72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
jöjjenek :D
"You can't kill the metal" ahogy a Tenacious D mondja...vagymi... :D
mind1, nekem akkor is idegen, h egy olyan hangért rajongjak ami mesterséges :D -
Inquisitor #48790 Képzeld el mi lesz pár év múlva itt.
Ha már van 3D kép, és japcsik gőzerővel dolgoznak a "tactile display"-en (igaziból már kész, csak finomítják), aztán jönnek a plazmon procik, vagy az IBM új érdekes procijai, amik az emberi agyműködést utánozzák ... ;) -
de ez a valoság, nem egy scifi könyv :D -
Inquisitor #48788 Olvasd el Gibson-tól az Idoru-t ;) -
hogy lehet egy koncert élö egy nem emberi lénnyel? :D -
Inquisitor #48786 Ehh, Los Angeles, Kaliforniai még csak most jön. -
Inquisitor #48785 És itt meg a múlt havi kaliforniai élő ... :) -
Inquisitor #48784 Steins;Gate - Ep.22
Azt hiszem ez most nyomott nekem egy hard resetet. Jó rész volt, de most már marha kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből a végére, mert Okarin minden jóakarata ellenére csöbörből vödörbe jutott.
De legalább ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Suzuha visszatért. Meg vele a problémák. -
Inquisitor #48783 Megvan az egész élő koncert BD kiadása :D
Amúgy szerintem a World is mine és az Alice ami érdemi belőle, a többi vagy poénkodás vagy siralmas. -
O_o
Hatsune Miku élő koncert -
Még számítok rá hogy jobb lesz, mert 74 részes, az alatt csak csavarodik egy kicsit a cselekmény.
Egyébként meg ha nem, akkor is, ahogy mondtam, agyon van hypeolva, szóval mások látnak benne valamit amit én nem.
Az ilyenekre én mindig azt mondtam, hogy megéri beléjük nézni, mert még ha néha nem is egyezik az ízlésünk a tömegével, statisztikailag jobb esély van rá hogy igen, mint egy random akármire. -
Mert? :D -
Holnap ne sokat írjatok, thx XD -
Amennyire meg tudod hozni a kedvem egy animéhez, annyira le is tudod törni... -
Elkezdtem a Monster-t (első 20 résznél tartok).
Azon az alapon választottam ki, hogy utoljára a Galactic Heroes-t élveztem, és ez is egy klasszikus, agyon hype-olt hosszú történet volt.
Ebben is megvan az a sajátos hangulat, hogy olyan komolyan veszi magát, egy darab poén, vagy ironikus utalás, vagy cinikus, nyakatekert "eredetiség", csak simán egy klasszikus történet.
Sajnos ez már talán kicsit túlzásba is viszi, arra a szintre hogy az már tényleg inkább nyálasnak hat. -
Ejj de várom már :)
Amugy Saber miért van ilyen öltöny szerüségben? az LN artjain is láttam már
-
muszáj után szvsz ez a 2. leggyakrabban elrontott magyar szo :D -
A tortát szeljük fel egyenlőre, de mivel nincs szülinap, így egyelőre nem tortázunk....:DDD -
Elkezdtem a Gallery Fake-et. Egyenlore az elso ket resz alapjan erdekesnek tunik, de sajnos eleg gyenge minosegben sikerult megszerezni. -
borzassztoan vanilias, kisse japanositva es dramaiasitva -
TWGOK 152-155. fejezet:
-
akkor nem vaníliás??? -
Hosszas vadaszat utan sikerult peldanyt szerezzek az interlude-bol es ma be is fejeztem azt. Nos az elso epizod utan ugy foglaltam ossze a tortenetet, hogy "vanilia egbolt", a masodik epizod utan ezt modositottam "kisse megcsavart vanilia egboltra" de vegul mindharom epizod megtekintese utan be kell lassam, hogy a leginkabb a "nem is annyira megcsavart vanilia egbolt" irja le legjobban a tortenetet. Mindent osszevetve nem volt rossz, bar a MALos leiras alapjan kisse masra szamitottam. -
am most olvastam sunrise wikin, hogy a pl bones, deen, manglobe alapítók onnan szálltak ki...:DD ergo sunrise a legjobb...:DD -
azért sokat számit, h van 1 számomra 10/10-es müvük :D -
Scrapped Princess
Eureka Seven
Darker than Black
Soul Eater
Ouran High School Host Club
Fullmetal Alchemist
...
BONES is jóak :D -
Detto, de akkor is.
@Zomil: ne egy anime miatt ítéld már meg a stúdiókat :D -
Én messze elkerültem a Marveles cuccokat, úgyhogy túl sokat nem rontott nálam a stúdió megítélésén. :D -
ezeket
Gosick miatt télleg jok :D -
Mert a Madhouse nagyon félrenyúlt a comic adaptációkkal ...
Bones? Az miket csinált? :D -
Amúgy csodálkozok, hogy a jó stúdiók témában nem lett felhozva a Madhouse. A Bones is említésre méltó, de csak ha nem kerül sor original befejezésre.
-
Akik meg megnézték moziban, kérjék vissza a jegyük árát? Amúgy azt olvastam, hogy a kihagyott 20 perc valószínüleg nem lesz pótolva... -
Aki nem használja az is csak azért, mert már késő neki, és nem tudja felidézni a teljes listát xD -
-
shaft-nak lassan ez a védjegye :D
mondjuk amugy nem is rossz megoldás ez, mert igy tuti megvesznek egy csomo dvd-t/bd-t, teljesen uj élményt nyujt... :D -
Like a boss :D
Ők szabják meg mikor lesz kész! :D
Am jah, elég gáz tud lenni. TV-ben még elmegy, moziban azért felháborító. Ettől függetlenül amivel elkészülnek az minőségi. -
A SHAFT jó lenne, ha mellőzné az amatőr dolgait... Milyen már az, hogy egy két éve bejelentett mozit nem tudtak befejezni a premierig? /a/-n olvastam, hogy a Negima AF 1 órás játékidejéből kb. 40 perc lett leadva a mozikban... De még ebben is voltak hiányos, félkész animációk... Ami meg a "törölt" 20 percben történt, találja ki a néző...
-
az itt lévők talán mindegyike 1-2 kivétellel mind használja a mal adta lehetőségekeet...:D -
KyoAni, el is felejtettem xD
@wander: Mi Úriemberek szeretjük számon tartani a megtekintett műveket, melyek már meghaladták a könnyen megjegyezhető szintet, így elektronikus listát vezetünk róluk. -
elég sokan vezetnek innen listát, különben nehéz lenne észben tartani, h mit láttunk :D