72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Legfeljebb lefekszik a stúdió felével is, és meg van oldva. :]
-
sztem meg igenis fontos :)
pl. szinkronizált sorozatoknál is gyülölöm, ha lecserélik a szinkronszinészt...ez kb. ugyanaz...de remélem azért, h mire oda jut a studio, h uj részeket készitsen addigra megint lehet ö Haruhi hangja :) -
Ez nagyon is komoly baj -> szívesen vennék cuccokat Japánban.
-
A baj csak az, hogy nem te veszed a Haruhi-s cuccokat Japánban... :D -
Szerintem: nem fontos, hogy annyira rettentően hasonlítson az eredetihez. -
Most meg is hallgattam újra milyen, nála hasonlóbbat nem nagyon lehetne találni... :D -
Ueda Kana (Tohsaka Rin)??? -
*Kugimiya... -
Ilyen elven Kumimiya Rie is jó lenne, csak kb. semennyire se hasonlítana az eredeti hanghoz. -
Jah Yuri hangja jo lenne, amugyis mindig haruhi jutott rola az eszembe :D -
Nekem bejön a hangja. S tekintve, hogy tetszőlegesen képes (kell legyen, hisz feladata) a hangszínét változtatni...
Szerintem, kellően karakteres hangja lenne Haruhinak (is).
-
Háát, hallottam már jópár szerepben, de nem hinném, hogy ő lenne a megfelelő megoldás... :D De persze volt már pár meglepetésben részem, mint pl. a Toyosaki Aki féle Kunieda... :D -
Vagy ott van a Nazuka Kaori - aki a "Kämpfer"-ben Shizuku Sangou hangját adta.
-
Yuri hangja az Angel Beats-ből? Vagy Nomizu Iori esetleg... :D -
Nekem nem hiányozna. -
Van egy seiyuu akinek tökre olyan a hangja mint Hiranonak. Anno említést is tett valaki róla a topicban. Talán pont én :D -
Uhh elképzeltem Kuroko hangjával xD trauma!
(Nagyon bírom a hangját, minél többet hallom annál inkább :) de Haruhihoz... neeee) -
sztem legyen Kuroko hangja, csak a te kedvedért, mert annyira szereted... :D -
én Ryugannal néztem eddig aztán 50-nél megálltam és először folytatni akartam, de gondoltam 20 (vagy 30?) rész lenne csak a megállásig, akkor meg hadd menjen...:D -
Ez a Tsukuyomi nagyon más egyelőre mint amire számítottam. Igazából jobb :D
Meg belepörgettem Fairy Tail első részébe... hát lesz mit nézni :D
Kugimiya Rie macskaszerepben
Aztán Hirano Ayan meglepődtem, nem tudtam hogy ő is játszik benne :)
Kyuubi-t nézem, képminőség elég gáz (talán túlélesített?) de belefér. Most van így 48 részem, aztán maximum váltok. -
idolnak kb megszünt lenni mikor ott hagyta az ügynökséget, de szerepei még vannak (Fairy tail, nichijou, nora) szóval nem lehetetlen, hogy marad haruhinak, bár én a cserére fogadnék...:D
és ha lecserélnék, ki lenne a legalkalmasabb??? :D -
Ok, szüntessék meg az "idol" státuszát, de maradjon seiyuu :D -
Egy "idolnak" azért nem így kellene viselkedni... :D Így csak a rajongóit fordítja maga ellen. -
Több mint felével... :D -
a Keion film a specialben beszélt angliai utazásukról fog szólni....úgy érzem nem sok zenélés lesz benne.... -
attol, h a nevét tudom, miért keresnék hozzá kapcsolodo bulvár hireket? :D -
Hirano Aya nevét azért illik tudni
-
én nemtom azért kérdem...nem követem nyomon az ilyen hireket... :D -
szerintem az hogy lefeküdt a bandájával nem egy égbe kiáltó bűn...a többi meg.... -
Azon felül, hogy lefeküdt a zenész bandájának felével, és folyamatosan balhé van körülötte? -
huhh, jo sokat irtatok 1hét alatt :D
Haruhi seiyuu-jával mi van? -
Inquisitor #48240 Most őszintén bárki várt volna ilyen reakciót Okarin-tól ismerve a prűdségét? :D
- Hououin Kyoma tehetséges ember, 174-es IQ-val született mint Isaac Newton ...
- ... és abszolút szűz. -
"Saikano" végig az lesz.
S bár nem kötelező, de érdemes megnézni a "live action" feldolgozását is.
-
legjobb cosplay...:D
többi itt -
nekem eddig bejött. aztán majd a legvégén meglátjuk. kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle a végére.
ha jól emlékszem akkor Imi nézte meg nemrég. neked mi a véleményed róla? -
Hát az opening meg az első rész üti egymást :D
<3 SHAFT :D -
Nekomimi Moodo!!!!! -
főszereplő hangja már ott tönkre vágta számomra az egészet hogy még el se kezdtem... elég volt 2 mondatot hallani tőle. Szerencsére aztán letért a seiyuu pályáról :D -
de van a végén szerintem
Vagy nem Tsukuyomi? :D -
Nekomimi Moodo Ne~