72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Basszus, a "yousei-raws" oldal sem működik már... =:( -
Én speciel remélem, hogy idővel általánosan áttérnek 10bit-re (és később mégjobbra) a subberek, hosszútávon rengeteg helyspórolás, ha a mostani állományaimra ránézek durván 200GB-ot spórolnék, ha minden 10bit-en lenne.
Az, hogyha a gépnek túl nagy plussz terhelés azt megértem, hogy probléma, de őszintén, nem szimpi amikor az "emiatt nem állítgatok" hozzáállásnak adnak hangot az emberek, persze elsősorban az nem, amikor a subberek és általuk látogatott fórumokon teszik.
Régen ugyanez volt az ogm containerrel is, mire sikerült beleverni az emberekbe, hogy a számítógépen rendes lejátszót használjanak addigra már jött is a váltás (mkv, mp4). -
most az a +50mega részenként engem annyira nem zavar mint egyeseket hogy vmit ami megfelelően működik elállítgassak csak egy kettő sorozat kedvéért vagy subber csapatért -
Amúgy a Nutbladder 8 bitesben is kiadja a Kaiji részeket. -
Igaz amíg most Lelouch nem említette, csak a beállításról volt szó mint probléma, terhelésről nem...
Én spec különösebb terheléskülönbséget nem vettem észre, de igaz nem is régi gépen szoktam nézegetni az animéket, tehát nem tudhatom.
Azért szerintem próbáld meg megcsinálni ahelyett, hogy az előtt morogsz mielőtt sikerült volna beüzemelni. -
egyszer bekell állítani a gépet... általában pont laptopon nézem és örülök h lejátssza dxva segítségével és ez még jobban megterheli a gépet... -
Én úgy frissítettem, hogy az előzőt letöröltem előtte. Én is a Kaiji-val teszteltem le, és nekem viszi rendesen, csak a processzort egy kicsit jobban terheli. -
Szerintem inkább örülni kéne, hogy van fejlődés, jaj egyszer be kell állítani a gépen, na bumm, amennyire tudom itt senki sem pc-analfabéta. -
én még vmikor simán lefrissítettem szal nem szedtem le a korábbit a feltevés előtt csak ráraktam és nem játssza le a 10bites mkvt... ez a kaijinál volt ahol a sorozat felénél eldöntötték h más kódolás lesz ami elég nagy balfaszság sztem, jah és még írtak egy oldalas mit kell beállítanit hogy tényleg lejátssza a szuper jó 10bitet... jah kúrvajó -
Úgy értem, egy codec frissítés úgyse árthat. -
Próbáld ki. -
lol most nézem a #49000 mekkora ték volt már :D -
take
-
es arra az nem igaz amit a linkben amit irtam irtak?
"Grab the latest CCCP and use the player that comes with it (CCCP will dither everything down to 8 bit before rendering." -
Már van épkézláb megoldás, a legújabb CCCP. -
ugy erzem nem kis simitasa a hatranyoknak, hogy "not widely supported" tegnap elolvastam egy how-to-t hogy hogyan kell mpchc-t es madVR-t osszehozni es elbaszottabb ugy mint egy oracle install, pedig mar az utobbi is siralmas. Asszem en meg varok a dologgal amig nem lesz epkezlababb megoldas
@imy: koszi a leirasokat, ennyire reszletes anyagot magamtol nem talaltam a dologrol. -
Ezt kell tudni
Meg ezt
Meg ezt
Összefoglalva:
Advantages
Without going into encoder speak, 10-bit h264 can achieve a same level of quality as 8-bit h264, but at a lower filesize.
Disadvantages
10-bit h264 is not widely supported yet.
-
elfogadva :) -
Efti küldtem neked friend requestet MAL-on, Levi90 néven. -
Hi10P -rol mit kell tudni? -
Azt nem lehet gyengének találni :D
Max. csunyábbnak :) -
Belenéztem 1-2 helyen Evangelionba. Beleborzongtam :D Lehet meg kéne nézni megint, de félek, hogy az új filmek után gyengének találom. :S És akkor mellesleg csalódnék magamban -.- -
Mondjuk nagyon spórolnak az animációval. Sokszor nagyon látszik, hogy össze van csapva. :) -
tetszik az anime, csak tényleg nagyon felvezetés szaga van, jo lenne ha tudnák folytatni a készitök :) -
Nem sokat, de majd lesz valami. Folytatás jót tenne neki. :) -
"azt nem tudom a manga mennyire terjengős és abból mennyit dolgoznak itt most fel."
