72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jakuza001
    Mar vagy egy jo honapja.
  • efti
    no6 dobva. egyszeruen tul bosszantoak es muanyagok a karakterek
  • LeventeV
    van már rendes felirat?
  • efti
    coalgirls fele whisper of the heart 1080p csak upscale? Beleneztem, de akkorakat kockasodik a kep neha, hogy rossz nezni
  • LasDen #47986
    huhúúú...aug 10-én jön a Redline....végre valahára...:D
  • Lelouch
    Pedig kiváncsi lennék rá most már...
  • Malakai
    Nem arra gondoltam, de őszintén szólva lusta vagyok keresgélni most. :D
  • Lelouch
    Az még egy tavaly őszi troll chart-on volt rajta. :D Azóta kb. semmit nem lehetett hallani a megjelenés dátumáról.
  • Malakai
    Pletykák lehettek, rémlik, hogy valamelyik őszi charton fent volt, de azokra néha sok marhaságot felpakolnak amikor jóelölre elkészítik.
  • Lelouch
    Nem voltak ilyen jellegű hírek.
  • IMYke2.0.0.0
    13 Assassins - Extended, megnézve. A 141 perc elröppent. 9/10
  • LasDen #47979
    behind schedule....ergo le vannak maradva.....
  • Zomil
    én is ugy tudtam, h most összel lesz :(
  • LeventeV
    nem idén kellett volna jöjjön?
  • LasDen #47976
    "Masayuki Ozaki, the General Manager of Overseas Development at the anime studio Sunrise, confirmed that the studio is "looking forward to releasing" the new Code Geass anime project next year, although its production is behind schedule."

Remélem jó lesz....:D
  • Lelouch
    Nem mondtam, hogy nem fogom nézni. :D
  • Jakuza001
    Nezd meg akkor :D
    Engem peldaul teljesen hidegen hagynak, mint mar parszor leirtam a mangak, szamomra az a lenyeg, hogy maga az anime jo legyen, hiszen vegul is az a lenyeg hogy jol szorakozzal rajta, nem pedig az hogy hasonlitgassam es vizslassam, mi a kulonbseg a manga es az anime tortenete kozott. :D
  • Lelouch
    Hát végülis, nem mintha eddig az eredeti sztori is olyan nagy szám lett volna. :D
  • Jakuza001
    Ettol meg lehet jo.
  • Lelouch
    Ahogy itt-ott olvasom, elég komoly eltérések voltak már a mangától az Ao no Exorcist-ban. Úgy látszik, ez is elmegy olyan irányba, mint a Soul Eater.
  • Zomil
    Ao no Exorcist iszonyat jooo volt!!! :)

A Tenma is nagyon jo volt! :)
  • Lelouch
    Negima és Hayate no Gotoku movie előzetes

A Negimának megint nem sok köze lesz a mangához, egy alternatív lezárása lesz a történetnek. Én meg itt már vártam néhány jól meganimált harcot, az előzetes alapján feleslegesen.
  • Zomil
    öké köszi :)
  • Jakuza001
    Jah ez lemardt sry, esetleg probalkozz a kontraszt csokkentesevel, akkor altalaban a zaj megszokott szunni es ne told ra a falra a hatuljat nagyon a keszuleknek.
  • Jakuza001
    Nincs muholdas adasom, szal nem tudom. :D

Amugy szerintem az inverter tulterhelodik es attol van a zugo hang, sajnos az inverterrel neha a Samsungnal szoktak problemak lenni, na meg a tapegysegevel, addig orulj amig csak zugas gondjaid vannak. :D

A tobbit az UPCtol kerdezd meg. :D
  • Zomil
    #47949 :D
  • Jakuza001
    Manapsag mar egyszeru a feliratozas kulso felirattal is meg ha az mkv tartalmaz kulon feliratot is, sot megoldhato a hangsavok alapertelmezette tetele is, annelkul, hogy minden filmnel allitgatni kellene, vagy szerkesztgetni az avi-t ha a PC-t hasznalod lejatszonak a TVhez.

Reszletezem is ha kell.

