72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Jelöltem volna a legjobb háremhős címére Kasugano Harukát de ő sosem kavart több csajjal egyszerre hanem ilyen Amagamisan mindig újraindult a sztori.
    Viszont nála legalább nem egy csókban vagy kézfogásban merül ki a nagy összejövés. :)

Ott van viszont Negi Springfield aki felnövése után a legnagyobb háremmel fog rendelkezni az emberiség történetében.
  • LasDen #48951
  • Ruley
    A Moon angel az csak pár perces ONA lesz, azon nem sok nézni való van.

Egyébként ja, ezzel föl is soroltad a legtöbbet aminek egyáltalán esélye van rá hogy étdekes legyen.

Az én listám is hasonló, nekem még ott vannak a Bakuman és az Ika musume folytatások amikből az elsők tetszettek.

A C³-t kihagyom, mert ez nekem nagyon jellegtelen misztikus-harcolós tucatdarabnak tűnik, kb. mint a Dragon Crisis vagy a Hidan No Aria, csak ebből még Rie Kugimiya-t is kispórolták.

A Maken-Ki!-det beváltom egy Maji de watashi-ra, tapasztalatom szerint a VN adaptációkban több a cselekmény mint a hasonló mértékben ecchi/hárem mangákban, ráadásul megvan az az előnyük, hogy van befejezésük.
  • LasDen #48949
    nem azé montam, csak első benyomások...:D én se azt keresem...
  • Malakai
    Ez mind belenézek, aztán meglátjuk mi lesz kategória, és nem csak a majdani örök mesterműveket keresem, amikor egy új szezon indul. :)
  • LasDen #48947
    Moon angel, IS2?? :D
    Un-go-tól vannak nagyobb elvárásaim, a többi teljesen átlagnak néz ki...m nikki előzetest meg az ovaból vágták össze :DD
  • Malakai
    Csak úgy, amikbe őszi szezonban én várhatóan belenézek:

Busou Shinki Moon Angel PV, Working'!! PV, Kyoukai Senjou no Horizon PV, Boku wa Tomodachi ga Sukunai PV, Shakugan no Shana III PV, UN-GO PV, C³ PV, Fate/zero PV, Guilty Crown PV, Maken-Ki! PV, Mirai Nikki PV.
    +specek: Kami nomi zo Shiru Sekai: Yonin to Idol, Baka to Test to Shoukanjuu: Sore ga Bokura no Nichijou, Ikoku Meiro no Croisée: Yune & Alice

A múvik nélkül, mert azoknál úgyis lemegy még pár szezon mire meg lehet nézni. :)
  • Lelouch
    A lányveréssel még hozná is Touma karakterét. :D
    A Certain Magical Girl-Puncher
  • LasDen #48944
    az ova egy 10 perces pilot rövid jelenetek egymásra dobálása....szal nem kell..:D
  • Lelouch
    Nem kell.
  • Lelouch
    A hangja már mindenképpen jobb lesz... Norio Wakamoto
  • Zomil
    érdekesnek néz ki és a jol olvasom most összel jön? :)
    biztos nézni fogom, viszont kell hozzá látni az ova-t?
  • LeventeV
  • LasDen #48939
    mirai nikki staff...

akik az ovaban voltak maradnak...Deus Ex-t csinálják meg jobban és fasza lesz...:D
  • Zomil
    De
  • Lelouch
    Ennyi erővel Tomoki se annyira irigylésre méltó. :D
  • Zomil
    jah bocs azokat nem vettem észre, pedig megnéztem a teljes listát :)

Bakemonogatari meg simán hárem...bár mondjuk annyira nem irigylésre mélto... :D
    nem a csajokkal van a gond, hanem a történésekkel...
  • Zomil
    nana, azért pl. Tomoki helyében szivesen lennék... :D
  • Lelouch
    Rossz végéről fogod meg a témát... :D
  • efti
    Touma szerintem meg halala utan is onfelaldozas kenyszerben szenvedne masokert :)
  • LasDen #48932
    ha öngyilkos leszel minek a pszihomókus??? :D
  • efti
    Touma helyebe pszichologushoz fordulnek, vagy ongyilkos lennek. Esetleg mindketto
  • LasDen #48930
    én egyiket se irigylem....mindig bántják őket, nem túl irigylésre méltó...bár Touma helyébe lennék...helyre pofoznám Indexet aztán meg misakat is helyre tenném a barátaival együtt, acceleratorral lepacsiznék is kanzakival meg elsétálnánk a naplementébe...:DD
  • Lelouch
    A Bakemonogatarival kapcsolatban ez nem fedi a valóságot.
    Makoto amúgy a 18. a listán. XD
  • Ruley
    Ebből a Higurashi, a Bakemonogatari, és az OreImo nem is igazi háremek, csak sok csinos lány lébecol bennül a főhős körül, de közülük max. 1 vagy 2 az aki szerelmes belé.

