquisitor #47775 Ja, Ep17 ... nem 16 :) -
Inquisitor #47774 Steins;Gate Ep16 - Hát nem egyszerű ez a történet. Mondjuk hála Istennek nem olyan faék egyszerű mint a gázos időutazós filmek. Teljesen kiszámíthatatlanok az idővonalak változásai. Feiris Nyannyan meg über kawai. Ellenben kezd kissé "háremesedni" a történet. -
Szerintem nem volt annyira vészes, én sokkal rosszabbra számítottam az előzetes alapján. :D -
Hát ez a Belze rész nagyon gáz volt... :DDD -
Megnéztem a 13 assassins-t...jo film volt egy olyan 8/10-et adnék rá :)
Mondjuk sajnos késön jöttem rá, h a 125perceset szedtem le, nem pedig a 141-eset...nagyon lényeges jelenetek vannak benne vagy annyira nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondjuk azt nem értettem, h a végén az a csávo aki nem volt szamuráj a 13közül azt nyakonszurták nem? akkor hogyhogy nem volt semmi baja a végén? :O
De lehet, h csak vmit elnéztem -
Ezekre a képekre konkrétan nem. Ezek szerint megpróbálkoztak vele másodszor is, legutóbb úgysem vette észre senki. :P -
ki emlékszik még rájuk? :D
Amúgy a corában most van algalap, rizsecet, komplett sushi készlet, ilyesmik :) -
#47671 aha...:D -
progtogon #47767 Élőszereplős filmet kap az Afro Samurai
http://palace4picture.wordpress.com/2011/07/22/eloszereplos-filmet-kap-az-afro-samurai/ -
off:
elvileg a 13 asssasins extended-hez van magyar felirat(azt nemtudom, h hiányos-e vagy le van forditva az egész, de elvileg hozzá van igazitva az extended verziohoz és az a lényeg :) -
Interjú:
-
-
Uppssz... most már igen. -
Annyira szar, hogy én nem is kommentáltam :) -
jujj... :D -
Ezt látta már valaki? "Norwegian Wood" (2010)
"In Tokyo in the late 1960s, students around the world are uniting to overthrow the establishment and Toru Watanabe is a quiet and serious young man whose personal life is in tumult. Toru loses his best friend Kizuki after he inexplicably commits suicide. Toru, uncertain as to how he should view life and as he looks for a new life, enters a university in Tokyo. By chance, during a walk in a park Toru meets Kizuki’s ex-girlfriend Naoko, and they grow close since they both share the same loss but as they grow even closer, Naoko’s sense of loss also grows. At heart, Toru is deeply devoted to Naoko, a beautiful and introspective young woman."
-
ez nagyon...:DD
-
Ehh! Kira is ráállt a heti sorozatosdira. Szomorú. -
"Dejitaro, the President of Nitro+, announced in a live program on Niconico that they are currently running five to six anime projects. He also mentioned a new development in Mahou Shoujo Madoka★Magica.
Nitro+'s major games which haven't been animated:
Vampirdzhija Vjedogonia
Saya no Uta
Jingai Makyo
Kikokugai
Gekko no Carnevale
Full Metal Daemon: Muramasa"
A Madokával kiváncsi vagyok mit akarnak még kezdeni. Saya no Uta anime meg érdekes lenne... A többi lehetséges címről még nem hallottam eddig. -
Shaft in crisis - AGAIN - Negima Movie with crazy schedule
Akkor képzelem hogy állhatnak most a Kizumonogatari movie-val.
-
nincs mit, csak nem tudtam, hogy végül megkaptad vagy nem, de ha már mások is mondták az annál jobb
-
A 6.55 GB-os eléggé teljesnek tűnő felirat van mellékelve...
A privátot megkaptam, csak elfelejtettem válaszolni - időközben jó pár segítőkész fórumtársunktól is megkaptam a helyes címet.
Azért, így, köszönöm a segítségedet:
-
Kamisama Dolls: Nem kellene több mangát olvasnom, mert ez így nem lesz izgalmas. :D -
mostani gintama elég ótvar volt....vagyis nem is, csak szimplán már sokadjára lőtték el ezt a poént és most teljesen szar poénok voltak....a felétől csak a háttérben szólt néha-néha ránézve, hogy mi van....és még rendes előzetes sem volt...::((( -
Kamisama no memochu: sztem jo rész volt...
Kamisama dolls meg egyre érdekesebb :) -
na az jó. kösz az infót