72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #48111 Vagyis nem is recsegés inkább mintha valami pattogás hallatszana. De csak akkor ha hang van. -
Nem akartalak megsérteni. -
Akkor legközelebb majd rakd be te. -
Inquisitor #48108 Hát szerintem is gáz, az előző ilyen táblázat (első félév?) biztatóbb volt sokkal. :( -
S nekem eddig is akadt amikor az oldalon volt az aktuális lista... főképp, ha még átméretezve sem volt.
Jó szándékkal: "thumbnail"-lel is látja mindenki, hogy mi lenne a kép, és rákattint, megnézheti teljes méretben. -
Direkt vissszakerestem postolás előtt, eddig is így volt berakva a lista. -
Prof William #48105 Megjött TV szóval örömboldogság viszont amikor laptoppal összekötöm ( elsőre sikerült nem is volt baj ) akkor bármilyen animot/filmet játszok le recsegés hallatszik. De csak akkor ha hang is van. Ha zenét játszok le ezt nem tapasztalom. Mi lehet baj szerintetek? -
Akkor csak Neked, még egyszer: 0.5 MBit... 2,644 kb-os fájl, teljes méretben beszúrva... közel fél percig tartott, míg betöltődött miatt az oldal.
-
-
Szerintem viszont jó kis szezon lesz. Ami már biztos nálam: Hunter x Hunter, Fate/Zero, Persona 4, Mirai Nikki, Shana... Nem is rossz, főleg hogy szezononként 3 újdonságnál mostanában nem is nagyon néztem többet. :D -
3 sorozat / 3 OVA / 2 movie érdekel majd. -
Még nagyobb méretűt nem találtál...
-
elég szutyok egy felhozatal....sok néznivaló nem lesz.... -
-
meghoztad a kedvem hozzá. ptw listámban már benne volt, lehet a héten megnézem. -
Shikit hajnali 3ig néztem :D Hát ez nagyon komoly lett a végére... Elején csodálkoztam a magas értékelésen, most már értem :) most egy űr tátong. Kettő vagy három anime van a gépemen, de egyikhez sincs nagyon kedvem :\ -
igen, koszi, arra gondoltam. megkaptam mar a valaszt privben is -
Szívesen látnék több ilyent. :D
Ubunchu-ból is lehetne animét csinálni. :D -
Prof William #48092 Új fordítás az oldalamon. Link az aláírásomban meg a topic fejlécében. -
ez baj....jövő nyáron/ősszel bemutatják+1 év mire kijön....jaaajj nekem....addigra meghalok :D -
Idén már úgyse lesz. -
csak úgy...valami fesztiválon rajzolta Hideaki Anno....szép meg minden, de én egy megjelenési dátumnak jobban örülnék már...:D
-
volt egy oldal, csak sajnos a mindenfele ujrainstallok kozben elveszett a bookmark hozza, aminek valami nagyon kis felrevezeto neve volt es borzaszto egyszeru felepites mellett volt ott mindenfele anime zenei. A cimoldalon is valami olyasmi volt, hogy "nincs itt semmi csak..."
Ha megvan valakinek a cime akkor ide vagy privbe elkuldi? elore is koszi -
Inquisitor #48087 No.6 - Ep.5.
Anno tetszett a nyitó rész eleje, hogy halljuk az előadást arról nincs is lélek, miközben a főszereplő álmát látjuk. Annál meglepőbb volt, hogy a kiscsaj aki azt az előadást tartotta itt egy lélekről szóló verset írt. Szeretem a lassú nyugis hangulatos animét, mint a Time of Eve, de egy picit azért beindulhatna ez is végre. :) -
pedig szerintem jól küldte...:D de kíváncsi leszek mi lesz...csak ne befolyásolja hogy mikor lesz...:D -
Ahogy olvasom, elég sokan követelik a leváltását... Én is kiváncsi vagyok, mi lesz. -
akkor a mozi blu-ray kiadása kb 1 év múlva esedékes. 3. évadnak meg örülnék. -
hát az se lenne rossz...:D mondjuk kíváncsi lennék, hogy Haruhi hangja maradna-e mert úgy tudom, hogy Hirano Aya mélyre ásta magát...:D -
De remélhetőleg a további K-on folytatás előtt visszatérnek kicsit a Haruhi-hoz is. :D -
télen lesz mozi....
de mivel a manga is folytatódik így erősen előfordulhat egy újabb évad a jövőben.... -
Az jó hír. Sorozat, film vagy ova? -
Lesz. -
Befejeztem a K-on!!-t. nagyon tetszett ez az évad is. Sawa-chan sensei most is nagyon jó volt.
valami folytatás lesz? -
Szerintem az a leggyorsabb, ha leszeded magadnak a feliratos videót. :D Szívesen segítenék, de magyar felirat hiányában én még nem szereztem be. -
Pestinek mondod, hol folyik a Lánchíd :)
Mivel, nekem a RAW verzió van meg az 5. részből, így ahhoz nincs felirat.
Viszonty a T.Melon-féle ugye tartalmazza ... és azt kérem, akinek utóbbi megvan, hogy operálja ki nekem az ANGOL-t :)
-
mkvmerge -
Srácok! Ha megvan valakinek ez: Black Lagoon: Roberta's Blood Trail - 5 A finom dinnye csapattól, az kioperálná nekem belőle az angol feliratozást, és feltenné valahová?
Nekem a "nyers" verzió van meg.
-
Még nem láttam :_( -
Tsukuyomi - moon phase megvan? :)
Aranyos kis vámpír, a napot sem feltétlenül bírja, ilyesmi :) -
Na, akkor egyszer kap tőlem esélyt.
Jól sejtetted, a mai "trendy" vámpírságtól kapok már hányingert.