72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Amikor akarod? :D -
2011 szeptember 15. 19:37-kor és pontosan 55másodpercnél kell kezdeni.
-
OVA-kat mikor kell megnézni? -
Ja, én is ezt találtam :( hát akkor nem nagyon sietek. -
de ha jól tudom edolas arcnak még nincs vége.... -
Oh. Érdekes. Nem baj, jónak tűnik az is :D -
az edolas előtt van a oración seis arc.... -
Fighting Fest. Arc jó volt :)
És a következő egyből az Edolas Arc? O.o -
Na jó leszedtem az OST-t, nagyon jó :) ilyen symphonic folk metal :D -
:( Jah, hallottam hogy már gagyi. Szerencsére csak az animét néztem, az meg kb. a csúcson maradt abba :P Olyan jól meg volt csinálva. Mikor feltűnt az első LVL3-as ... hát tényleg para volt :D Aztán mikor megszületett a LVL4... mondom game over. -
Kár, hogy a D.Gray-Man is már csak árnyéka régi önmagának. Ha nem lenne Road, lehet már dobtam volna a mangát... :D -
Mármint oké, hogy kicsi és női hang kell neki, de akkor is :D -
ショック!
Happy! Gender: Male -
jah...asszem az a vége...vagy a 49...én 50-nél tettem le a sorozatot...majd ha 100 lesz folytatom...:DD aztán megin... -
Azért akadnak kivételek szép számmal. -
Inquisitor #48496 Steins;Gate - Ep20
Ehhh. Beindult végre ... de most minden úgy van mint első rész elején. Kezdek kíváncsi lenni mit hoznak ebből ki. Ráadásul kiderül Mr.Braun igazi neve is végre. :) -
Tower of Paradise vége, most jön a Fighting Festival ugye? Ep. 48-ig véget ér, vagy kezdjem tölteni a részeket? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jéé, mégis meghalt valaki ^^,
D. Gray-man-ben tetszett, hogy eléggé durván bántak a karakterekkel :D -
ugyanazé amiér a gintamaba sem....ez egy shonen, és abba nem szokás meghalnia senkinek, csak a velejéig gonosz alakok (lásd Benizakura) -
Fairy Tail - Tower of Awesome
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudtam hogy mire megy ki az Etherion, meg hogy a Siegrain = Gerard :D Sajnálom viszont, hogy a karakter nem jó.
Most az kéne, hogy Zeref mégiscsak feléled, viszont valami más áldozatot kéne hozni.
Btw miért nem hal meg senki? -.- -
Szerintem jobb, de ez elég szubjektív... :D Mindenesetre ha tetszett az anime, akkor még bőven fel nem dolgozott fejezet, amit elolvashatsz. -
nem a Darkness miatt, csak tetszett az anime és ha a manga jobb akkor szerintem is érdemes elolvasni. -
Szerintem mindenképpen érdemes, de végülis nem létfontosságú a Darkness-hez... -
akkor el kéne kezdeni a mangát is. -
szerintem nem olyan fontos...kicsit komolyabb, keményebbnek tűnne, de nem hiszem, hogy annyira kell bele, így is jó...:D -
Engem se az első sorozat győzött meg anno... :D Ráadásul amilyen jó adaptáció volt, teljesen az elejéről kellett elkezdenem a mangát is, a már említett okok miatt.
-
Az első évadban és az ovákban sokszor az volt, hogy vettek a mangából egy ötletet, és valami gagyiságot hoztak össze belőle... A történet nem ment el más irányba velük(mint írtam, a Motto vége ugyanaz mint az alapmangáé). -
Eleinte nagyon tetszett, de mostanra valahogy eleg tomeny onismetles szaga van. Legalabbis szamomra. De valamikor a becsulet kedveert be akarom fejezni. -
ezek különböző eltérések részenként vagy a történet ment el más irányba? -
Ha valakinek nem tetszett a To-Love-ru első évadja akkor a Motto sem fog. Engem valahogy megfogtak a karakterek benne. Meg a légkör. :)
---
Fairy Tail - Tower of Paradise
Eddig nem hiányoltam a vér hiányát, de ide nagyon elkélt volna :) sőt, igazából máshova is elférnének a komolyabb sérülések ha belegondolok. Mortal Kombat style :D Na jó, nem olyan durván. De végül is varázslók, gyógyíthatóak lennének hasonló jellegű sérülések is :) -
"sok dolog máshogy történt az animében(a dolgok rovására... :S)" -
Mit? :D -
Ki állította, hogy grandiózus a történet? -
az első évadot meg ovakat láttam...nem történt semmi....szóval nem lehet egy grandiózus történet...:D -
Te már csak tudod. -
lespoilerezed ha megkérlek? -
mintha olyan kurva nagy története lenne az egésznek.... -
Nem tartom valószínűnek. Az alapmanga befejezése már benne volt a Motto-ban... Viszont rengeteg köztes fejezet nem lett feldolgozva(elég fontos dolgok is kimaradtak így...), illetve sok dolog máshogy történt az animében(a dolgok rovására... :S). -
én is így voltam az első évaddal. de örülök, hogy végig néztem. a 6 OVA és a Motto jobb mint az első évad. szerintem adj neki egy esélyt. -
En nekikezdtem az elso sorozatnak, de el vagyok akadva a fele kornyeken. Valahogyan olyan sehonnan sehova onmagat ismetlo valaminek tunik. Irtak korabban, hogy a motto... sokkal jobb es a mangahoz is tobb koze, van, de nehezen szanom ra magam a folytatasra