72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Ha van ra lehetoseged nezz meg valahol egy nem demo anyagot sima 24en es nez meg ugyanazt 100on. Utanna meg siman eldontheted van e szukseged erre a feature-re vagy sem. -
nekünk LE40c530 van és nincs semmi gond vele :)
monitorként is használtam már és annak is jo :)
De ha már ennyi szaki van itt akkor lenne egy kérdésem: müholdas upc adásunk van az adapterröl scart-al megy át a jel...és a tv néha zug(amikor laptoprol használom akkor soha) és leginkább akkor, ha sok a fehér szin...ha jol sejtem ez ugye a scart miatt van? Lehet upc-töl olyan adaptert kérni amiböl hdmi kimenet jön ki?
Astarotte meg sztem is kellemes anime, jopofa kedvelhetö karakterekkel, bár a vége annyira nem tetszett, de jo volt:) -
Prof William #47948 1-2 hét-re gondoltam. Talán felhívom őket hogy rakják félre a TV-t ha lehet ilyet. -
Prof William #47947 1-2 alatt sztem összejön rá + az oldalon amit linkeltem most olcsóbb.
Remélem nem a "Legtöbbször felrobbanó TV" díját nyerte el.
Más ha már anime topicban vagyunk. Az Astarotte no Omocha meglepően kellemes így 5 rész után. + a 5-ik rész elejére egyáltalán nem számítottam. Ez jó pont. -
Sajnos a 2 honap az szep es jo, de ezek mar kifuto modellek es nem igazan lehet majd kesobb kapni oket sajnos.
Mondjuk ilyenkor a polcok ill raktarak kiuriteskor olcsobban hozzajuthat az ember, de sajnos mar nem sokaig mert itt vannak az ujabb modelek es azt akarjak eladni az aruhazak/arusok.
Mindenesetre az 50Hzes TVk mar nem a megcelzott kategoria nem szabad megvenni oket, mert ilyen erovel akkor meglehet venni a 67 ezerert a 350est is, csak utana megbanja az ember, mert inkabb az atveres kategoria mint minosegi TV. A C650el mindekeppen elegedett lesz mert nincs jobb ebben az olcso kategoriaban. -
ha még nincs meg a keret rá, de 1-2 hónapon belül már meglenne akkor szerintem várj még annyit. megéri, mert a tv-t hosszabb időre veszed és ha már rászánod a pénzt akkor vegyél egy jobbat. plusz a c650 a tavaly egy csomó díjat nyert. -
Prof William #47944 Érdekel a dolog. Majd a következő 1-2 alatt véglegesül hogy mennyi pénzem lessz akkor majd megpróbálások egy jó TV-t.
http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/samsung-le-32c650-lcd-televizio.html
Talán pont ezt amit ajánlottál. -
Amit te irtal nem 100Hzes, az amit irnak a linkelt lapon az nem fedi a valosagot, higyj nekem az 50Hz-es.
Amugy pl a Samsung ill LG szamozas jol erzekelteti a minosegi valtozasokat a TVn.
4es szeria a legalso kategoria, 5-os a kozep also kategoria, 6-os kozep-felso kategoria es igy tovabb.
Vagom hogy nincs nagy kereted a TV-re, gondoltam a hozzaszolasaidbol, de ha 94-ert vennel TV-t akkor mar nem lehet tetel egy sokkal jobb tv-re a +5-6 ezer.
Higyj nekem, ha jot akarsz akkor a LE32c650-et veszed es meg akkor is elegedett lennel, ha mar lett volna elotte mar LCD TVd. -
ez kemény
-
ouch -
Prof William #47940 Nem akarok spórolni de sajna a pénzmag véges. Biztos hogy minőségi javulást fogok tapasztalni a régi képcsöves TV-hez képest ami most van. :) + ha elkezdem a "ha csak 1-2-3-4 el többet fizetek" dolgot akkor igen hamar el fog fogyni a pénz.
Az a 100Hz-s jónak tűnik és sztem meg leszek elégedve minőséggel mivel nincs összehasonlítási alapom. :) -
azt hittem már történt valami, mert 50uj hsz :D
ps2 emulátor meg mikor pár éve néztem még elég szarul muzsikált vagy lehet csak én nem álitottam be jol, de pont azok a játékok mentek rajta szarul amik jobban érdekeltek(pl. a mortal kombatos játékok) :) -
akkor csak azt kell megoldani, hogy sörözés, vagy valami japán -
Tegnap megnéztem a TV2-n (pfhej!) a "Rejtett penge" c. japán filmet.
