72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Lelouch
    Legjobb.
  • balintk
    Bármi jöhet. :)
  • Győri Devi
    Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek!
    amúgy meg a faqot tényleg kikéne venni bannerból ha úgysem megy...
  • Zomil
    filmet vagy inkább sorozatot szeretnél?
    meg milyen stilusban? :)
  • balintk
    Párat megtaláltam animeaddicts-on. A többit hol tudnám beszerezni?
  • Győri Devi
    Boku no pico
  • Ruley
    Ef: A tale of Memories
  • Máté94
    Hanasaku Iroha(sorozat)
    Karigurashi no Arriety

• balintk
    Köszönöm!
  • efti
    ugyanotole ajanlom a The Place Promised on our Early Days-t
  • LasDen #49300
    the place promised in our early days, voices of distant star (mind a kettőt ugyanaz követte el, aki az 5cm-t is), szerintem a giniro no kami no agito is hasonlóan szép....
  • balintk
    Szépséget a kidolgozottságra értem.
  • balintk
    Hali. Nemrég néztem meg a Byosoku 5 Centimeter-t és nagyon tetszett a képi világa. Tudnátok nekem mondani hasonlóan szép, vagy szebb animéket?
  • Zomil
    Én mindig irkáltam itt rola, bár sok válasz nem jött rá. Sztem is nagyon jol sikerült és örülök, h nem találtak ki vmi idiota anime original befejezést. Remélem teljesit majd olyan jol, h legyen 2. évad, mert ugyan a 12., 13. részt még nem láttam, de nem hiszem, h tul sok dolog történne még és nagyon felvezetés érzésem volt végig(persze ettöl még jo volt), csak ugy elvárná a nézö, h legyen 2. évad :)
  • Máté94
    Akkor van esély folytatásra. Biztos féltek a fogadtatástól, ezért óvatosak voltak vele. Jó hír, hogy nem zárták le. ^^
  • Ruley
    Kamisama Dolls is véget ért.

A sorozat folyása alatt végig úgy éreztem hogy ez az évad legalábecsültebb animéje, szinte nem is hallottam sehol senkit beszélni róla, ahhoz képest, hogy végig jó volt, minden a helyén volt ami kellett, nem volt túl klisés a történet, etc.

A végén viszont egyrészt agy kár hogy lezárva nem lett, lényegében csak abbahagyták annál a résznél ahol épp tartottak 13 epizód után a mangában, másrészt viszont legalább nem kaptunk egy olyan összecsapott lezárást mint sok másnál.

Ha 1-2 évadon belül nem jelentenek be folytatást, akkor elolvasom a mangát.
  • LasDen #49294
    a kosarast én is érdeklődve várom...a kicsit félre siklott ro-kyu-bu után kiegyenesíthetik a csorbát...:D
  • Lelouch
    Medaka Box Manga Gets TV Anime
    Kuroko no Basuke Manga Gets TV Anime Produced by I.G

A Medaka Box-ra kiváncsi leszek, NisiOisin a szerzője, és állítólag a Gainax fogja készíteni az animét.
    A Kuroko no Basket is érdekes lehet, úgyse néztem mostanában sport animét.
  • LasDen #49292
  • Zomil
    parancsolj :D
    De akkor végig is kell hallgatnod!

• zsakosfrodo2
    10 órás változat need.
  • Ruley
    Ettől aztán csak úgy szétárad bennem a kawaii.
  • LasDen #49288
  • Zomil
    gondolom magyarul senki nem forditja...
    pm-ben(mielött baj lenne belöle :D ) küldenél egy linket pls, h hol lehet nézegetni angolul?
  • Lelouch
    Azért majd a movie után próbálj meg legalább egy fejezetet elolvasni, szerintem megjön majd a kedved hozzá... :D
    A movie BD kiadásának dátumáról pedig még nincs hír.
  • Zomil
    bah...ugy nézném tovább anime változatban...mangát nincs kedvem olvasni :S
    eleve mangás folytatás nem igazán jöhet szoba az anime original kavarás miatt...

nah nembaj legalább még1 filmet biztosan látunk :D
    (az mikor is jelenik meg?)
  • LeventeV
    A bdripes 29 perces, a másikat nem tudom.
  • Lelouch
    Mennyivel hosszabb?
  • Lelouch
    Végre kint a teljes fejezet.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ikaros Melan(dark Ikaros) :O Ikaros nagyon gyorsan el lett intézve, és most Tomoki se úszta meg... Remélem Chaos jön segíteni majd, mert nélküle itt nem sok esély lenne... Így két legyet egy csapásra módon a vele kapcsolatos félreértésből adódó probléma is megoldódna legalább.
  • LeventeV
    tegnap akartam nekifogni és észrevettem, hogy a tv-be leadott verzió van leszedve, és az is SD. ezért megkerestem a HD verziót, de a 13. részhez nem volt felirat mellékelve, azért mert a 13 rész eltér a tv-ben leadott verziótól.
    közbe megtudtam, hogy csak hosszabb a rész.
  • Lelouch
    Honnan?
  • LeventeV
    én is csak ma tudtam meg.
  • Lelouch
    Én azt se tudtam, hogy különbözik.
  • LeventeV
    a Sora no Otoshimono 13. részének Bd vátozata csak abban különbözik a Tv változattúl, hogy hosszabb, vagy pedig teljesen más az egész?
  • Zomil
    Nem tudom megunni annyira jo...(Dantalian no shoka op)
    Mennyit dolgoz fel az anime az LN-böl? Van esély 2. évadra?

• Zomil
    Itsuka Tenma: ahogy elnézem az utolso rész már ilyen laza izé lesz(11.-nél járok)...kár pedig még néztem volna egy darabig, sajnos ez is ilyen bevezetö anime volt, amiben simán van még1 évad...már csak abban reménykedhetek, h jo eladásokat produkál és a készitök megfontolnak egy 2. évadot

Öszi szezonhoz: akinek bejött az FSN annak sztem a Fate/Zero a szezon egyik legjobbja lesz :)
  • Győri Devi
    1 vagy 2 jó még biztos lesz. Legalábbis alaptörténetekből ítélve.
  • efti
    Hasonloan volt nalam is, de ehhez nalam meg az usagi drop is hozzajott. Nagyon vegeteros most minden, a mawaru penguindrum az egyetlen ami az elozo evadbol a kovetkezobe marad nekem es meg mindig ott tartok azzal is, hogy minden epizod kozben valahol felmerul a "WTF is this?"

Remelem a Bakuman 2-n kivul lesz meg igazan jo sorozat az oszi evadban
  • Zomil
    jaj...jaj...jaj...nem szoktam ova-kat nézni...de épp ráértem és amugy is bejött a zombideszka gondoltam megnézem...jaj...-50iq kapásbol :DDDD
    Nagyon beteg volt, szo szerint beteg :D
    Ennek ellenére akarom most a 2. évadot :D
    mondjuk Yuki hangja mintha nem lenne ugyanaz, pedig mal szerint ugyanaz volt...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de tényleg annyi idiotaság volt benne...kezdve a fesztiváltol...a kéjvágy... :D
    a kötélen mászás közben seggbe szuri... :D
    meg a végén a nemtudom milyen kártyás játéknál az a seggbefeszités...nagyon bejött a vámpir ninja csajnak :D
    meg a bugyik nézegetése...
    nagyon kész volt :DDDD
  • Zomil
    Kicsi Rin <3 :D