72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
anime futurama..:DD
-
gondolom csak ökörködés lesz semmi több...de azé nem rossz...:D -
-
én meg ezt nem tudom kihagyni :D
Kislány a zongorán áll,
Fehér eb az orgonán áll,... -
Magyarországon is van híres Lolicon dal:
Kislány a zongoránál fehérebb az orgonánál, jajj de szépen játszotta a liszt rapszódiát, KISLÁNY KIT ÚGY SZERETTEM ...
bocsi nem tudtam kihagyni ^^ -
Prosectura
Milliomos liliomos -
Toradora BD Box to Include All-New Episode -
Prof William #48984 Hm.. örülök hogy a Muvluv ból anime lesz annak viszont nem hogy nem a főszálat Unlimited-Alternative hanem valami spin-offot a Total Eclipset animésítik meg. Pedig játék alapján a alternative-unlimited ütne mint a rotációs kapa. -
Ki adja elő? :) -
Humiariból... Muhaha
-
?
Hogy is volt?
Hajlok a ferde hajlamra,
Alsós kell a paplanra.
Köztiszteletben állok,
Eszem vesztem, ha kislányt látok, yeeeee...
-
kinek kell loli táska, póló??? :DD
-
Megnéztem a Sword of the Stranger-t is. Jobb szórakozást így szombat estére nem is találhattam volna :) -
értem, kösz. -
Appleseed XIII:
Két rész után sztem erősen kakkintás-szagú. Oké, hogy nem egy filmes költségvetéssel dolgoznak, de akkor talán nem kellett volna erőltetni ezt a 3D-t, mezei "2D"-s cuccok is jobban néznek ki ennél. Vannak részek, ahol botrányosan csúnya a render... A hangok sem stimmelnek (és ez nekem zavaró), talán a sztoriból lesz valami, ha nem megy el Deunan-rinya irányba, amelynek sajnos vannak már jelei.
Ichigo Mashimaro:
Egy másik, hasonló anime melletti ajánlásra néztem meg, és nem bántam meg, nagyon tetszett. Egy évad (12.5 rész), meg 2 + 3 OVA az egész, nem tudni, lesz-e még folytatása. Ajánlós, nézős.
-
Ha majd belevágsz a mangába, kénytelen leszel az elejétől tenni, mert az anime 3 fontosabb szereplőt teljesen kihagyott. -
megnéztem a Deadman-t. olyan bevezetés szaga volt az egésznek mint az Amatsukinak, a sok rinyálás meg a Gantz-ra emlékeztet. majd a mangát is előveszem valamikor. -
nekem egyértelmű volt :D -
Külön bekezdésben volt. :D -
blood c-ről van szó...nem tudsz olvasni?? :D -
C az év legjobbja nálam, nem fikázni. :D -
én első rész feléig bírtam a dolgot...de úgy általánosságban is unom már ezeket a vámpír cuccokat...unalmasak már a velük kapcsolatos történetek... -
én a 4. részig birtam, azota nem birtam rávenni magam, h folytassam, pedig eddig ilyen még sosem volt...ez nem c, hanem zs kategoria... -
Hamarosan jön majd egy Nisio Isin anime projekttel kapcsolatos bejelentés. Remélem nem csak egy Kizumonogatari dátum lesz, hanem valami újdonság. :D Szívesen látok bármit a szerzőtől. -
Prof William #48967 A Blood -C első 9 részét végigszenvedve azt hiszem elmondhatom hogy én NEM! szeretném ha megvédene Saya.
Mellesleg rájöttem hogy a C valószínűleg az anime kategóriájára utalhat mert erősen c kategóriás a cucc. A maradék részeket még pörgetve végignézem de azt hiszem megszületett az Uwe Boll filmek animés megfelelője. -
-
ez is jó...és ezzel talán kevésbé néznének hülyének...:DD -
Ez se rossz. XD (bocs a kis méretért)
-
must have...:DD
-
http://www.animenewsnetwork.com.au/interest/2011-09-08/fate/zero-opening-theme-oath-sign-sung-by-lisa 
"TV anime to premiere on October 1 with 1-hour special" ez a lényeg :) -
Asszem, megint meg kéne nézni az azumangát XD
-
én nem olvastam, de nekem hihető volt a dolog... -
Prof William #48959 Eléggé közepes sorozat főleg amikortól kiderülnek a dolgok. Az egyetlen kapcsolat a két anime között hogy egyazon világban és helyen játszódnak.
Mardock Scramble
Változtattak 1-2 dolgot mangához képest pl az elején nem értettemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a képi világa tetszett. Az akciók is jók voltak csak kár hogy olyan sokat kell várni következő részre.úgyis eléggé véres az ova akkor nem tudom miért kellett kihagyni hogy a főhősnőnek az elején még el is vágják a torkát mielőtt rágyújtják a kocsit, így értelmét vesztette a "sajna a hangszálaidat nem tudtuk rendbe hozni" dolog. Mellesleg szénné égett státuszból visszahozták de hangszálakat azokat nem tudták begyógyítani? Ez már mangában is fura volt. -
nemrossz sorozat, nekem tetszett, bár semmi köze az s;g-hez :) -
Inquisitor #48957 Lehet meg kéne nézni a Chaos;Head-et is? :) -
én meg várom a jövő hetet....jó kis 3 részes joint lesz...:D -
Inquisitor #48955 Steins;Gate EP23 - Végre kezd kiderülni mi a rosseb az a Stein's gate, aminek a hackeléséről szól a főcímdal. :D
Végre visszatért a kedvenc szereplőm és az is kiderült, hogy Kris nem mondott hülyeséget az első epizódban, amikor felhozta Okarinnak már beszélt vele. :) -
lol... :D
folytatnom kéne már :) -
sket dance grafikája hogy megváltozott...olyasmi volt mint az a housou makou v mi..:D
meg volt madoka ref...sőt még nabeshin is volt..:DD
-
Prof William #48952 Jelöltem volna a legjobb háremhős címére Kasugano Harukát de ő sosem kavart több csajjal egyszerre hanem ilyen Amagamisan mindig újraindult a sztori.
Viszont nála legalább nem egy csókban vagy kézfogásban merül ki a nagy összejövés. :)
Ott van viszont Negi Springfield aki felnövése után a legnagyobb háremmel fog rendelkezni az emberiség történetében.