MPC-HCnak mar van olyan beallitasa,a subtitles/misc menunel, hogy megadhato, hogy a kulso feliratok legyenek az alapertelmezettek, a hangsavnal meg az amugy is hasznalt Haali splitter beallitasainal, megadhato az options/language priority menunel a preferalt nemzet nyelve, tehat annak a hangsavja fog lejatszasra kerulni. Ide mondjuk beirod, hogy jpn es a japan nyelv lesz az alapertelmezett, meg akkor is haz mkv elso adatfolyamja mondjuk az angol nyelv es ezt amugy regebben kezzel kellett allitgani.

Ez kifejezetten jol jon, amikor sorozatot nez valaki. Kinyitja a konyvtarat, visszafele kijeloli a megnezendo filmeket mondjuk 10-1 es akkor a sorrend az elso filmtol kezdodik es onnantol nem kell semmit csinalni meg a reszek valtasakor sem, mert a felirat igy magyar lesz es a nyelv pedig a kivalasztott japan.

Ha egyeb kerdes van a lejatszasrol TVkrol, nyugodtan lehet kerdezni. :DDD
  • LasDen #47963
    Lelouch: Nemtom...:D

am én most kapcsoltam össze a tévém meg a gépem (mennyire más hd tvn nézni a hd cuccokat OO) és gyorsba megnéztem hogy vannak a feliratok animéknél és nálam megjeleníti a feliratokat....legalábbis ha az mkv-ba csomagoltról van szó, mert máshogy még nem néztem.....:D
  • Lelouch
    A TV anime és az OVA-sorozatok teljesen rendben voltak, nem szorultak szvsz semmilyen újrafeldolgozásra. De hogy jött most ide a manga? :D
  • Lelouch
    ???
  • LasDen #47960
    amit láttam a mangáról az alapján nem kell túlsok, hogy túltegyenek rajta...:D
  • Lelouch
    Az őszi Hunter x Hunter anime nem közvetlen folytatás lesz, hanem remake a sztori elejétől kezdve. :( Szerintem teljesen felesleges, és így várni kell a konkrét folytatásra legalább 1 évet. :S A Madhouse-tól mindenesetre sokat várok, kiváncsi vagyok milyen minőséget nyújtanak majd egy hosszabb sorozatnál.
  • Prof William
    Úgy látom mint grafban mint sztoriban a játékot követik. Ez sokkal jobb mint pla a Trinity soulsban ahol összekínlódtak valami sztorit a helyett ami már régen adott volt.
  • LeventeV
    biztos megnézem. most kezdem el a Trinity Soul-t.
  • Jakuza001
    Igen sajnos eleg sokat kell a Tartarusban nyomulni ami eleg monoton, de a koztes tortenet es megvalositas az szerintem nagyon jo. Eppen ezert ugy dontottem vegigjatszom, csak utana jon a negyedik resz.

De hogy az animerol is meseljunk van Persona anime, a 2008-as 26 reszes Persona Trinity Soul, ami ha jol emlekszem a PES3 utan jatszodik talan 5-10 evvel ? Tehat azt, megnezheted hogy kapjal valami vizualis megerositest, mirol is szol. Sot van meg 1997-es manga is ami lenyegeben az alapokat vazolja fel. (Mondjuk en nem szeretem a mangat, valami rejtelyes oknal fogva :D)

De visszaterve a Persona Trinity Soulra itt az openingje:

• Győri Devi
    persona játékok történetére kíváncsi vagyok én is de a 3at nem vittem túl sokáig mert kurva unalmas lesz elég hamar... 4 elvileg jobb csak elkell kezdeni majd
  • Jakuza001
    Kiraly, ezek utan biztos megveszem.

De addig is Imykenek meg kedvcsinalo a Ps2 projecthez. :DD

• Lelouch
  • Zomil
    uhh ez a Kamisama dolls nagyon jo! :)
    meg tetszik, h mindegyik kakashi-nak más hangja van :)
  • LeventeV
    nekem egy LE32C530 van a szobába és én is tökéletesen meg vagyok elégedve vele. én ps3-ra és filmezésre (pc-vel összekötve) használom. tv-zni max lefekvés után egy fél órát meg az F1-et nézem rajta.