72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
engem valahogy nem tudott megfogni :/ -
Saikano nagyon durva :( , pedig még csak 4 részt néztem meg belőle. -
Efti, mi a helyzet a gyűléssel? -
ha már manga, valaki olcassa rajtam kívül a sun-ken rockot??? :DD -
Hetente. -
hirtelen nem ugrott be a feldolgozottból, hogy azt az animére érted :D
havonta vagy hetente jön új fejezet? -
Az anime dolgozott fel annyit. Angolul az eredeti megjelenés után egyből ki szokott jönni mindig a legújabb fejezet. -
angolul? mert akkor nem sietik el. -
Most fog kijönni a 153. fejezet. Ebből kb. 41 lett feldolgozva eddig.
-
hány fejezet ment le eddig a Kami nomi zo Shiru Sekai mangából? -
szerintem hihető volt....:DD -
Prof William #48220 A mostani Steins Gate-ben kissé röhejes volt hogy a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a jó pár perces sikoltozásra meg dulakodásra SENKI nem figyelt el majd a végén amikor végre valaki odaért az elintézte egy "Ezek a mai fiatalok." -al. Vagy japánban ennyire nem törődnek azzal mi megy a szomszédban? -
azt hittem a motto a második. azért jó képben lenni.
Lelouch: Kami Nomi-t nagyon sajnálom, ha ez így marad (nem lesz 3. évad) akkor kezdem a mangát. -
Ezt a To Love-ru Darkness-t magyarra fordító csapat oldalán olvastam az imént a manga leírásánál: "Nos nagy vonalakban egy enyhén ecchi, nagyobb részben hentai sorozatról beszélünk."
-
A Hayate no Gotoku movie csak hoz majd nekik egy kis pénzt... :D -
így akkor a manglobe se húzza sokáig.... -
Kami nomi zo Shiru Sekai II vol. 1 BD+DVD eladások száma eddig: 2,266
Nem változott semmi az első évad eladásaihoz képest, ez kevés a folytatáshoz, főleg ha hozzávesszük a Deadman Wonderland eddigi szereplését is. (2 kiadás, mindkettő 1000 alatt, BD+DVD együtt=kész csőd). Mivel eddig minden veszteséges volt, amivel előállt a Manglobe, csodaszámba menne, ha mégis előállnának majd további évadokkal... Mondjuk engem annyira nem izgat, de azt sajnálom, hogy akik nem szeretnek mangát olvasni, kimaradnak majd a sztori javából, mert innen kezd majd valóban érdekessé válni az egész... -
To Love-Ru, To Love-Ru OVA, Motto to Love-Ru
-
Az a második. -
tudom hogy lenne...direkt írtam őt poénnak...:DD -
az ova a 3. évad? -
A harmadik tavaly ősszel indult. -
akkor a 3. idén tavasszal vagy nyáron ment, mert azokról a listákról nincs csak ptw-ba téve ami kell. -
Három To Love-ru évad van. -
akkor azt is meg kell nézni :P -
A Hayate no Gotoku-ban is van geass paródia. -
Miért pont Kugimiya Rie? Lennének sokkal jobb jelöltek is. -
Kugimiya Rie tartsa távol magát Haruhitól -.- -
ok, este elkezdem :D Fractale és a két To Love-Ru van még betervezve erre a hétre :D -
akkor nézd meg a Saikanot ha nincs mit nézni...:DD -
rákerestem youtube-on és egyből beugrott
-
lehet, hogy mire lesz haruhi sorozat/valami addigra elül a vihar és nem lesz változűs....vagy legfeljebb Kugimiya Rei beugrik helyette...:D -
Ez a sok botrány Hirano Aya körül csak azért zavar, mert félek hogy leváltják, mint Haruhi seiyuuját :S -
nincs egy hónapja, hogy megnéztem... megvan a hátránya a darálásnak :( -
baka to test to shoukanjuu -
Chihirot néztem. most fejeztem be :D
melyik az az anime amelyikbe van a Code Geass paródia, mikor a főhősnek olyan szeme van mint Lelouch-nak? ismerd fel... topikba is volt már ha jól emlékszem. -
A Chihiro a legjobb, én is azzal néztem végig (KamiNomi I+II). A CR scriptet használják, de alaposan feljavítva és a typesetting is náluk a legjobb. :)
-
Köszönöm szépen!
-
Naruto-Senin -
ez most az uraharashopos vagy a naruto-senin teames magyar feliratából van a kami-nominak?