72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Soul Eater, Hunter x Hunter
  • wander01
    mert miota az animesuki amit évekig látogattam levette amit le kellett neki, azota nincs normális gyüjtőoldalam ahol tudok vadászni :)

Gintamát honnan tudok tölteni?
  • Máté94
    Excel Saga...
  • LasDen #48707
    gintamara tökéletesen illik ez....de még fairy tail is poénos...:D
  • Máté94
    Miért csak ezeket nézed? Millió egy anime van ezeken kívül, sőt jobbak, mint ezek. :D
  • wander01
    onepisz, d. gray már nem csikol, leszoktam roluk... másik kettőt nem vágom. valami poén-röhögőset mondjatok már, mint a Kenichi, Tenjou tenge, vagy hasonlo darálósat :D
  • armageddon666
    vedd hozzá Fairy Tailt és Gintamat. Meg One Piecet. Meg D. Gray-man-t.

Máris nem lesz sovány :D
  • LasDen #48703
    nem csodálom...az első 2 hááát...a belze is elég sovány főleg akció terén....eheti rész is nagyon gáz időhúzós szar volt...:DD
  • wander01
    Horizon on the middle of nowhere ... jooonak tünik :) oktoberben indul? kéne már valami mert a bleach-naruto-beelzebub elég sovány adag egy héten... :(
  • armageddon666
    Olyan szar trailereket csinálnak animéknek :DDD
  • Máté94
    Na, ez begyere.
  • Máté94
    AA/US, azon belül AA-n Hírek topic, animenwsnetwork.com
    Ne legyünk már bénák. :)
  • LasDen #48698
    nem értem a problémát...:D ugyanúgy mint minden mást ezt is törrentről...:D angol/magyar sub igen...vagy legyen francia??? :D
  • LeWyTy
    De egyszerűen nemértem...
    Ti ezeket hol találjátok, hol nézitek, angol felirattal?, stb...
  • LasDen #48696
    jónak tűnik bár vannak kétségeim azért....
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is azok miatt van a Kedvencekben :)
  • RelakS
    azt hiszem a csajos képek jobban fognak érdekelni
  • Prof William
    Most olvastam a Muvluv Unlimieted c mangát. Jó volt de úgy halottam anime is készül belőle. Lee tudni már valamit róla?
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, gondolom ismered ezt az oldalt:

Klikk, ha nem!

Vannak még ott "utazós" videók:
    - Sky Drive Futuristic Tokyo
    - Tokyo and Yokohama Night Drive videos

• RelakS
    tök jó :D

Megkerestem, hogy hol van a videó eleje Tokióban. Kicsit geci, hogy a másik irányból nem lehet arra a hídra felhajtani (vagy csak nem találtam meg a trükkjét)
  • Lelouch

Erről teljesen elfeledkeztem, hogy ilyen is volt. :D Kár, hogy ebből is csak 2013-ban lesz BD.
  • Lelouch
    Negima Anime Film Altered 'Due to Production Issues'
    http://www.animenewsnetwork.com/interest/2011-08-26/ken-akamatsu-acknowledges-negima-film-changes
  • Zomil
    neee...nem kapunk folytatást? :S
  • IMYke2.0.0.0
    10 perc utazás a reggeli Tokióban - zenével.

• armageddon666
    Ez komoly? :D Mármint ha egy TV rész nem készül el, ok. Valahogy megoldják, jön majd a DVD-n a fix. De moviet félbehagyni... :DDD

Attól még bírom őket. De ez a Tsukuyomis húzás sok volt.
  • LasDen #48685
    bakatestben is flashbackkel szúrták ki az ember szemét....vártam hogy akkor láthatom a 7. rész végének folytatását erre ez a fasság...:D najó nem volt az mer ezen is lehetett szakadni, de akkor is...:D
    fantasztikus, ahogy a japánok angolul próbálnak beszélni, 1-2 kivételtől eltekintve nagyon szarok.....:DD
  • Zomil
    uhh Kamisama Dolls-ban ez a flashback nagyon hangulatosra sikerült :)
    simán az egyik legjobb rész eddig.
  • LasDen #48683
    idióták...
  • Lelouch
    Most ráfáztak, mert nem tudták leadni a teljes filmet.
  • LeventeV
    akkor lehet megnézem valamikor.
  • Máté94
    Pedig jó.
  • LasDen #48679
    mivan, azthiszik nyeregben vannak aztán lazáznak??? :D
  • Lelouch
    Ha már a Tsukuyomi SHAFT anime, megjegyezném a stúdióval kapcsolatban, hogy remélem Kizumonogatari movie-t nem fogják elrontani, mert ahogy olvasom a Negimával most akadtak problémák... Bár nem csoda, a hírek szerint animálni is csak július elején kezdték.
  • LeventeV
    ismertető nem fogott meg, de kösz a segítséget.
  • LasDen #48676
    unalmas volt...egy idő után mér mellette neteztem...
  • armageddon666
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mi nem tetszett benne? :D Túl erőltetett volt? :D
    Mystgun a mist gun-okkal? Vagy mikor leveszi a maszkját Erza előtt és "Csak azt nem akartam, hogy te lásd" :D A három Gerard? :D Hogy a Spiritek voltak a tanárok? Esetleg Charle Laxus jelenete? :D Volt benne Wendytől "douekiterrrrrrrrrru" (még mindig nem tudom mit mondanak xD) jelenet :)) meg most a 3 öreget feszítették fel a fára :D Azon is nevettem. Így hirtelen ezek ugrottak be róla :D

De egyébként fillerekben is jópofa, mikor kiparodizálják a catchphraseket, desu ne?! :D Mármint először fura volt, aztán zavaró lett, aztán megszoktam, azt mikor így viccesen van benne még jó is :D

Egyébként a legidegesítőbb a Cobra volt.
    "Hallak. Hallak. Hallom a gondolataid. Hallom az izmaid összehúzódását. Hallom a szíved."
    "Látja a jövőt?"
    "Csak hallak téged!"
    kap valami utasítást
    "Hallom!"

áááááááá, falnak mentem már tőle :D A többi valahogy elviselhetőbb volt.
  • LasDen #48674
    szerintem ova2 szar volt...:D
  • armageddon666
    Na asszem ez a Fairy Tail második OVA tökéletes lezárása az eddigieknek, és most nyugodt szívvel ki tudom várni az Edolas Arc végét :) Van még 2 filler rész, de a sakuranézős Omake előtti filler elég gáz volt, szóval inkább így kellemes ízzel a számban teszem szünetre :D

Van még egy fél Tsukuyomim. 1-2 részt elfelejtettek meganimálni, ez eléggé elvette a kedvem, meg amúgy is volt benne egy csúnya színvonalesés az elejéhez képest, de ha már elkezdtem befejezem.
  • Máté94
    Kuragehime
  • armageddon666
    Na jó kész, és nem röhöghetek mert alszanak :D Ennyire töményen belerakni mindent ami kiparodizálható xD