72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kicsi Rin <3 :D
-
Végre plot haladás a Sora no Otoshimono mangában, de az események ilyen alakulására nem számítottam. :O -
gintama x sket dance crossover hatalmas volt, rég nevettem ennyit...beteg idióták. és a kicsit megváltoztatott opening-ending is ütött....várom a csütörtöki részt :DD -
Kamisama no memochou vége. Sztem nagyon jopofa sorozat volt egy olyan 7.5-8/10-et adnék rá. Jo volt nézni, egyedül ezek a neet-es tulzások nem tetszettek annyira, de ezeken kivül jo volt. Ha lesz 2. évad szivesen várom :) -
Baka to test ni 11. része is jo volt. Tetszett ez a flashback és az ED nagyon jo volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sejtettem, h Yuuji okos, nem véletlen találti ki azokat a jo taktikákat...viszont fura, h a legrosszabb osztályba került :O -
A Hanasaku Iroha elég jó volt, számomra a Nichijou mellett a legjobb az évadban, ezt a kettőt vártam minden héten.
A gyönyörű, eredeti rajzstílus mellett az erős pontja a karakterek voltak. Míg talán az elején úgy tűnhetett hogy Ohanát leszámítva sablonkarakterek, a végére már ennek nyoma sem volt, elég jellemfejlődés volt hogy addigra már nem is karakterekként hanem emberekként gondoltam rájuk, akiknek érdekel a sorsa.
-
Sajnos még csak a 6. résznél tartko mert Ricz/ronin csak ott jár, de nekem eszméletlen tetszik...én nem nevezném normális slice of life sorozatnak, mert épp az a jo benne, h nem normális :D
Teli van töménytelen idiotaságokkal...amivel engem könnyen meg lehet fogni... :D -
Veget ert a Hanasaku Iroha is. Jo sorozat volt, nem volt tokeletes, de azert szerettem :( -
ro-kyu-bu is véget írt...előzetes elvárásaimat felülmúlta, mert sokkal kevesebb kosarazásra számítottam, de jobb is volt ez így :D viszont 6. rész után megfeküdt a sorozat, de szerencsére uccsó részre megtalálta magát...csak az a kár, hogy a rész tele volt minőségi hibákkal, karakterek egyes jelenetekben szörnyen néztek ki, volt hogy az animáció se volt csúcs...de ami a legidegelőbb volt, hogy sokszor értelmetlenül időkitöltésként szövegeltek baromságokat... -
a keion jó volt az tetszett (főleg 1. évad), de többi az valahogy gyengébb volt nála...a-channel szép lassan dögunalomba fulladt, míg ugyanez a keionba valamiér nem történt meg és végig szinten tartotta magát.... -
Ez lenne eredetileg a slice-of-life. :)
Ja és, ha valakinek van kedve, bannert továbbra is lehet készíteni, nyugodtan rakja be, ha meg nem kerül be a listába lehet PM-ben küldeni, mert valószinüleg nem vettem észre. :) -
Na igen, erre írtam a második felét, hogy "aki a moe lánycsapatos slice-of-life-ot is szereti", annak fog tetszeni.
Ahogy látom, te a Nichijou és az Azumanga mellett a Lucky Star-t is on-hold tartod, az A-channel-t is lehúztad, és a K-on!-t is közepesre értékelted.
Ezek mind olyanok amiknek a stílusuk ugyan változó, de mindnél megvan az az alaptéma hogy nem igazán történik semmi, mindenki csak úgy tengeti az életét, beszélget a semmiről, eszik, alszik, iskolába jár, bevásárol, és ennek az átlagos életnek a szépségei vannak idealizálva. -
én szeretem az abszurd humort is, de ez és másik elfajzott barátja az azumanga sem váltotta be a hozzáfűzött reményeimet... -
na akkor nem lesz gond :) -
Kar hogy vege a Nichijounak, szerettem ezt a sorozatot, a heti egy epizodot meg sokaig elneztem volna.