Jó volt!
-
hatoooo....a repulojegyet talan meg meg tudnam oldani, de a gerbaudra mar nem lenne penzem :D -
Ja, beülünk a Gerbaud-ba, mi? :) Asszem Shibuyában van egy (vagy valamelyik másik tokiói kerületben) -
Egyenlore lassuk kit erdekelne es ha mar kiderult, meg lehet beszelni, hogy a resztvevok mire kivancsiak :) -
osztán hol? -
No kerem. Mivel holnaptol augusztus ezert ismet felvetnem, hogy tartsunk topictalit. Hogy senkinek se boritsa ossze a kozeli terveit en a magam reszerol az aug 19 vagy a 26ot javaslom mint pentek estet, hogy nyugodtan elhuzodhasson addig amig csak kedvunk tartja. -
Ne akarj sporolni se, mert az a minoseg rovasara megy. Latom nem ertetted meg, hogy mit erdemes venni. :D
Ebbol a tipusbol az LD750 a jo, az 550 nem nagy eresztes es mint irtam nem tudjak a DTS hangot a lejatszojuk.
Ez is egy 2010es model, mint a megemlitett Samsung C650 vagy LG az 32LD750, de a Samsung LE32C650-je es a 32LD750es LG is ezt a modelt kenterbe veri minosegben es tudasban, de te tudod mit akarsz venni, mert a te penzed es a te dontesed.
Imyke : http://forums.pcsx2.net/Forum-General-Discussion-and-Support-Windows Itt probalkozz akkor, privatba meg ha nem megy johetnek a kerdesek, mert itt nem akarok offolni errol, igy is jo sokat offoltunk most a TV-kkel. :D -
Prof William #47930 Na akkor téma lezárva megvan a nyertes...
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/lg/32ld550-p41602731/termek-leiras.html#properties
Sztempont jó az ár-minőség aránya. + ahol veszem ott le van értékelve 85-re. -
nem tudom mennyire szamit erosebbnek vagy gyengebbnek, egy Core i5 2400 van, 8GB rammal es egy Asus Radeon 6850el.
Van ajanlott bios? -
Egyszerű: tölsd le a pcsx2 emulátort, googlel keress valamilyen ps2 biost, és ... szerintem könnyű beállítani, viszont egy dologra figyelj: ha lassabb géped van, akkor állíts be speedhacket (sokan ezt felejtik el), és menni fog, legalábbis nálam (2,4ghz core i3 notebook, radeon 5470el a ps2/gamecube játékok nagyobbik fele jól fut, viszont a wii játékok nekem játszhatatlanul akadoznak, egy erősebb notin/asztalin azok is mennének). -
hát ha megnézem egyszer az animét megmondomn hogy mennyire azonos :) de a játék nagyon jó érdemes beszerezni -
:D -
:)) na ezen felnevettem
-
BANNER!
Semmi trükközés (F5, meg Photoshop, ilyesmik), a nyers valóság - most is alatta írok...
Klikk a nagyobb mérethez:
-
Kihagytak a Tiger & Bunny-t. Volt par hete nehany olyan epizod, hogy az arcomat fogtam a minosegtol.. -
az jó, mert sokan dícsérik a játékot, be kéne szerezni. -
Nem játszottam a játékkal, ha jól rémlik akkor azt írták, hogy eléggé össze-vissza pakolásztak bizonyos eseményeket benne, meg sokminden kimaradt, szóval szokásos nem 1:1 adaptáció. -
nem tudjátok a Valkyria Chronicles anime az a játék történetét meséli el? -
anime quality...:DD -
szerint vicces kép....:D mikor tegnap néztem nekem eszembe se jutott ilyen párhuzam...:DD -
Mer' egy remek történet - amúgy megható - elemét figurázzák: a faragott tengeri csillag átadása... -
oszt mér?? :D -
Szegény "Clannad"... -
remélem lehet érteni a poént...:D
-
Prof William #47913 Hm és még jó árban is van. :)
Nem rossz.
http://www.220volt.hu/Philips+32PFL5405H -ez is jól néz ki de ez a leértékelés jól néz ki. csak tartson ki még vagy 2 hétig .:) -
link -
Jo volt a Sket dance ujabb resze is, bar kar, hogy egybevontak a harom zenekart, mokasabb lett volna megneznimi jott volna ki ha harman harom kulonbozo zenekarban toljak vegig a fesztivalt :)