72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tudom, ezért neki cimeztem a hsz-t :D -
én is így gondolom, de Prof William tükrözni-t írt :) -
a helyes szo amit keresel trükközni, gondolom ezt nem értette... :D -
én mondjuk sima VGA kábellel használom a laptop-tv-t(mert a laptopon nincs hdmi), sztem nincs akkora különbség :) -
Prof William #47866 ??? Nani? -
tükrözni?
-
Prof William #47864 Jee.
Most néztem hogy a laptopon van HDMI kábel csatlakozó + elég új modell is szóval tuti le tud játszani majd mindent.
Már féltem hogy majd tükrözni kell a dolgokkal (az én gépemen nincs HDMI) de akkor ezek szerint hál istennek csak egy sime hdmi kábelt kell majd venni hozzá.
Nem kell Mediabox Mert lesz egy saját hordozható box-om. :) Érdekel hogy viszi majd a HD BR Yosuga no Sora-t. :) -
Most hogy így Zomil mondja...
Sok boldogat :) -
Samsung TV-k lejatszoja szinte mindenevo. pl ott van a LE32C650
Vagy ott van a kulso olcso lejatszo kategoria a Himedia HD200B ami 10k korul van a magyar piacon es lejatszik mindent. -
Elöször is Boldog Szülinapot LeventeV!! :)
Aztán, ez a tv média lejátszás nagyon lutri dolog mkv-val, mert nemcsak a felirat lehet probléma hanem a hangkodolás is, pl. azt tudom, h a samsung nem viszi valamelyik hangkodolást, mert perkálni kellett volna érte...gondolom ez 1-2 másik márkánál is fenn áll.
Ha megoldhato mindenképp tv+gép a legjobb megoldás!!!Élvezheted a nagy képernyö elönyét és egyben ott van kapásbol a géped, nem kell szarakodni semmivel, tuti vinni fog mindent :)
Ha esetleg nem megoldhato, akkor esetleg még egy lehetöség a laptop, már egy egyszerübb mai laptop is tud akár 1080p-s filmet is lejátszani...én legalábbis 720p-s filmeket szoktam nézni egy nem tul drága hp laptopon.
"Csak jelezni szeretném azoknak, akik a 10 bites H.264 videók miatt fel akarná tenni az új CCCP-t, vagy mplayer2-őt, hogy nem szükséges."
Erre meg nemtudok reagálni, mert fingom sincs miröl van szo... :DD -
Prof William #47860 Akkor majd marad a Pc és TV összekötése. Akkor tuti minden menni fog. :) -
közbe megnéztem én is angolul. inkább a moviet választottam a plusz jelenetek miatt, meg így egybefüggőbb volt mintha az ova-kat néztem volna. -
Az "Eve no Jikan" "movie" (mert pusztán a 6 részből álló sorozat egyberakása, néhány kisebb - elhanyagolható - bővítéssel, és kisebb kivágásokkal) voltaképp a sorozat felirataiból összerakható felirattal egészségesen megnézhető.
Én otthon fabrikáltam egy ideig - hogy legyen végre a "filmhez" is - de feladtam, hiszen csak időpazarlás, másrészt, a sorozatot és a filmet is amúgy megnéztem angol felirattal, előtte.
-
szerintem nincs olyan tv, ami egy codec-hez mérhető lejátszási tulajdonsággal rendelkezik, mindegyiknek lesz valami gyíkja. Rossz esetben közli, hogy hát ennek a hangjával ugyan nem tud mit kezdeni (BD Rip-nél fordult elő, Philips 32PFL5605H)
Amúgy meg ha már Philips, 06 végűt keressél. Drágább, de idei, fejlettebb modell, a 05 végű az 2010-es. -
Prof William #47856 Kiegészítés... közben utána néztem.
Gondolkodtam rajta hogy akkor egy olcsóbb LCD HD-t vesszek pl ezt
http://www.220volt.hu/Philips+32PFL3606H
vagy ezt
http://www.220volt.hu/Philips+32PFL3605H
körül és akkor veszek mellé egy ilyen media box-ot.
Tud valaki olyat ajánlani ami emberi árban van és kb képes olyan szintű lejátszási minőséget produkálni mintha teszem azt leszednék valmelyik fansub csapattól egy mkv-t és a gépen nézném... Tehát mindenféle felirattal meg effekttel együtt. ( Vagy legalábbis normális feliratemgjelenítés ) -
Prof William #47855 Szia! Ez a médialejátszó doboz érdekesen hangzik. Mi az? vagy linket tudsz adni?
És akkor a mkv-t már ugyanúgy lejátssza mintha gépen nézném? Karaoke meg minden? -
Inquisitor #47854 Hopp ezt benéztem. Izé. Van belőle mozi?