Attol, h mondod, h 100%-ban a mangát követi még nem derül ki h mennyit dolgozott fel belöle eddig... :D
Szvsz nemtudom mennyire lehet itt 3rész alatt bármit is csinálni... -
100%-ban a mangát követi. :) -
Kamisama Dolls 10 — Ejj, itt is becsúszott egy low budget epizód, karakterek arca sokszor esik szét, bár láthattunk már sokkal vészesebbet. A sorozat egyébként tetszik, bár a történetnek/szezonnak nagyon felvezetés szaga van, azt nem tudom a manga mennyire terjengős és abból mennyit dolgoznak itt most fel.
-
A karaktert sokszor a seiyuuval azonosítják, és a sok beteg ember nem szereti úgy fantáziálni róluk, hogy már "használtak". Ezért "second hand". -
Jhaaaaaaj, ez a baka to test ni 9. része annyira tipikus volt... :D
Aki ennél már tényleg nem lehetne idiotább :DDDDD
Meghaltam annál a résznél mikor:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki meg Himeji beszélget, és akkor mondja Aki, h neki ez elég élethünek tünt,lehet h Himeji....már játszott valahol?... :DDDDD -
Prof William #49082 Hitagi tényleg fura. ráadásul hogy mosolyog már ezen a képen miközben az animban végig a jéghideg Ice Queen stílust nyomta némi trollkodó beütéssel. -
Egy seiyuu-nak nem lehet magánélete ezek szerint.Úgy látszik náluk ez már erősen az erkölcsi ízlés határain túl van.
Hirano-ról is rohadt unalmasak már a hírek, ki a 'szomat érdekel kivel kefél, felőlem egy focicsapattal is hempereghet a pályán. -
egy kis segítséget mer ezt nem egészen értem...
szóval azunyan seiyuujéről kikerültek képek netre, ahol a feltételezhető barátjával pózol és a 2ch-es idióták arról beszélnek, hogy befellegzet neki, meg hogy hiranot követi???
nem értem...
-
Usagi Drop "spoiler" doki módra...:DD
"So here we are at the end of Usagi Drop! This is the episode where you find out that Daikichi was dead all along and is actually a ghost, that Rin kills Dumbledore, and that Kouki is Keyzer Soze. Sorry for the spoilers!" -
Huhh hát a 10. Kamisama no memochou rész elég odabaszos volt...mármint váratlan...mondjuk nagyon remélem, h nem anime original cuccot kapunk, hanem követik a light novel-t
light novel spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég durva volt igy a rész legvégére berakni Ayaka halálát, ezért utána olvastam és elvileg nem hal meg, de komába esik és mikor felébred amnéziás lesz, valszeg erre utal Narumi mikor mondja, h elvesztették...legalábbis nagyon remélem, h az anime-ben nem hal meg :S
Nagyon hirtelen jött ez az egész... -
Mahou Shoujo Madoka Magica
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szeretek mindent ami időutazással, párhuzamos dimenzióval vagy az emberiség fejlődésével kapcsolatos (jelen esetben, hogy pszichopata földönkívülieknek köszönhetjük, hogy ott tartunk ahol). A mahou shoujok létrejöttének oka, hogy energiaforrásként szolgálnak, a harcok keménysége meg úgy az egész, nagy újdonság volt nekem. Egyáltalán nem erre számítottam mikor elkezdtem nézni.
A furcsa képi világot nem tudtam megszeretni, bár a Bakemonogatarihoz képest egész visszafogott volt :D.
Ami még tetszett az animében az a zene. Az ending nagyon illik hozzá és a harcok alatt is jó számok mennek.
Összességében élveztem és nagyon jól szórakoztam egész végig, szerintem ez egy jó anime. -
nekem nagyon teszett. Az elso perctol imadtam, nem csoda, hogy kb egy hetig birtam visszatartani, hogy ne kezdjem el a mangat. Az anime a manga pont azt a reszet dolgozta fel ami igazan jo, tulajdonkepp nem is lenne baj ha a 10 evvel kesobbi sztoribol nem lenne anime.
amit es ahogy az anime lefedett az szerintem tokeletes volt, meg annak ellenere is hogy az epizodok kozul nem egy egesz kotetnyi tortenetet dolgoz fel. Szerintem a szezon legjobbja volt, sot nalam megerdemelt egy 10est is, bar meg lehet lefokozom 9re. -
usagi dropnak vége...hát igazából nem hagyott nagy nyomott bennem ez a 11 rész...se nem jó se nem rossz...úgy van és kész...a rész végén egy kis lezárás szerűség de semmi xtra... -
Belenéztem a KamiNomi OVA RAW-ba. Sajnos ismét csalódnom kellett. Ha lesz anime folytatás, én csak akkor leszek rá vevő, ha nem a Manglobe csinálja... -
humiaribol :)