72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #48991
    anime futurama..:DD
  • LasDen #48990
    gondolom csak ökörködés lesz semmi több...de azé nem rossz...:D
  • IMYke2.0.0.0
  • RelakS
    én meg ezt nem tudom kihagyni :D

Kislány a zongorán áll,
    Fehér eb az orgonán áll,...
  • zola2000
    Magyarországon is van híres Lolicon dal:
    Kislány a zongoránál fehérebb az orgonánál, jajj de szépen játszotta a liszt rapszódiát, KISLÁNY KIT ÚGY SZERETTEM ...

bocsi nem tudtam kihagyni ^^
  • RelakS
    Prosectura
    Milliomos liliomos
  • Lelouch
    Toradora BD Box to Include All-New Episode
  • Prof William
    Hm.. örülök hogy a Muvluv ból anime lesz annak viszont nem hogy nem a főszálat Unlimited-Alternative hanem valami spin-offot a Total Eclipset animésítik meg. Pedig játék alapján a alternative-unlimited ütne mint a rotációs kapa.
  • IMYke2.0.0.0
    Ki adja elő? :)
  • LeWyTy
    Humiariból... Muhaha
  • RelakS
    ?
    Hogy is volt?

Hajlok a ferde hajlamra,
    Alsós kell a paplanra.
    Köztiszteletben állok,
    Eszem vesztem, ha kislányt látok, yeeeee...
  • LasDen #48980
    kinek kell loli táska, póló??? :DD

• LeventeV
    Megnéztem a Sword of the Stranger-t is. Jobb szórakozást így szombat estére nem is találhattam volna :)
  • LeventeV
    értem, kösz.
  • PetruZ
    Appleseed XIII:
    Két rész után sztem erősen kakkintás-szagú. Oké, hogy nem egy filmes költségvetéssel dolgoznak, de akkor talán nem kellett volna erőltetni ezt a 3D-t, mezei "2D"-s cuccok is jobban néznek ki ennél. Vannak részek, ahol botrányosan csúnya a render... A hangok sem stimmelnek (és ez nekem zavaró), talán a sztoriból lesz valami, ha nem megy el Deunan-rinya irányba, amelynek sajnos vannak már jelei.

Ichigo Mashimaro:
    Egy másik, hasonló anime melletti ajánlásra néztem meg, és nem bántam meg, nagyon tetszett. Egy évad (12.5 rész), meg 2 + 3 OVA az egész, nem tudni, lesz-e még folytatása. Ajánlós, nézős.
  • Lelouch
    Ha majd belevágsz a mangába, kénytelen leszel az elejétől tenni, mert az anime 3 fontosabb szereplőt teljesen kihagyott.
  • LeventeV
    megnéztem a Deadman-t. olyan bevezetés szaga volt az egésznek mint az Amatsukinak, a sok rinyálás meg a Gantz-ra emlékeztet. majd a mangát is előveszem valamikor.
  • LasDen #48974
    nekem egyértelmű volt :D
  • Máté94
    Külön bekezdésben volt. :D
  • LasDen #48972
    blood c-ről van szó...nem tudsz olvasni?? :D
  • Máté94
    C az év legjobbja nálam, nem fikázni. :D
  • LasDen #48970
    én első rész feléig bírtam a dolgot...de úgy általánosságban is unom már ezeket a vámpír cuccokat...unalmasak már a velük kapcsolatos történetek...
  • Zomil
    én a 4. részig birtam, azota nem birtam rávenni magam, h folytassam, pedig eddig ilyen még sosem volt...ez nem c, hanem zs kategoria...
  • Lelouch
    Hamarosan jön majd egy Nisio Isin anime projekttel kapcsolatos bejelentés. Remélem nem csak egy Kizumonogatari dátum lesz, hanem valami újdonság. :D Szívesen látok bármit a szerzőtől.
  • Prof William
    A Blood -C első 9 részét végigszenvedve azt hiszem elmondhatom hogy én NEM! szeretném ha megvédene Saya.

Mellesleg rájöttem hogy a C valószínűleg az anime kategóriájára utalhat mert erősen c kategóriás a cucc. A maradék részeket még pörgetve végignézem de azt hiszem megszületett az Uwe Boll filmek animés megfelelője.
  • LasDen #48966
  • LasDen #48965
    ez is jó...és ezzel talán kevésbé néznének hülyének...:DD
  • Lelouch
    Ez se rossz. XD (bocs a kis méretért)

• LasDen #48963
    must have...:DD
  • Zomil
    http://www.animenewsnetwork.com.au/interest/2011-09-08/fate/zero-opening-theme-oath-sign-sung-by-lisa

"TV anime to premiere on October 1 with 1-hour special" ez a lényeg :)
  • RelakS
    Asszem, megint meg kéne nézni az azumangát XD

• LasDen #48960
    én nem olvastam, de nekem hihető volt a dolog...
  • Prof William
    Eléggé közepes sorozat főleg amikortól kiderülnek a dolgok. Az egyetlen kapcsolat a két anime között hogy egyazon világban és helyen játszódnak.

Mardock Scramble

Változtattak 1-2 dolgot mangához képest pl az elején nem értettem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    úgyis eléggé véres az ova akkor nem tudom miért kellett kihagyni hogy a főhősnőnek az elején még el is vágják a torkát mielőtt rágyújtják a kocsit, így értelmét vesztette a "sajna a hangszálaidat nem tudtuk rendbe hozni" dolog. Mellesleg szénné égett státuszból visszahozták de hangszálakat azokat nem tudták begyógyítani? Ez már mangában is fura volt.
    de a képi világa tetszett. Az akciók is jók voltak csak kár hogy olyan sokat kell várni következő részre.
  • Zomil
    nemrossz sorozat, nekem tetszett, bár semmi köze az s;g-hez :)
  • Inquisitor
    Lehet meg kéne nézni a Chaos;Head-et is? :)
  • LasDen #48956
    én meg várom a jövő hetet....jó kis 3 részes joint lesz...:D
  • Inquisitor
    Steins;Gate EP23 - Végre kezd kiderülni mi a rosseb az a Stein's gate, aminek a hackeléséről szól a főcímdal. :D
    Végre visszatért a kedvenc szereplőm és az is kiderült, hogy Kris nem mondott hülyeséget az első epizódban, amikor felhozta Okarinnak már beszélt vele. :)
  • Zomil
    lol... :D
    folytatnom kéne már :)
  • LasDen #48953
    sket dance grafikája hogy megváltozott...olyasmi volt mint az a housou makou v mi..:D
    meg volt madoka ref...sőt még nabeshin is volt..:DD
  • Prof William
    Jelöltem volna a legjobb háremhős címére Kasugano Harukát de ő sosem kavart több csajjal egyszerre hanem ilyen Amagamisan mindig újraindult a sztori.
    Viszont nála legalább nem egy csókban vagy kézfogásban merül ki a nagy összejövés. :)

Ott van viszont Negi Springfield aki felnövése után a legnagyobb háremmel fog rendelkezni az emberiség történetében.