Én hülye az Eden of the east-re írtam választ. -
Inquisitor #47853 Lefordította igen. Csak mindíg akkor volt FTP gondjuk amikor meg akartam nézni, ezért több hónapos késéssel múlt héten szedtem le tőlük. Mármint a második moziét, az első már réges régen kész van. Ők csinálták a sorozat fordítást is: ljkfansubs
A külön felirat AA-n is kint van, csak szokás szerint próbáld levadászni melyik verzióhoz ... meg a második film felirata onnan valamiért lemaradt. Az ő oldalukon természetesen regisztrálni kell a letölthetőségért. -
szemely szerint en azert vettem ezt a TVt mert jobb panel van benne mint a 420-450esekben. Jo nekem a gepemrol is az mkv. -
kösz :D
nem tudjátok véletlenül az Eve no Jikan movie-t lefordította valamelyik magyar csapat? mert az ovahoz van felirat AA-n de a moviehoz nincs.
ha nincs az se baj, akkor marad az angol. -
Inquisitor #47850 Ha őszintén érdekel, amennyivel többe kerül egy "lejátszós" TV, annyiért kapsz egy normális médiajátszó dobozt, amivel nincs ilyen szívás. Akár LG-ből is ... Max. akkor érdekes, ha olyna modellt veszel ami "okosítható" menüből, pl. LD420/450-es amiben bekapcsolható a videó lejátszás. De akkor meg minden MKV mellé be kell szerezned sima SRT-t. -
nem. Nem tudnak mkv-ban foglalt felirattal mit kezdeni. Ki kell beloluk nyerni a feliratot, srt-kent kezelik. Legalabbis az enyem egy 2010es TV aminel ez a helyzet -
Prof William #47848 Sziasztok!
Érdekelne a mostani LCD tévékben ez az avi/mkv lejátszási lehetőség. Ha van ilyen opció a TV-ben akkor ezek szerint pl AA, Ura vagy más oldalakról letöltök egs mkv-t akkor ugyanolyan minőségben és felirattal élvezhetem mintha a számítógépen nézném?
Elég fontos a kérdés mert ettől függ hogy milyen TV-t veszek. Az LG már elég jó áron árul ilyen TV-ket. -
háppi bőszdéj...:D -
köszi XD -
Egyébként meg, Boldog születésnapot! -
Nem olvasom, nem fogott meg annyira a sztori. :D Majd talán ha befejeződik, hozzálátok. -
egyetértek. sokkal több rejlik ebben az egészben. te olvasod a mangát? -
Csak jelezni szeretném azoknak, akik a 10 bites H.264 videók miatt fel akarná tenni az új CCCP-t, vagy mplayer2-őt, hogy nem szükséges.
A legutolsó verziójú KMPlayer, PotPlayer, de még a Media Player Classic HC (v1.5.0) is tökéletesen lejátssza ezeket az új kódolású videókat.
Tehát, nem kell fejvesztve lecserélni semmit, annak ellenére, hogy mind a kóderek, mind a releaserek azt írják. -
Na megnéztem én is. Elég gyenge utolsó rész volt, kb. semmi lényeges nem lett lezárva. -
AA-n is azt írták, hogy iszonyat gagyin néz ki....nem sok jót sejtet... -
Inquisitor #47839 Az Appleseed XIII sorozatot látta már valaki? Érdemes rá pazarolni időt? Csak mert így részletek alapján fényévekkel gyengébben néz ki, mint a 2004-es Appleseed film, ami meg szép volt, de ezzel ki is fújt ... -
Huhh hát ez a Blood-C eszméletlenül gyenge...én még ilyen sablonos anime-t nem láttam ahol minden részben szinte pontosan ugyanaz történik...Durván alulmulja az elvárásaimat...vmi jora számitottam...de ez...nagyon gáz... -
nekem is vannak napok mikor nincs kedvem animét nézni mer olvasni kell...:D -
Meg pl a feliratos verziohoz olvasni is tudni kell :P -
nincs ezzel semmi baj....ha olyan erős lenne a piac itt is mint ott előbb-utóbb mi is leszinkronizálnánk.....sőt, sok amcsi még örül is neki (gondolom) hisz sokan szeretik a szinkront..... -
csodát ne várj, nagyon ritka mikor egy szinkron jobb lenne egy eredetinél :) -
Na de Madoka... hát kíváncsi leszek. Kyuubey-re mindeképpen. :D -
ezt ugy irod, mintha mi nem szinkronizálnánk le, ha keresettek lennének az anime-k hazánkban :) -
Úristen...