72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
értem én, csak gondoltam ennyiből is leesik XD
én hibám, ki kellett volna írjam az egész címet. bocs :) -
Csak mert a "Mahou Shoujo" az így önmagában egész műfaj neve, szal ez így kb. olyan volt mintha az "Iron Man"-t arra rövidítenéd le hogy "Man". -
igen, Madoka :) -
Mahou Shoujo mi? :D Bár gondolom a Madoka.
-
Mahou Shoujo eddig (4/12) durvább mint amire számítottam. -
HxH
Kár hogy kb. 2 év, mire láthatjuk a Greed Island Final folytatását.
-
Prof William #49026 Kint a Kana legújabb része magyar fordításban a blogomon. -
Az ősszi szezonból ezek érdekelnek eddig:
(meg persze a magyar DB GTre is kíváncsiskodom). -
steins gate epic win...:DD (ha nem láttad...)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. megakadályozta a diktatórikus utópia létrejöttét
2. megakadályozta a harmadik világháborút
3. megmentette a lányt
4. megkapta a lányt (Tsundere Queen of 2011)
-
(nagyon) lassan 23 éve (legyen 18, az első pár év nem számít :D) ismerem a bátyám, így tudom miféle ízlése van és hogy tetszen-e neki vagy sem...nem akarom tömni fölöslegesen animékkel mert látom, hogy nem érdekli a dolog...
amúgy meg látta már Gits 1-2-t, Akirat...meg amúgy sem kezdő filmes..:D -
Hát, a 'Lain' egy kezdőnek - főképp fogékony, érzékeny embernek - igazi hardcore sztori. Szerintem.
Előtte meg kellene néznie még valamit, ha nem látott életében más animét mint mondjuk a vasárnapi matinéban valami blődséget...
-
Lain kib@szott jo tortenet, de eleg nehez cucc ettol meg.
mawaru penguindrum 9: ennek a sorozatnak minden epizodja WTF kategorias? Persze igy is fenn lehet tartani a figyelmet... -
én majd tesómmal akarom megnézetni a Laint....úgyis azt mondta, hogy ilyen komolyabb, mélyebb filmekre vágyik...csak majd rá kell erőltetnem :D -
Letöltöttem a zx.evangelion.renewal.complete packot, hogy megnézessem egy ismerősömmel. Elindítottam egy részt, megütött a nosztalgia. Belenéztem az End of Evaba, és azt hiszem most talán még jobban tudnám értékelni, mint 4 éve :D (majdnem 5 talán?)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Misato halálánál kapcsoltam be. A csókos jelenetnél. :) -
végeztem is a sorozattal...konkrétan űristen bazmeg...ilyen jó sorozatot régóta nem láttam basszameg, ilyeneket még még. a 3 rész alatt szinte végig kirázott a hideg, az utolsó részen meg úgy izgultam mintha az életem múlt volna rajta...ez már simán év sorozata (de bármi lehet még :D), méghogy madoka...az egy nagy büdös lóf.sz....:D -
nekem nincs gondom vele, mert imádom a témát, csak folytatnom kéne a sorozatot, mert magyar felirat sosem fog kijönni hozzá :D -
Inquisitor #49016 Gyakorlatilag végtelen lehetőség van az időutazós témában és olyan ügyesen megcsinálták szerintem ... belefér. -
lol még film is lsz? :D -
"A teaser after the final episode of the Steins;Gate television anime series announced on Wednesday morning that production on a film has been green-lit."
ez egy igen nagy fuck yea....:DDD -
A Kenichi mangában írták, hogy jövőhéten lesz valami fontos bejelentés... Csak nem folytatják az animét? :D Jó lenne... -
húú alig várom az estét....remélem jó kis steins gate zúzás lesz ez a 3 rész...:DDD -
Amikor csinálsz hozzá. :DD -
Miért kellene most kifejtenem?
Ha jó netem lenne, akkor még inkább a jobb minőséget részesíteném előnyben.
A sorozat pedig érdekel. -
-
Nos, igen - ha jobb netem lenne [már egy 4-5 MBitessel is nekiugranék].
-
te? ha jobb neted lenne... :DD -
Jézusom, a "Cardcaptor Sakura" CG-féle, 1080-as kiadása 122 GB + a 'Movie I' 12,5 GB - ki az az elvetemült, aki ezt beszerzi? :) :) -
Én viszont úgy érzem, nem veszítettem volna semmit se, ha nem kezdek bele... -
#49002: 2012-re van írva, felirat meg a részek utána pár nappal lesz..:D
#49000: Sajnos nem...nem volt rossz, de elég átlagos..:D -
Prof William #49003 Ezen a lapon besírtam...
http://www.mangafox.com/manga/umi_no_misaki/v11/c086/10.html
Soyogi fejlődéstörténete. :) -
A multkor írta valaki hogy a:
Zero no tsukaima nak jön a 4. évada... mikor? és ehez mikor várható magyar felirat
-
Hát ez ellen nem nyerhetek 

-
az anime is ilyen jóféle? :D -
teljesen korrekt :) első hallgatásra rákattantam az OSTre, mondjuk általában a gyorsabb számait hallgatom. -
benne vagyok :D -
Dantalian 9. része nagyon jo volt...ez a különleges rajzolás is sokat hozzátett a részhez :)
Bár már nagyon várom, h megint szerepet kapjon a másik páros :D
Kamisama Dolls-ban kiváncsi vagyok az uj szereplö feltünése mit fog hozzátenni a sorozathoz :) -
OnFlém jöhet? :D
Ez a legjobb ost!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tippre azt mondanám, h lerendezik a nagypapit, majd falami fél szövetségben megegyeznek a démonokkal, aztán egy ideig béke lesz... :) -
Inquisitor #48994 Kissé súlyos volt a vége a 22-ik résznek, el nem tudom képzelni hová fokozzák még ezt a következő két részben?
Persze nagy összegben le mertem volna fogadni, hogy ki leckézteti meg a nagypofájú Angel-t ... -
Ao no exorcist utolso 2részét már nagyon várom, nem volt sok kedvem elkezdeni nézni a sorozatot anno...mégis hihetetlenül nagy pozitiv csalodás számomra :)