72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
csak érdekességként...:D
"The North American anime distributor Aniplex of America confirmed at its Otakon panel on Friday that it will dub the Puella Magi Madoka Magica anime series into English. Aniplex of America added that it is "in negotiations" for a Blu-ray Disc release of Welcome to THE SPACE SHOW."
-
akkor azt is elkezdem. kösz. -
Van. -
van manga?
-
Eltértek a mangától, így a folytatást is ki lehet zárni. -
befejeztem a Break Blade-et. tetszett, jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy hosszabb sorozatot ha csináltak volna belőle az jobb lett volna, mert akkor a többi karaktert is jobban megismerhettük volna, esetleg a háború okát is részletesebben tárgyalhatták vola. Sigyn és Raygart viszonya is érdekes... kéne valami folytatás. -
megjött a Break Blade 6. részéhez a felirat. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!4. rész végén Girge harca elég jó volt, tetszett.
-
elég ingadozóak a részek....az első kettő nagyon jó aztán kicsit lejtmenet, de az 5. egész jó volt...... -
amit eddig láttam az nagyon tetszett. kiváncsi vagyok nagyon a végére, de addig nem nézem meg az 5. részt míg nem jön ki a 6. rész is
-
Úgy értem, normális release még nincs az utolsó részből. :)
-
Szerintem nem egy nagy durranás, de a látvány az tényleg említésre méltó. -
nekem nagyon tetszik, 10/10 nálam. csak ismételni tudnám PetruZ hozzászólását.
eddig 4 részt néztem meg, 6 részes összesen és ha minden igaz akkor a 6. részt még a héten kiadja a coalgirls, Blu-ray múlthéten jött ki. -
Már véget ért. -
a mecha nem gond :) -
Nem ért még véget, de elég jó. Mechás ugyan, de elég jól ki van dolgozva, nagyon aprólékos, és a sztori is fordulatos.
-
szép :)
az anime is jo? lehet majd megnézem vmikor -
nagyon jó ez az opening. hihetetlen mennyire jól eltalálták 
-
én se ismerem a szabályokat, de gondolom csak elmagyarázzák benne.
Kaijit meg biztos folytatni fogom. -
Még nem fejezték be.
Az Akagi-t meg nem nevezném túlságosan hasonlónak... :D Ugyanaz a szerzője a kettőnek, így vannak hasonló elemek, de egyébként... Bár amúgy én nem láttam, mert mahjong megy benne végig, az meg engem nem nagyon hoz lázba, főleg hogy a szabályokat se ismerem. :D -
befejezték már? biztos megnézem.
Akagit is leszedtem, az is hasonló, igaz? -
+ Hangulatilag is nagyon ott van.
Amúgy most látom kijött az új OST, bele is hallgatok, az első sorozaté nagyon király volt. :D -
Nézd a folytatást is. :D -
én is láttam a Kaiji-t. nagyon jó anime, főleg ha tetszenek a különböző rejtvények és annak megoldásai. -
Kíváncsi vagyok hogy gyűrik le a következő akadályt. A mostanit még nagyjából lehetett tudni, de hogy ezután már fogalmam sincs. -
Kaiji a 2. kedvencem...Rohadt jó..Mindig lehet fosni,h mi lesz minden részben. -
ez nem nyert -
hát általában a sorozat szokott jobb lenni, mint egy ilyen összevágott film :)
Bár a Macross filmre kiváncsi vagyok :D -
nekem meg úgy tűnt, hogy csak a sorozat kiválogatott jeleneteit dobálták egymásra...... -
nem láttam a filmet, de ugy tudom nem olyan jo, mint a sorozat :) -
megkell nézni problem solved -
nem lattam belole az elso sorozatot, de amugy erdekesnek nez ki -
mer csak te nézed...:D -
+ Kaiji, de szomorú hogy mindig nekem kell beírni ajánlásoknál.
-
sok afféle alapnak tekinthető sorozatot nem láttam még.....:D
ttgl még nem vonzott (egyszer a filmet elkezdtem de nagyon gáznak tűnt és hagytam :D)...fmab sem, de lehet, hogy majd szinkronnal lenyomom...:D -
Nem gondoltam, h TTGL-t és FMAB-t még nem láttad :O -
tavaszibol még:
Hidan no Aria(már vége)
[C] The Money of Soul and Possibility Control (ennek is vége)
Steins;Gate (még fut, 26részes)
Ao no Exorcist (még fut ez is 26 részes)
Ajánlom még a Gosick-ot, annak nem olyan rég lett vége, 26 részes, nekem nagyon bejött :)
Meg ha nem láttad Puella Magi Madoka Magica, ezt is szivesen ajánlom :)
Ha valami idiotaság kell akkor Kore wa zombie desu ka :D
Esetleg még Yumekui Merry...nekem ez is tetszett, bár annyira nem is nagy szám, 1-nek elmegy
-
a vége rám pl nem igaz....elég sok mindent nem láttam még régebbről, pedig nagyon jónak mondja mindenki (TTGL, Nodame, FMAB stb)
de valahogy nincs ami rávinne, hogy nézzem....:D -
A tavaszi szezonból:
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai
Denpa Onna to Seishun Otoko
Nichijou (Még fut, 26 részes)
Hanasaku Iroha (Még fut 26 részes) -
De például nem is ugyanannyi animét láttunk, én csak 100 sorozat, mások ennek a többszörösét. És nem is ugyanazokat a sorozatokat, mindannyiunknak a PtW listájában vannak olyanok amit legtöbben 9-10 pontosra értékelnek.
Ehhez képest valahogy fura, hogy mintha egy csomóan pont mostanában döbbentünk volna rá, hogy mindent láttunk már a múltból, amit látni érdemes. :P