72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeventeV
    értem én, csak gondoltam ennyiből is leesik XD
    én hibám, ki kellett volna írjam az egész címet. bocs :)
  • Ruley
    Csak mert a "Mahou Shoujo" az így önmagában egész műfaj neve, szal ez így kb. olyan volt mintha az "Iron Man"-t arra rövidítenéd le hogy "Man".
  • LeventeV
    igen, Madoka :)
  • Lelouch
    Mahou Shoujo mi? :D Bár gondolom a Madoka.
  • LeventeV
    Mahou Shoujo eddig (4/12) durvább mint amire számítottam.
  • Lelouch
    HxH Kár hogy kb. 2 év, mire láthatjuk a Greed Island Final folytatását.
  • Prof William
    Kint a Kana legújabb része magyar fordításban a blogomon.
  • zola2000
    Az ősszi szezonból ezek érdekelnek eddig:

(meg persze a magyar DB GTre is kíváncsiskodom).
  • LasDen #49024
    steins gate epic win...:DD (ha nem láttad...)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. megakadályozta a diktatórikus utópia létrejöttét
    2. megakadályozta a harmadik világháborút
    3. megmentette a lányt
    4. megkapta a lányt (Tsundere Queen of 2011)
  • LasDen #49023
    (nagyon) lassan 23 éve (legyen 18, az első pár év nem számít :D) ismerem a bátyám, így tudom miféle ízlése van és hogy tetszen-e neki vagy sem...nem akarom tömni fölöslegesen animékkel mert látom, hogy nem érdekli a dolog...
    amúgy meg látta már Gits 1-2-t, Akirat...meg amúgy sem kezdő filmes..:D
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, a 'Lain' egy kezdőnek - főképp fogékony, érzékeny embernek - igazi hardcore sztori. Szerintem.

Előtte meg kellene néznie még valamit, ha nem látott életében más animét mint mondjuk a vasárnapi matinéban valami blődséget...
  • efti
    Lain kib@szott jo tortenet, de eleg nehez cucc ettol meg.

mawaru penguindrum 9: ennek a sorozatnak minden epizodja WTF kategorias? Persze igy is fenn lehet tartani a figyelmet...
  • LasDen #49020
    én majd tesómmal akarom megnézetni a Laint....úgyis azt mondta, hogy ilyen komolyabb, mélyebb filmekre vágyik...csak majd rá kell erőltetnem :D
  • armageddon666
    Letöltöttem a zx.evangelion.renewal.complete packot, hogy megnézessem egy ismerősömmel. Elindítottam egy részt, megütött a nosztalgia. Belenéztem az End of Evaba, és azt hiszem most talán még jobban tudnám értékelni, mint 4 éve :D (majdnem 5 talán?)

Misato halálánál kapcsoltam be. A csókos jelenetnél. :)
  • LasDen #49018
    végeztem is a sorozattal...konkrétan űristen bazmeg...ilyen jó sorozatot régóta nem láttam basszameg, ilyeneket még még. a 3 rész alatt szinte végig kirázott a hideg, az utolsó részen meg úgy izgultam mintha az életem múlt volna rajta...ez már simán év sorozata (de bármi lehet még :D), méghogy madoka...az egy nagy büdös lóf.sz....:D
  • Zomil
    nekem nincs gondom vele, mert imádom a témát, csak folytatnom kéne a sorozatot, mert magyar felirat sosem fog kijönni hozzá :D
  • Inquisitor
    Gyakorlatilag végtelen lehetőség van az időutazós témában és olyan ügyesen megcsinálták szerintem ... belefér.
  • Zomil
    lol még film is lsz? :D
  • LasDen #49014
    "A teaser after the final episode of the Steins;Gate television anime series announced on Wednesday morning that production on a film has been green-lit."

ez egy igen nagy fuck yea....:DDD
  • Lelouch
    A Kenichi mangában írták, hogy jövőhéten lesz valami fontos bejelentés... Csak nem folytatják az animét? :D Jó lenne...
  • LasDen #49012
    húú alig várom az estét....remélem jó kis steins gate zúzás lesz ez a 3 rész...:DDD
  • Máté94
    Amikor csinálsz hozzá. :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Miért kellene most kifejtenem?

Ha jó netem lenne, akkor még inkább a jobb minőséget részesíteném előnyben.
    A sorozat pedig érdekel.
  • Seth
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, igen - ha jobb netem lenne [már egy 4-5 MBitessel is nekiugranék].
  • Zomil
    te? ha jobb neted lenne... :DD
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom, a "Cardcaptor Sakura" CG-féle, 1080-as kiadása 122 GB + a 'Movie I' 12,5 GB - ki az az elvetemült, aki ezt beszerzi? :) :)
  • Lelouch
    Én viszont úgy érzem, nem veszítettem volna semmit se, ha nem kezdek bele...
  • LasDen #49004
    #49002: 2012-re van írva, felirat meg a részek utána pár nappal lesz..:D

#49000: Sajnos nem...nem volt rossz, de elég átlagos..:D
  • Prof William
    Ezen a lapon besírtam...

http://www.mangafox.com/manga/umi_no_misaki/v11/c086/10.html

Soyogi fejlődéstörténete. :)
  • LeWyTy
    A multkor írta valaki hogy a:
    Zero no tsukaima nak jön a 4. évada... mikor? és ehez mikor várható magyar felirat
  • LeWyTy
    Hát ez ellen nem nyerhetek
  • LeventeV
    az anime is ilyen jóféle? :D
  • armageddon666
    teljesen korrekt :) első hallgatásra rákattantam az OSTre, mondjuk általában a gyorsabb számait hallgatom.
  • LasDen #48998
    benne vagyok :D
  • Zomil
    Dantalian 9. része nagyon jo volt...ez a különleges rajzolás is sokat hozzátett a részhez :)
    Bár már nagyon várom, h megint szerepet kapjon a másik páros :D

Kamisama Dolls-ban kiváncsi vagyok az uj szereplö feltünése mit fog hozzátenni a sorozathoz :)
  • LeWyTy
    OnFlém jöhet? :D
    Ez a legjobb ost!
  • Zomil
    tippre azt mondanám, h lerendezik a nagypapit, majd falami fél szövetségben megegyeznek a démonokkal, aztán egy ideig béke lesz... :)
  • Inquisitor
    Kissé súlyos volt a vége a 22-ik résznek, el nem tudom képzelni hová fokozzák még ezt a következő két részben?
    Persze nagy összegben le mertem volna fogadni, hogy ki leckézteti meg a nagypofájú Angel-t ...
  • Zomil
    Ao no exorcist utolso 2részét már nagyon várom, nem volt sok kedvem elkezdeni nézni a sorozatot anno...mégis hihetetlenül nagy pozitiv csalodás számomra :)