72815
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LeWyTy
    kösz a tied is
  • Zomil
    bevagy rugva? :D
  • LasDen #49349
    jóa s lokoód lewtyvd....
  • LeWyTy
    Jó elbasztam na hagyatok békén
  • LasDen #49347
    az év animéjke a steins gate aésk akokor a indnt elmondat...
  • Zomil
    de épp ezaz, h az fsn világ régebbi mint az fma és fairy tail -.-
  • LeWyTy
    Jóvan nekössé*.... ugym. hogy régebbiek.

#49344 olvasd már el még1x
  • armageddon666
    Fate/Zero régi?
  • Zomil
    fairy tail régi? wow
    meg fma-t sem mondanám réginek...állitom, h bepop kivételével mindegyik ujabb fsn-nél :)
  • LeWyTy
    Csak én vagyok olyan hogy az új animékben a régieket látom?

Ebben: CowboyBebop,Full Metal Alchemist, Fairy tail(erza)

AM rohattjólnézki
  • LeventeV
    lehet. őszi szezonból a Fate/Zero-t várom a legjobban és szerintem a Blu-ray eladásoktól függ az új movie vagy sorozat. reméljük jól teljesít majd a kasszáknál.
  • Zomil
    Sztem abbol is csinálnak majd movie-t, mint az ubw-böl :)
  • LeventeV
    azért a 3. route-ból valami sorozat vagy movie jó lenne :D
  • Zomil
    "Sokat kellett várni a folytatásra de szerintem megérte várni :)"

Ez elözmény :P
  • Bandi 18
    Sokat kellett várni a folytatásra de szerintem megérte várni :)
  • Zomil

képek
    besza-behugy kategoria a minösége, számomra simán év anime-je, ugy hogy még nem láttam 1részt se... :D
  • Lelouch
    According to Dengeki Bunko, Kawahara Reki's light novels Accel World and Sword Art Online were announced to get anime adaptations.

Remélem jönnek majd minél hamarabb.
  • LasDen #49334
    aaahj....Baka Test is kifújt...hozta a szintet, mást nem nagyon tudok elmondani, a minami-himeji-yoshii ügyben is pici előrelépés történt, ami valami...jöhetne OVA aztán meg 3. évad...:D
  • Lelouch
    Egyébként engem nem fog érdekelni a movie, akármi is legyen majd a témája... Irtó túlértékelt animének tartom, nálam még a mostani Bleach filler szintjét se ütötte meg, ami már nagy szó. :D
  • Lelouch
    Erre jóformán 0% az esély.
  • Zomil
    ha recap lesz akkor remélem a mangás vonalat követik, mert sikerült ismét elbaszni egy jo anime végét ezzel a világmegmentös anime original idiotasággal :S
  • LasDen #49330
    kék excorsit is kap majd egy filmet folytatásnak (vagy recapnak kituggya)...:D
  • Lelouch
    Ha már ismét felmerült a Manglobe, egy érdekes adat:

*8, *72,785 *,*72,785 Kami nomi zo Shiru Sekai vol.14
    18, *35,195 *,*35,195 Kami nomi zo Shiru Sekai vol.14 with OVA

Ennek ellenére biztosra veszem, hogy a tegnap kijött új lemez most se fogja elérni a 2500 eladott példányt...
  • LasDen #49328
    akkor ott vagyok ahonnan indultam...:DD fasza...

am kíváncsi leszek az új manglobe sorozatra...vajon az eladások mennyire múlják majd alul a sorozatot?? :DD
  • Ruley
    Az hogy ki nézi a tévét az nem nagyon téma, mert este 11 és hajnal 6 között adják őket, direkt annak a párezer otakunak aki fennmarad addig. A reklámbevétel nulla, az összes bevétel a DVD és a merch. eladásokból jön.

Ez alól csak 1-2 mainstream shonen akciósorozat kivétel.

Egyébként meg nem minden 2. manga/ln olyan népszerű, de nem is adaptálnak minden 2. mangát/ln-t. A trükk ott van, hogy röhejesen sok manga sorozat létezik. Több TUCATNYI antológia-magazin, mindegyikben tucatnyi mangával, amiknek a túlnyomó többsége soha nem kap animét. (de még csak angol rajongói scanlation-t sem.)

• Zomil
    Ott van, h C Cube...az a c3 nem? :)
    Amugy meg igen, sok érdekesnek tünö anime indul megint, mondjuk nekem a mostani szezon is nagyon tetszett :)
  • LasDen #49325
    első blikkre az őszi szezonom az új indulókkal...meg C3 csak az lemaratt képrű....kíváncsi leszek mennyi marad....
  • LasDen #49324
    sket dance féle crossover is jó volt...nem olyan mint hétfőn, de tetszett...főleg 2. fele, ahol még egy SteinsGate utalás is belefért...
    karakterdesignjuk gintokiéknak érdekes volt.....
  • Malakai
    Szerintem az ilyesmi nagyon soktényezős.

Csak egy példa, hogy mi egyebeket hoznak ki a szezonban és milyen időpontban akarják adni. Statisztika szerint olyankor ki nézi a tévét? A történet, megvalósítás neki való lenne? Milyen hosszan lehet adaptálni és az mennyibe kerülne, stb.

A fő döntéshozók úgyis producerek, meg managerek, úgyhogy a művészeti oldalon dolgozó embereknek nagyon meggyőzőnek kell lennie, hogy valamit átnyomjanak.

Ez szerintem náluk se megy másképpen.
  • LasDen #49322
    azon gondolkoztam, hogy a stúdiók milyen elvek alapján döntenek 1-1 manga/light novel adaptálása mellett...mármint persze, legyen népszerű jól fogyó termék stb, de gondolom nem minden 2. manga/ln olyan népszerű....
  • IMYke2.0.0.0
    Az engem is izgat(na).
  • Zomil
    Én ugy emlékszek, h Sheryl is énekli az Aimo-t az anime-ben :)
  • Inquisitor
    A készítők eddigi munkáiból kiindulva nagyon várom a következő alkotásukat, bármi legyen is az, bár tény, hogy még egy széria Eve-t el tudnék viselni, ahol kiderül ki miért és kivel van :D
  • Inquisitor
    Kiadtak vagy 5 OST lemezt. Azt a bizonyos számot (Aino) azt hiszem 5-6 verzióban is rajta volt. Ebből az egyik verzióba "Sheryl" adja elő, ami a sorozatban nem volt benne. A mozi verzióról nem tudom, mert azt nem néztem végig ... A roadshow darabkái meg fent vannak a YouTubon ha érdekel, bár nagy része szájtépés.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem nem szépíti az idő, mert valóban szép az "Eve no Jikan".
  • Zomil
    Nah hát mondjuk arra még el is mentem volna... :D
    Macross Frontier zenéi és maga az anime is máig az egyik kedvencem.
    Amugy meg nem 2volt? Mert ugye Ranka és Sheryl is énekel az anime-ben.
  • Inquisitor
    Volt Macross Frontier roadshow Japánban, és ott az eredeti szinkronhölgy adta elő ... lehet nem olyan szép a pofija, mint a rajzolt karakteré, de (nem hittem el) kawaii foka még nagyobb volt. :D
  • Inquisitor
    Hát lehet csak az idő szépíti, de szerintem a Eve no Jikan azaz Time of Eve is szép.
  • Máté94
    Google. Megnézed,hogy milyen raw-hoz készült, vagy melyik csapatot tüntetik fel, és megkeresed. :)
  • Máté94
    Dee geci :D