72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Na jó kész, és nem röhöghetek mert alszanak :D Ennyire töményen belerakni mindent ami kiparodizálható xD -
ez melyik anime? -
Fairy Tail OVA 1 jó volt
OVA 2-n sírok xD nagyon komoly, bár lehet Edolas Arc után kellett volna megnézni, mert így az ANIMA! poénon... áh, utánolvastam már előtte, szóval vicces :D -
-
Ha Rei lenne a banneren, akkor talán érdekes is lenne... :D -
Sugita még nem olyan régi motoros... :D -
:DDDD
ennél már csak az lett volna viccesebb, ha egy Rei-es bannert rak be... :D
-
Hayashibara, Megumi (Rei) <3
amugy igen...igy végignézve az elsö 10-et, h mikhez adták a hangjukat látszik, h tisztelet alapján, ment a szavazás, ami mondjuk nem is baj, mert megérdemlik :)
Sugita nincs rajta :( :D
-
csá.... -
-
Azért látszik, hogy a tiszteleten alapul. -
a legjobb seiyuuk a seiyuuk szerint....:DD -
Animax másnál sem üzemel? -
Ennél nem nagyon számít, max. utána jönne megint egy stúdióváltás... :D -
ha manglobe csinálja instant bukás....:D -
Hayate the Combat Butler Gets New Anime Green-Lit
-
Baka to test 7. része megint hozta a szokásos fekve röhögést :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor este a szobában vannak megjelenik miharu és elkezd kukkolo vérezni és végén már minden uszik a vérben... :D
meg mi az a nöi ruha aki-n... :D
774 pontos kukkolo... :D
vasembert meg tökön ütötte aki... :D
Tessék!Tessék! mondtam, h nem lesz ennyire egyértelmü a zsarolo végül Miharu lett... :D
a vége meg... :D
omg az ED utáni rész meg :O
áhhh megint jo rész volt...
az ED meg egyszerüen BETEG! :D
"curry-t enni a wc-n rossz neveltetésre utal" :DDDD -
kicsit felújítottam MAL profilomat és listámat....most már nagyon csicsa...:DDD -
[URL=http://soulcontrol.wikia.com/wiki/Jennifer_Satou]Akkor mégis "György" a neve Jennifer Asset-jének. :)[/URL] -
Akkor jó :) -
kösz a segítséget.
az Indexet kezdtem el nézni, csak észrevettem, hogy Misaka-t mintha láttam volna valahol, aztán rájöttem, hogy a Railgunba is benne van. -
de ha nagyon nem akarja megnézni az indexet, akkor nem fontos...
persze én is ugy ajánlanám, h elöször az indexet nézze meg(elég az 1.évad) :) -
Szerintem meg kell hozzá az Index is. Jobb úgy nekivágni, hogy már ismeri a főbb karaktereket és a világot. Most az egy dolog, hogy nagyrészt az Index előtt játszódik a cselekménye... -
Vannak átfedések is. -
nem kell a railgunhoz az index ismerése, de azért vannak összfüggések, a railgun története lassabban halad(idöben), mint az index
nagyon kis darabokat tartalmaz csak az index 1évadjának történéseiböl -
Szerintem is :D Legalábbis így használom ;) -
? -
sztem ugyanugy müködik win7-en is mint xp-n, h a szöveg beviteli eszközöknél hozzáadod a japánt is és akkor alt+shift-el lehet váltogatni -
azt hittem hogy a nyelv az a megjelenítés/írás, nem tudtam hogy az UI-ra vonatkozik.
egyébként MSDNAAn angol van fönn, és szeretem ha magyar az oprendszerem. (Ha elszokom tőle akkor többé semmi problémát nem tudok megoldani magyar gépen xD) -
de neked nem csak az a lényeg, h japánul irj? mert akkor minek akarod a nyelvet állitgatni? -
Azért ez így nem teljesen igaz. -
értem. a történetek akkor nem kapcsolódnak. -
egy világban játszódik -
a Railgunnak és az Indexnek van valami közük egymáshoz történet szempontjából, vagy csak Misaka a közös? -
asszem a bejelentés örömére meg is nézem a 2 filmet...:D aztán talán legközelebb majd a Q előtt...:D -
Szóval a nyelv állítása az azt takarja, hogy Számítógép helyett My Computer, vagy マイワイフ lesz?
MSDNAA-n még láttam olyat, hogy language pack, az hátha segít rajta. Mármint ha csak Ultimatehez lenne jó akkor nem tennék ki... -
A 2 év már túl késő a 2012-es premierhez... :D -
bazz... Fairy Tailt is elérte a filler. Mármint komolyabban. Annyira érződik a részen. Erőltetetten felhasználják majdnem az összes badass harci zenét. De komolyan. Ha csak rövid időre is, de benyomják a legdurvább számokat is, amiket normális esetben csak ilyen végső, jelentős harcoknál használnak :D Fillerben meg egy ütés erejéig. Aztán ugye minél több támadás annál több idő megy el, ez csak azért gáz, mert canon harcoknál csak komoly esetben kombóznak össze-vissza. Meg van néhány erőltetett utalás storyra is (ezt utálom, a filler ne akarjon canon lenni.)
No mind1. Megnéztem wikián, nem olyan hosszú, meg utána úgyis várnom kell Edolas Arc végére. Érdekes módon azok a fillerek, amik tetszettek, Omake címszó alatt szerepelnek, és adnak kis pluszt a fővonalhoz :) karakterek múltja, ilyesmi. Esetleg abszolút viccességre kimenő filler, ami vagy semleges, és valahogy beleolvasszák a részek közé, vagy annyira epizód, hogy kb. lezáratlanul hagyják, következő részben meg mintha meg sem történt volna :)
DE NE AKARJANAK STORYZNI FILLERBEN >.< -
én már elkezdtem és akár még esélyes is, h 2év mulva vhogy sikerül kijutni :D -
nem is rossz ötlet...:DD
de am milyen fasza hogy akkor a 4.0 meg majd valamikor 2015-ben lesz kész...:DDD