De még ezt leszámítva is, Maebara Keiichi mit keres a listán? IRIGYELHETŐ háremekről volt szó, mi az irigyelhető abban hogy

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kikaparod a saját torkodat, hasbaszúrnak, lelöknek egy hídról, elárasztják a faludat ideggázzal, aztán megint híd, aztán megint ideggáz, aztán lelőnek?

Jó hogy nem mindjárt Itou Makoto-t irigylik, azt legalább néhány értelmes döntéssel helyre lehetett volna tenni.
  • Lelouch
    Attól függ, hol jársz az Index-ben... :D
    A Denpa Onna és a Sekirei pedig ott van a teljes listán.
    A Nyan Koi háreme meg szvsz nem olyan nagy szám, szerintem Toumáé jobb... :D
  • Zomil
    hát nemtudom, de touma-jét azért annyira nem nevezném háremnek...
    Meg hol van a Denpa Onna? :)
    Meg Sekirei is simán beférne...
    Meg ha már touma befért, akkor a Nyan koi föszereplöje is befér...
  • Lelouch
    Top 10 Most Envied Anime Harem Masters

A bővebb listával együtt, helyezéstől függetlenül szvsz nagyjából rendben van a felsorolás, de azért pl. Nagasumi-t kihagyni... :D
  • Ruley
    "csak azért, hogy utána a helyére egy gyengét hozzanak be. és ezt nem egyszer játszották el."

A nyilvánvalón kívül még kire gondolsz? Nem emlékszem hogy mást is látványosan helyettesítettek volna, a legtöbb halálnak értelme volt.
  • LasDen #48923
    Towa no Quon, érdekes volt tetszett, de inkább az akción volt a lényeg mintsem a karaktereken vagy a történeten...felvázolták mivan és a többi már csak az akcióról szólt...persze a folytatásokban lesz rá idejük (remélem) mindenre...meglássuk...Quon kicsit hasonlított a Xamd-ra...

Mardock Scramble is egész fasza volt...szépen nézett ki nagyon, és bár még nem teljesen levágós a dolog (asszem) de ígéretes ez is. a végén a darálás picit emlékeztett a gantzra...
  • Zomil
    sokan vagyunk igy vele :)
  • edios
    végére értem death note-nak:

25. részig úgy gondoltam, hogy "OMG ez az egyik legjobb anime amit láttam, egyik kedvencem lesz".

utána az új karakterekkel nem tudtam kibékülni, egyszerűen nem látom értelmét egy erős, rendesen kitalált karakter megölésének csak azért, hogy utána a helyére egy gyengét hozzanak be. és ezt nem egyszer játszották el.

de még így is nagyon jó volt összességében, most is a soundtrack megy, nagyon eltalálták.

kíváncsi leszek az élőszereplős filmekre, azt olvastam, hogy ott pont nincs ez az általam felvetett "hiba".
  • Prof William
    Azt hiszem egyedül a HighSchool of the Dead az ami az animék között igazi ízig vérig csoszogós zombi apokalipszises.
  • RelakS
    Ez a Murder Princess eddig igen ... érdekes :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lélekáthelyezés egy hercegnő és egy fejvadász között, és most a fejvadász kiadja magát a hercegnőnek...
  • Lelouch
    Az akción volt a hangsúly, nem azon, hogy mennyire zombis valójában.
  • Ruley
    A Kore wa Zombie az mondjuk eleve nem is igazán zombis volt, az egészben csak egy ürügy volt a zombiság hogy a főhős miért halhatatlan, aztán ment húsz irányba a hülyeség.

Én amennyire beleolvastam a Sankarea-ba, az a különbség, hogy ez tényleg a zombiságról is szól, meg úgy is néz ki. (még ha zombi-apokalipszis nincs is benne).
  • armageddon666
    Hát vége a Fairy Tailnek... ill lesz még egy levezető rész, aztán gondolom néhány filler, de következő Arc vége olyan fél év múlva lesz mondjuk :D Addig on-hold asszem.
  • Zomil
    meg hozzávenném Tenma-t is bár ott nem igazán zombi a föszereplö, de hasonlo :D
    Amugy akkor felejtös :)
  • Lelouch
    Ha mondjuk a HOTD és a Kore wa Zombie a viszonyítási alap akció téren, akkor ennél túl sokat ne várj. :D
  • Zomil
    "romantic comedy" nem hangzik tul jol, vmi akcio jo lenne ha lenne benne, mert különben nem nagyon fog érdekelni