72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    mondjuk végignéze mal-os listámat még felirnám a listára a Satelight-ot macross frontier miatt, AIC-ot az SnO miatt, Studio Deen-t Fsn miatt, Kyoto Animation-t Haruhi miatt és végül ARMS-ot elfen lied miatt... :D
  • wander01
    na most elszoltad magad vaze, te ezekről listát készitesz? BETEG vagy :DDDD
  • armageddon666
    SHAFT, Gainax, Sunrise :) szerintem, de meg kéne nézni a listámat, hogy mit ki csinált, és melyik hogy tetszett :D
  • Zomil
    nálam az olyan szar, h már jo kategoria magasan elsö helyezettje az infinite stratos...egyerszüen akkora klisés szar volt, h a végén már vártam a következö rész... :D
  • armageddon666
    De a Needless az komédia valamilyen szinten, míg a Bleach a vérkomoly, és Kubo teljesen komolyan gondolja, és ezért lesz olyan VICCES :D

Sunrise? Amiben ha meghal valaki akkor vagy csodálatos módon visszatér néhány karcolással, vagy jön helyette egy tök ugyanolyan karakter? :D
  • LasDen #48746
    én sunriset mondanám...:D gintama, gundam, geass...stb...:DD

(vagy a manglobe :DDD najónem)
  • Lelouch
    Szerintem az "olyan szar hogy már jó" kategória győztese a Needless... :D Az anime is nagyon beteg tudott lenni, de ami a mangában megy... XD
  • Zomil
    engem valahogy a dragonball sosem tudott megfogni... :D
    de ez a naruto meg bleach, meg stb. végtelenitett izé sem tud egyáltalán megmozgatni egyedül belzee amit nézek, és többé kevésbé tetszik is...
    de inkább maradok a fix részes sorozatoknál :)

véleményem szerint lehet 1000éves egy EVA akkor is 100szor többet ér az összes naruto/bleach stb. résznél :)

"shaft sem mindenható....ők is csinálnak szart...:DD"
    ök nem csinálnak szart, ök csak kiválo tökéletes munkát csinálnak, csak néha nem jön be mindenkinek... :DDDD
    (hm most igy elgondolkodva a tökéletes munka nem igazán igaz, mert jo ha épp készen vannak az aktuális résszel :D )
    mondjuk ha studiot kéne választani mindenképp a shaft-ra szavaznék elsö helyre :D
  • wander01
    jaja kb, nemegyszer kerülgetett az idegbaj mikor vége lett egy résznek :D
  • LasDen #48742
    és aztán mellé ment...:DD
  • armageddon666
    Dragonballt kb. isiben utáltam meg, mikor 5 részen át tölti az energiagömböt, és pont azt az öt részt tudtam megnézni, az utána levőt már nem. (Mármint előtte is láttam részeket, meg gyűjtöttem kártyát, meg ilyenek, szal képben voltam)
  • LasDen #48740
    szerintem ez a hokage dolog olyan mint a one piecebe a kalóz király......van egy cél, de azt csak akkor érik el ha már csak 2 emeber olvassa a mangát...:D
  • wander01
    nemtom, gintama... egyszerüen nem bejövős. az elsőt megnéztem, a másodikba beletekergettem, abszolut nem fogott meg. ezzel szemben a beelzebub akármilyen gyökérség, még nem néztem meg az első részt teljesen mikor benyomtam az akkor elérhető összes részt tölteni :) az olyan igazán nekem való faszság :D
  • LasDen #48738
    shaft sem mindenható....ők is csinálnak szart...:DD
  • wander01
    najo de még emléxem mikor anno mindig rohanás volt haza az isiből, mert ment a dragonball... most ahhoz képest a bleach sztem kispályás amatőr filler téren :D amugy a bleach-ben valoban az a rossz hogy nincs egy távoli cél, mindig jön valami erősebb banda oszt el kell kenni a szájukat. narutora viszont nagyon kiváncsi leszek, lesz-e hokage, kinyirják-e egymást a csillagszemü haverjával, vagy ugy egyáltalán mi lesz a jinchuurikikkel (vagy mikkel) mert igazábol az x100 rész alatt nem nagyon volt még foglalkozva a lényeggel... szal reménykedem :D
  • armageddon666
    Tsukuyomit droppoltam. Lehet nem kellett volna félbehagyni xD
    Még 7 rész van, de már 18-t is úgy néztem hogy mellette neteztem... Nem köt le.

