72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
usagi drop kezd leülni.....és attól tartok, hogy utolsó részekre valami fasságot fognak kitalálni.... -
télleg...az melyik gintama részben van, hogy láthatatlanok, ott ökörködnek és a végén kiderül, hogy a szerkesztő nem kapcsolt be valamit??? :DD -
nemtom nekem a kore wa zombie desu ka cenzurával is tetszett :D -
Akkor hogy maradt rajta mégis cenzúra? -
akkor nem tudom... -
Nem meglepődtem, örültem. :D -
váratlan fordulat... -
az lényegtelen hogy nem foglalkoznak vele, de a cenzúra az utólagosan szokott rákerülni, szóval annak "levétele" tulajdonképpen a rá nem rakása, szóval nem igényel foglalkozást. -
első részt szedtem le csak és abba néztem bele. de az ilyen volt. gondolom a többi is ilyen.
Lelouch írta asszem, hogy a Deen-re jellemző, hogy nem nagyon foglalkoznak a BD kiadásokkal. -
neeeee, kamu :S tényleg? Ez azt jelentené, hogy már megnézhettem volna rég.
Mondjuk akkor nem kezdtem volna el Fairy Tailt, és ki tudja mikor jött volna meg hozzá a kedvem :D Ami nagy hiba lett volna...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és gonosz Gerard visszatért hahaha, vagy Jellal... -
jah....már szinte ugyanaz, grafikailag is meg a történet is hasonló....de azt is érdemes megnézni...meghát az csak félóra..:D -
de mostmár lehet tudni, h nem ennyi volt :D
szer.: meg sztem megnézem ezt a redline-t ha már Lasden annyira dicsérte :)
tailenders hasonlo? mert ha ez tetszik akkor azt is megnézem -
nemtom...hónapok óta megvan az ova, de egyszer nem vett rá semmi, hogy megnézzem...:DD -
Nézd meg az OVA-t előtte. Szerintem bevezetőnek jó. Úgy lehet unalmas, hogyha tudja az ember, hogy ennyi volt. -
én láttam AA-n, de jo anime az? mert lehet megnézem majd -
Ebben meg még a reklám részét.
-
Kore wa zombie... bd-be pedig a cenzúrát felejtették benne. -
manapság már egyre kevesebben rajzolnak hisz gépen egyre jobban és gyorsabban kivitelezhető ugyanaz.... -
Nem, csak eléggé zavaró. -
Hát mert olyan volt, mintha siettek volna, és inkább megcsinálták CG-ben, ahelyett, hogy rajzolták volna. :D -
Jó, akkor jól értelmeztem részenként, de egyben nem értem :D Miért cserélnék le a CG-t BD kiadásra? :D Ez kb. olyan hogy "Reméltem a Blurayben más lesz a szinkron" :) -
Rossz volt, vagy mi? Mert ilyenekhez nem nagyon szoktak hozzányúlni utólag. -
Na, akkor újra, jelmagyarázattal...
C BD-jében is benne hagyták a CG-t... pedig azt hittem kijavítják.
-
C BD CG Y U NO GO :(
ezt írtad
ezt nem értem :D -
Nem, az a kérdés, hogy mit "what?"-ozik. :D -
igen ez a kérdés, hogy mi.....:DD -
Mi? -
what? -
C BD-jében is benne hagyták a CG-t... pedig azt hittem kijavítják.
-
Aszittem valaki majd beírja...:D
Black Rock Shooter sorozatot kap a noitaminA blokkban... -
Igazából a manga se sokkal különb szvsz... :D Pedig eleinte én is nagyon oda voltam érte. -
na akkor marad a tv kiadás. ha nem jó droppolom és mangázok. unokatesóm nagyon dícséri a mangát. -
DW szvsz az akik nézték a 90%-uk szerint szar volt :D
(én is köztük vagyok...de ugy tudom Lasden-nek se jött be innen, meg aki nézte innen ugy kb. senkinek :D ) -
Ki más lenne az oka?
A tollamból is most fogyott ki a tinta
[ferdén néz] -
Nem, csak a "Differs from manga, Lelouch hates it" effektus :D -
Nyílván én vagyok az oka annak, hogy a már két hónapja kijött első BD-ből sincs még RAW se. -
Miért, nem így van? :P -
Ha-ha, nagyon vicces vagy. :) -
Tudjuk, mert szerinted szar volt,mert eltért a mangától :) -
Na vajon... :D