72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jó lenne egy negyedik évad. -
legalább van még egy kis remény :) -
szóval ha épp unatkoznak vagy ráérnek akkor lehet, hogy megfontolják, hogy megcsinálják....tényleg biztató...:D -
szerintem csak egy kis lazítás a nagy durranás előtt....
[spoiler] okabe mondta a végén, hogy már csak 1 dmail maradt...valószínű az nem lesz ilyen egyszerű és még sok durvaság lesz az utolsó 6 részben.... -
ennek már az eleje is szar (nagyon erőltetik a címet), de utána még meg is szólaltak...
-
Inquisitor #48025 Steins;Gate EP18
Hát ez teljesen kész, amúgy is átment már "hárem" sorozatba, mert mindenki Okabet szeretné szeretni, de ez a szenvedés a randitervezéssel ... ááááá. Meg megy az osztás a Tsundere és Okabe között rendesen. Operation Valkyr -
In Fujimi Shobo's live program on Niconico Live, Gatoh Shoji mentioned the current situation of the fourth season of Full Metal Panic. He said "Due to the circumstances of the business, I cannot freely talk about the fourth season. The project is not dead but don't have high expectations. Please wait for the realization patiently. As long as I keep silent about the fourth season, you can take it that the project is still running. When the new season is officially canceled, I'll announce it."
Nem túl bíztató, de legalább kiderült, hogy nem lett elfelejtve teljesen az anime folytatása. -
ennek komolyan mi értelme van, h 3-an kommentálnak egy trailert? :DDD
Lasden:
:)
-
-
"Nem hallom! Nem hallom! Nem hallom!" -
mikor kiderült, hogy övé a vad hang a kazettán... :D -
töltsed le az albumokat hozzá, nagyon jóféle :)
a második évadban szerintem a fuwa-fuwánál is jobban sikerült zenék vannak.
És egyébként is, a tancinéni zenéi khíííírály! :D -
tetszik az a szám. délelőtt fejeztem be az első évadot, de szerintem még ma nekiállok a másodiknak is. -
Prof William #48017 Ők is kiszállítják ingyen de lehet inkább a 220Volt-tól szerzem be. Ők valahogy profibbnak tűnnek.
Más.
Egy ideje már olvasom a Mardock Scramble című mangát. Kellemes cyberpunk műnek tűnik deami meglepett hogy most fog megjelenni belőle egy anime film ebben a hónapban. Kíváncsi leszek követik e a mangát bár elég fura hogy főhősnő hosszú haját ilyen rövid frizurára cserélték.
Mellelseg az is azok közé mangák közé tartozik amelyekről kb utoljára gondoltam volna hogy meganimésítik.
És persze nem utolsósorban csak most vettem észre hogy a fejlécbe többek között az én blogom is felkerült. Kösz szépen modok! -
azert a fuwa fuwa time-ot kenytelen voltam megtanulni gitaron :)
Na jo nem az egeszet, csak azt a kb masfel ket percet amirol sikerult akkor tabot talaljak. Azota megvan a teljes dalos tab is, de meg nem szantam ra magam, hogy azt is megtanuljam.. -
OFF
En gyakorlatilag csak tevere kotve hasznalom az ld750em es teljesen jo. Ugyanakkor, most hogy mar meglehetosen eldontotted mit fogsz venni megkerdeznem, hogy ha ennyire nem monitornak veszed, akkor miert nem plazma?
/OFF -
Akkor inkabb innen vedd es megsporolod a szallitas arat.
http://joarban.hu/index.php?id=le32d550&kat=lcd_televizio
Na de most mar inkabb vedd meg, mert mar tobbet van megemlitve itt a TV, mint az Animek. -
arra tökéletes lesz. nekem is és zomilnak is c530 tv-je van és ugyanerre használjuk. -
Prof William #48012 http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/samsung-le-32d550-full-hd-lcd-televizio.html
Mivel arra fogom a legkevesebbet használni azzal nem lesz baj. (Max Sportanimék.)
Ps3-ra + Filmnézésre + Laptoppal összekötve anme/HD anime mkv-k (ilyen cifra, felirat+ karaokés mkv-k is) nézésére akarom használni.
TV-ben már szinte csak az ismeretterjesztő csatornákat + Comedy Centralt nézem oda meg nem nagy minőség kell. Legrosszabb esetben ha nézhetetlen lenne ( bár erre sztem kicsi az esély.) majd letorrentezem a Family Guyt meg a társait és azt is nézem HD-ben. -
Főleg érdektelenség miatt dobtam mindkettőt. -
akkor te vagy a kivétel aki erősíti a szabályt? mint én a haruhinál 
miért dobtad? annyira nem jött be?
efti: ahhoz képest tényleg nem sokat zenélnek benne. -
Rókák..... RÓKÁK! Édesjóistenem!