Bucsukepp csinaltam neki egy bannert:
-
Véget ért a Nichijou, ajánlom mindenkinek aki az abszurd humort, és a moe "lánycsapatos" slice-of-life-ot is szereti, mert ez a kettőnek remek ötvözése volt. -
Bőven a komolytalan része van túlsúlyban, csak egy kis dráma van időnként rárakva. -
kösz a gyors választ.
valami vidámat akartam nézni mielőtt visszamegyek, de csak nekiállok jövőhéten. -
Van. -
a Sora no Otoshimono-nak van egy drámás beütése? -
Én meg a Fate/Zero-tol várom a szezon legjobbja cimet :) -
Hű ez a Kaiji 22. rész... :D Egészen elképesztő, miket tudnak kihozni ebből a pachinko témából. :D -
lehet csak én láttam úgy, de mintha az ehavi soul eater sokkal kidolgozottabb lett volna mint az eddigiek...és várom a köv részt, az afrikai meg ázsiai halálkasza nagyon kemény :D -
Higurashi Kira 1. rész
Keiichi-hez pont illett a Tomoki-féle hang. :D -
ha elvárás, akkor un-go és ben-to, többi meg lesz ami lesz...kivételt képez working 2 mer attól az előző szintjét várom :D -
Nekem sincsenek túl nagy elvárásaim, így csak pozitív csalódás lehet számomra ha úgy alakul... -
szerintem meg tucat lesz, tele klisékkel és 0 élvezeti faktorral....persze cáfoljanak rám, de nem látok benne fantáziát... -
Legalábbis magyar feliraton jobban érződik hogy szar, mint az angolon. -
Igazából jó minőségben beszerzed angol felirattal, utána ráraksz egy magyar feliratot.
De jó magyar felirat meg ritkaság nagyon :D -
Mondanátok egy jót, ami jó minőségben beszerezhető magyar felirattal?
-
Az LN-től való eltérés mértékére gondoltam, mert eltérés az van, legalábbis azt olvastam. -
Hát... konkrétan már vége a főcselekménynek, már ami eddig volt, de nem hiszem, hogy ezzel vége is lenne. Még nagyon nagyon sok dolgot meg kellene tudni. Meg lehet a következő rész vetíti elő a folytatást. :) Vagy megint tengerpartos ökörködés lesz...
-
Ilyen alapon már ennek az egy évadnak se kellett volna megszületnie... Itt az eladások számítanak majd, meg az, hogy a Zexcs mennyire vágja el a folytatás lehetőségét. -
Boku wa Tomodachi ga Sukunai, azaz "Nincs sok barátom" szerintem kellemes darab lesz. A két lányka folyamatos szövegelése, és az egymás legyőzése vicces lehet egy ideig, de lehet a vége felé unni fogja az ember. Mindenesetre a 0. rész meggyőzött. :D -
Nem e? Kurva annyukat! :D
Én azt sajnálom, hogy elment ecchi irányba az egész, pedig totál nem annak készült szerintem. :( -
valaki itt irta, h a light novel-t se nagyon szeretik igy nem nagyon hiszem :(
pedig én is örülnék egy 2. évadnak :) -
Itsuka Tenma no Kuro Usagi 11: Ennek is mindjárt vége, pedig akkora 2. évadért kiállt... Reméljük kap is. Én nagyon eltudnám nézegetni őket. :) -
nekem tetszik. nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a vége. -
azt nemtom, en a 10dik reszig birtam, de nagyon mazohizmus volt, akkoriban meg nagyon nem dobtam semmit se szinte. Az egyetlen anime ami valaha is 1est kapott tolem. Rettenetes. Minden elismeresem hogy mar ilyen sokaig birtad es meg most is kepes vagy a zenere koncentralni :D -
a Requiem for the Phantom 12. részének legelején mi a szám címe? Bad Boys-ba ment valami hasonló.