72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Malakai
    Shift-et nyomva tartod, amikor méretezel. Plussz fent a méretnél a két oldal paramétere közti lakatra katt akkor ott is tartja az arányt.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyok nagy Photoshop mágus, így nekem, mikor méretezni kell a képet a "Ctrl + T" segítségével torzul a kép.
    [Biztos, hogy én vagyok a hülye, hozzá-nem-értő, de nem ismerem a "méretarányt megtartó" eljárást benne]

Ezt kiküszöbölendő, a Xara-val csinálom magát az átméretezést, sokszor még a szövegezést is.

Demonstráció:

• LeventeV
    illetve még van commie és chihiro is.
    a MAL-os kommentek alapján talán a chihiro lesz a befutó.
  • LasDen #48188
    cms csak átdolgozott horrible felirat, szóval tökmindegy...:D de teljesen korrekt a HS is...:D
  • LeventeV
    befejeztem a Kami nomi zo Shiru Sekai első évadát. hamarosan kezdem a másodikat is. horriblesubs és cms féle angol verzió van. melyiket ajánljátok? melyiknek jobb a fordítása?
  • armageddon666
    Hát ez csalódás volt. Eléggé elkapkodott meg szaggatott. Mármint sokszor mintha kihagytak volna lényeges átvezető részeket. Kb. random harcok halmaza volt... De a legrosszabb hogy egyszer sem mondták végig az Unlimited Blade Workst :(
  • armageddon666
    Kicsit részletesebben meg pontosabban leírnád mit csináltál a Xara-val? Már mint mi az, amire nem volt jó a photoshop? Vagy milyen arányok és kulcsképekről beszélsz? Hátha csinálok én is új logót :D
  • armageddon666
    No nézem UBW moviet, és most döbbentem rá, hogy kb. semmire nem emlékszem a sorozatból :D pl. a lila hajú lányból csak annyi maradt meg, hogy el van hipnotizálva xD De hogy kinek kije és mit csinált a sorozat alatt az rejtély :)
  • Lelouch
    Kb. az egész felirat ilyen. Én szégyellnék ilyet kiadni a kezeim közül.
  • PetruZ
    Ott aztán nagyon tudott valaki...
  • LasDen #48181
    azta jó szart...:DDD
  • LeventeV
    "There once was a game that could not be conquered. A game that drew many challengers and crushed them."

és ebből lett

"Rengeteg játék létezett ezelőtt is. És rengeteg ember játszotta végig őket. És ezzel együt törték össze a játékokat is az emberek."

na de ez most...
  • LeventeV
    mikor észrevettem azt a 3 betűt...
  • LasDen #48178
    mér aszitted végig ilyen lagymatag tilitoli lesz?? persze, hogy ráver az utolsó részekkel csak volt egy kis átvezető rész...:D ha nem basszák el hatalmas lehet...:DD
  • Lelouch
    Egy tipp: Ne magyar felirattal nézd! :D
  • Inquisitor
    Steins;Gate - EP19
    Végre, végre, végre kezd beindulni, csak el ne szabják! :D
  • LeventeV
    kösz a gyors választ.

@LasDen:
  • LasDen #48174
    elsőre úgy olvastam, hogy felháborított...:DD
  • IMYke2.0.0.0
    Két programmal készült:
    * Xara Web Designer 6.0 - ezzel adtam meg az arányokat és készültek a kulcsképek [rendkívül pontos program]
    * Adobe Photoshop CS4 - ezzel készítettem az animációt
  • LeventeV
    imádom ezt a topikot :D

milyen programmal készítetted az avatarom? LasDen felbátorított, hogy készítsek egy újat.
  • IMYke2.0.0.0
    F5-özések nélkül - meg is lepődtem, mikor épp róla írtál:

• LeventeV
    én az NHK-t fejeztem be. egész jó volt. most kezdem el a Kami Nomi zo Shiru Sekai-t.
  • LasDen #48169
    nah befejeztem nodamet....nagyon jó volt, a karkaterek, a sztori az egész, nodame...:D jó volt, bár sok volt az állókép, amit mondjuk megisértek, de belenéztem a Paris chapterbe és ott már ezek sincsenek és ugyanolyan jó lesz azt hiszem...:D
    nekem tetszett a szinkron, tokaji csaba és dögei éva jó választásnak bizonyultak már cska azt sajnálom, hogy a folytatások nincsenek megcsinálva, pedig szívessen hallgattam volna még őket...:D nade nincs baj a japánnal sem, sőt, de akkor is...:DD
  • Prof William
    Most ha minden jó lesz magyarul végigolvashatod.
  • CSOCSO
    meglestem a Memories-t (1995)

az elso film tetszett, a masodik mar nem nagyon a harmadikat vegig se neztem.

Viszont az elsot akar nagy filmkent is neztem volna :)
  • armageddon666
    Valaki nem tudja a zene címét, ami akkor megy Railgun OVA-ban, mikor Misaka a sikátorba megy?
  • LeventeV
    értem.
  • armageddon666

Kuroko lebukott.... :D
  • Lelouch
    1-31. és a 38-59. fejezet van lefordítva eddig.
  • LeventeV
    hol tartanak?
  • Lelouch
    Ja, de sajnos még nincs végig lefordítva.
  • LeventeV
    Seto no hanayome manga angolul megtalálható valahol?
  • armageddon666
    Ebből anno már olvastam szerintem egy fejezetet. És szerintem pont rajtad keresztül jutottam hozzá :D
  • Prof William
    Egy régi álmom vált valóra. Ma végre a Ricz/Ronin Factoriessel karöltve elkezdtük a My Lovely Ghost Kana (Itoshi no Kana) című manga fordítását. Az első fejezet elérhető az oldalamról míg Riczék kötetenként adják majd ki. Link az aláírásomban és felül a topic fejlécében.
  • LasDen #48157
    nem baj...az újaz akartam de az nincs yt-n.....:D
  • Lelouch
  • LasDen #48155
  • LasDen #48154
    valsz az lesz, de bármi megtörténhet...:D
  • Lelouch
    "uncertain"... Erősen meglepne, ha valami teljesen újjal állnának elő.
  • LasDen #48152
    "According to the official website of toy retailer Mega House, a new series of Code Geass will start this winter. It's uncertain if they meant Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito by "new series"."

oppáré....

egy komment még hozzá..."Will watch if Table-kun makes an appearance. ;D" :DDD