-
Én még nem láttam - ellenben a karakter rajzolások eszméletlenek benne!
Nem véletlen a leutánzása.
S ez is fantasztikus:
-
Csak pozitív hozzászólásokat olvastál? Az komoly. 
Amúgy én mindkettőt dobtam anno, pedig ez elég ritka nálam. :D -
Nem lesz,mert ahogy neztem kisebb az inputlagja mint a 2010-eseknek. Azt irjak, hogy 29ms game modban.
24p-t tudja tehat az sem lehet gond a filmnezesnel. De a sportkozvetiteseknel ill normal TVzesnel lehet, de az abbol fakadhat, hogy 50Hzes a TV, igy lehet nemi utanhuzas gyors mozgasnal. -
Prof William #48005 Gondolom a d550-nél sem lesz probléma a ps3 - laptop rákötéssel mert többek között Hd animet is akarok majd nézni rajta. Azért is írtam ide a dolgot.
Ha jól megy akkor számítógépen nem is igen néznék animot ha ez már meglenne.
Mellesleg vélemények a TV-re kötött gépen át történő animézésről? -
K-on aranyos anime, az egyetlen banatom vele kapcsolatban, hogy ahhoz kepest mirol szolna keveset zenelnek benne, foleg a masodik evadban. Ettol fuggetlenul csak ajanlani tudom en is -
elkezdtem a K-on első évadát ma este. gondolom közületek nagyon sokan látták, ha nem mindenki. eddig csak pozitív hsz-eket olvastam róla és 7 rész után én is csak csatlakozni tudok a dicsérők táborába. könnyed anime, szerethető karakterekkel.
valkyria chronicles-ből is megnztem 15 részt. ez is nagyon tetszik, 10/10. az anime csak megerősített abban, hogy a játékot nagyon sűrgősen be kell szerezni. -
nincs nagy lotto a samsung paneleknél. európa nagy részén, auo panelek vannak. ez van, nem olyan nagy a különbség, főleg nem szabadszemmel, sdtv-ről hdtv-re váltásnál még annyira sem. jó lesz a samsung, bár látom nagyon nehéz adöntés számodra, bár már több tanácsot kaptál, kivétel nélkül nagyszerűeket...
végkövetkeztetés kb: sasmsung c650 ha van rá keret a 100 hz miatt, ellenkező esetben d550. -
En a samsung panel lottot inkabb kihagynam a helyedben :) -
Prof William #48000 http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/samsung-le-32d550-full-hd-lcd-televizio.html
"Bevállalom" akkor ezt. Aszem ha mázlim lesz akkor pont ennyi fog összejönni. Csak el ne adják addig. -
az, hogy 5405 alá ne menjél -
Ez is 50Hzes.
Azt mondom ha nem tudod megvenni a 32c650-t, akkor se vedd meg ezt a Philipset, ha nincs eleg penz ra, es mindenaron 50Hz-est akarsz, akkor inkabb vedd meg a Samsung 32c530-t,32c550-t a tavalyi modelekbol, vagy a 32d550-t az ideibol.
Bar en mint mondtam nem vennem meg ezeket az 50Hz-eseket mar. -
Prof William #47997 hm...
http://www.avplanet.hu/index.php/televiziok-1/lcd-televiziok/philips-32pfl3605h-full-hd-lcd-televizio-32-81cm-9541.html
Erről mi a véleményetek? Kb ennyi pénzem van rá. Megéri vagy hasonló árban van e jobb? Van esetleg valakinek ilyen? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Simán látszott, hogy oldalt ment be, nem középen. Bár ezt betudhattuk volna szokásos filmes bakinak is, a vége szerint mégsem az volt. :)
-
köszi! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a hasi seb az nemgond én csak a nyakon szuráson csodálkoztam, h látszolag semmi baja nem lett... :D -
A válasz:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megfigyelted, akkor a kard gyakorlatilag a nyaki verőér mellett, bal oldalon hatolt be és hátul ki is jött.
Amikor eldőlt, akkor pedig a jobb oldalára tette, így a kard meg sem mozdult.
A hasi vágás - amire a végén mondja is, hogy egy hegyi medvével küzdéskor sokkal nagyobb sebet is kapott már - pedig már az elején is látszott, hogy nem komoly.
Meg kell mondjam, azért én is néztem, mint a luki nyúl, de a stáblista végignézése, a monumentális zene meghallgatása után visszanéztem az ominózus jelenetet és már nem is volt "annyira" furcsa.
Az Extended verzió néhány kisebb jelenettel, hosszabb snittekkel lehet csak hosszabb, meg pár mondattal.
-
akkor válaszolhatnál a #47771 feltett spoileres kérdésemre :D -
akkor már ideje megnézni. -
Én angolul néztem meg.
Magyar feliratot nem is kerestem hozzá.