Hiába SHAFT, hiába vámpír... nagyon jól indult, nagyon tré lett :(
  • armageddon666
    De nem lesz vége :D én fogadni mernék hogy Kubo fél chapternél sosem tervez előrébb xD annyi sebből vérzik a Bleach, hogy az fájdalmas. Az anime no komment, már mondtam párszor, de át kéne keresztelni FILLER-re. Karakterek száma megegyezik, és több köze lenne hozzá, mint a BLEACH-nek :P

Narutoról nem tudok nyilatkozni mert nem néztem, de sok "jót" hallottam róla. Az már az alapfelállásnál nem jött be.
  • LasDen #48734
    he is my master szerintem a másik...:D
    de ha az ilyen ordas baromságok teccenek, akkor gintama mé nem?? :DDD

am egy nagyon pici esély van, hogy folytatják majd valamikor az FMP-t...:D
  • wander01
    amugy ha kategorizálni akarnék akkor az ilyen Hayate combat butler (meg a másik ahol a két csajt csicskáztatta a gazdag hülyegyerek, nem jut eszembe a cime) szintű ordas baromságokat imádom :) kár hogy a full metal panic-ot nem folytatták, fomoffou-bol pár évad még jöhetett volna, meg hasonlók ^ ^
  • LasDen #48732
    nem kell lehúzni magad...ha tetszik nézed, kész...én azt mondtam ami az én véleményem...neked tetszik, tök jó...
    amúgy meg se gintama, se soul eater nem 1000 éves és főképp nem hulladék...:D és van normális ma is csak meg kell találni...:D
  • wander01
    elnézést nem tudtam hogy itt ilyen úri társaság van, megyek lehuzom magam valahol. amugymeg mindenki bekaphatja, én szeretem őket :) már tul sokat láttam belőlük ahhoz hogy ne lássam mi lesz a vége, ha egyáltalán lesz olyan :) azt a pár évtizedet már kibirom. ujakbol viszont egy normális sincs. amiket mondtatok korábban azok meg ezeréves hulladékok (már bocs), amikkel régebben probálkoztam már és akkor sem jöttek be, ezért nem néztem őket :) mangát meg nem olvasok mert egyrészt felbasz, másrészt nincs annyi időm :) max ha tudtok valami jo appot androidra hozzájuk :D
  • LasDen #48730
    maradjunk annyiban, hogy szerintem egy olyan sorozat, ami egy majom és egy csimpánz salakanyagának valami furcsa és mindenképp avétos keveredéséből jöhetett létre....blícsre nagyjából ugyanezen megállapítás igaz...:D
  • armageddon666
    Naruto alapból úgy indul hogy nem érdekel.
    Bleachet szerettem de aztán most már a mangát is csak azért olvasom, mert olyan szar, hogy már jó :DD
  • wander01
    Áhháá :D miféle dolog ez? :))) én nemtom miota megy, de ha jol emlékszem valahol a 40-ik résznél kapcsolodtam be, azota lesem hetente hogy jöjjööön :)) Bleach ugyanez :) jópár év...
  • LasDen #48727
    jaaa....nem nézek narutot azé nemtom...:DD
  • wander01
    Naruto tetko? ring a bell? :))

inkább igy de lemarad a tetko :P

de ha ne szemeteljek befogom :)
  • LasDen #48725
    nem értem...
  • wander01
    lájk :)))

• Lelouch
    Passz...
  • Zomil
    ja hogy ez ln adaptácio? és ln-ként hogy szerepel? bejön az embereknek? :)
  • Lelouch
    LN adaptációkat nem szoktak végteleníteni.
  • efti
    nagyon sok sorozatnal csak menet kozben derul ki a pontos teljes epizodszam. Nem feltetlenul lesz az vegtelenitett, persze nem is lehetetlen ettol meg
  • LasDen #48719
    ez még nem jelenti :D van mikó tudják van mikó nem...:DD
  • Zomil
    abbol gondoltam, h nincs kiirva rész szám mal-on, ugy emlékeztem, h ilyenkorra már ki szokták irni, h 1-1 anime hány részes, lesz de hát tévedni emberi dolog(mondta a sündiszno és lemászott a drotkeféröl) :)
  • Lelouch
    Végtelenített shounen fight?? Ezt miből gondolod?
  • Zomil
    most nézem MAL-on, ez is ilyen végtelenitett shounen fight lesz? nemtudom...azokkal az a bajom, h tul lassa halad a történet...tudom én, h pont ez a célja, de belze is pont ezért nem tetszik néha...mert ha tudnám, h lesz fix 100rész akkor legalább lehetne tudni, h a készitök már tudják mi lesz a vége vagy legalább lehet látni hol a vége...de igy...
  • Zomil
    akár még jo is lehet...
    Armának meg igaza van...sosem láttam még ütös,pörgös anime trailert, mint amit amcsi sorozatoknál/filmeknél megszoktam :D
  • LasDen #48714
    holdfénycon...
  • RelakS
    törölgessek megint? Mindenki megtalálja magának a letöltőhelyeket!
  • Máté94
    animetake.com