72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
én is megyek, szolj mikor indulsz :D
sztem legyen az egyik topic találkozo japánban az eva 3.0 vetitésen :D -
inkább kimegyek japánba és megnézem moziba mégha egy szót sem értek, mithogy szar camripet bámuljak....:DDD lowfast...:DD -
az a baj, h tul sokat kell várni ahhoz, h legyen türelmem kivárni ezt, pedig általában vagyok annyira "igényes", h megvárok egy normális hd verziot filmeknél is általában :)
mondjuk mit nem adnék érte, ha a hazai mozik valamelyikében leadnák :D -
Én annál, meg a Haruhi mozinál is megvártam a BD-t, de most nem tudom hogy lesz... :D -
sajnos a 2.0-nál nálam gyözött... :D -
Van mikor a türelmetlenség győzelmet arat az igényesség felett... :D -
No de az nem érdekel semmit.
Mintha a Mona Lisát telefonos képen csodálnád meg. -
Camrip lesz hamarabb is. -
szembekötös badass Asuka yay! :D
de mire mi láthatjuk megöszülök a várakozásba :( -
2013
-
EVANGELION 3.0 Q 2012 ŐSZÉRE BEJELENTVE....végre faszom...de lesz 2013 is mire láthatjuk....:DDD
-
Inquisitor #48619 Ultimate és Business verzióban működik csak. Tehát vagy veszel olyat, vagy marad a warez, vagy upgradeled a meglévőt ...
Egyébként az első cserélhető nyelvű Win az XP Pro lett volna, aztán nem jött ki hivatalosan soha hozzá a nyelvi csomag. De nem tudom miért, mert nem hivatalosan valaki elterjesztette.
Japán íráshoz szerintem nem kell japán nyelvre állítani, még Xp alatt is ment, ott igaz pár dolgot fel kellett telepíteni hozzá. -
jah....nemtom miből van az az alak, de mindent kibír...:DDD -
hát ha nincs benne alapbol akkor max fel kell rakni a japán karaktereket nem? :D
az átállitást meg nemtom...lusta vagyok win-t telepiteni igy én még mindig xp-n vagyok :D
meg félek, h amint felraknék egy win7-et egyböl nosztalgiázni lenne kedvem és akkor meg rakhatnék fel vmi virtuális xp-t :D -
+ Ha angolul kapom meg át tudom-e állítani magyarra? Ez a környezetem miatt lenne fontos xD -
Nem, nincs :D a Sieiglain meg felháborító xD (bár gondolom csak elírás :))
De túl van tárgyalva.
Ellenben nagy kérdés: Windows 7 Pro-val tudnék továbbra is japánul írni, vagy kizárólag Ultimate esetében lehetséges? Mert utóbbi esetben bassza meg magát az MSDNAA és marad a warez win -.- -
Ja hogy a manga fordításban volt "Urrutie"? :D Azt hittem az animében. Mondjuk még az is az elfogadható határon belül van. -
Na ez az, én meg kifogtam akkor az egyetlent ami szarul van, de akkor keresek mást :D
Ami különbséget láttam és nem tudom melyik lehet jó, az a Jellal / Gerard. Szóval az Urtear eredete meg is van magyarázva, de a Jellal meg Gerard tök ugyanúgy hangzik :D -
Az a poén, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tezca még most se halt meg végleg. :D -
És itt nem csak a manga fordításokra gondolok, hanem fórumok, 4chan, adatbázisok... -
Az animét nem nézem, de amúgy kb. mindenhol Ultear-t írnak... -
Mi olyan szörnyű az idiótán elírt nevekben? Hát nem is tudom Rurúzsu valahogy fura, zavaró, idegesítő. -
wow ez a red line nagyon durva volt!
omg a madhaouse mennyi idiotaságot beletett :D
de amugy nagyon jo volt simán 10/10 volt ebben minden, dráma, tömény akcio, szerelmi szál...minden :)
A zene is iszonyat jo volt, a grafika meg érdekes, de jo. Az biztos, h nem unatkoztam az alatt a 1,5ora alatt :) -
hmm...soul eater mangaba (végre) készülődik valami komoly....remélem nem szarják el...:DD -
Inuyasha alapsorozat befejezve. Nem volt rossz, csak furcsa volt úgy folytatni, hogy már eltelt pár év, mióta láttam az utolsó magyarul leadott részt belőle. :D Néhány dolognak utána is kellett olvasnom, mert újra átrágni magam 113 részen már nem volt kedvem. -
kuld el ennek a cegnek, mint otlet a kovetkezo lencsejukhoz :) -
Mi ebben olyan szörnyű? -
:D -
-
különben elég szar lenne a sorozat...:D -
Aki olvassa a Fairy Tail mangát hol teszi? És normálisan vannak benne a nevek? Mert mangareaderen belenéztem most, de szörnyű :D
Urrutie vs Urtear (amire egyébként - az animében legalábbis - volt hivatkozás.)
Aztán a Sieiglain is elég fura volt :D Tovább nem mertem nézni. -
'Why would a Dragon teach Human Dragon Slayer Magic?!' - asked by Lucy
Ilyen fontos dolgokat kihagynak az animéből? :D Egyébként tényleg... Miért? :D -
Btw aki szeretne fizetni animéért, crunchyrollos pénz nem tudom hova megy, de havi 1000-ért legálisan hozzá lehet jutni elég sok animéhez legálisan :) -
Ez is előfordulhat végül is. Bár eléggé tré dolog.
LasDen, nem tudom, ezt kerestem de nem találtam :D Amiről te beszélsz az nem rémlik :S -
Az benne a bosszanto, hogy hol kotetetket tudnak le a mangabol egy egy epizod alatt, hol egy fejezetet csak. Ez a mostani is resze volt a magnanak es egy fejezet volt ez is csak, de pl a harmadik negyedik reszben gyoztem a fejem kapkodni a tempo lattan.
Szerintem ezzel egyutt is a szezon legjobb tortenete. -
asszem a rész végén az ending után volt, hogy gintoki felkelt és észrevette, hogy nem látja magát aztán felkelt mindenki teljes káosz volt és egyszer csak mutattak egy tagot egy gép előtt, aki észrevette, hogy nincs bekapcsolva valami és benyomta...:D
de amit te mondtál az melyik rész?? :DD -
Akkor olvass utána, ahol én néztem mindenhol azt írták, hogy ugyanaz lett kiadva, mint ami ment a tévében is. -
(Gintama banner, fuck this shit)
részt nem találom, de crunchyrollon nézd végig. a képből talán rájössz melyik az :) -
Eredetileg is így tervezték :D De mondjuk pont egy olyan képet tettetek be ahol az ágyéka van cenzúrázva. Azt nyilván úgy hagyják. Általában melleket szoktak mutogatni.
@lasden: mármint mikor nincsenek megrajzolva és egyre kevésbé lesznek? :D mármint először a színezés hiányzik, aztán már csak a keyframek vannak... -
usagi drop kezd leülni.....és attól tartok, hogy utolsó részekre valami fasságot fognak kitalálni....