72815
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
felek ennek akkor fogom en ezt tudni megvenni BDn, amikor a Burzum koncertet ad a kertemben...
viszont a working 2 elso epizodja nem volt rossz, bar kivancsi lennek fognak e tudni meg barmit hozzatenni az eddigiekhez. Az elso sorozatot szerettem -
mind1, BD coverre keresve is csak egy nem sokkal nagyobbat találtam, ami ugyanúgy olvashatatlan volt -
értem. azért sok szerencsét a beszerzéséhez. -
a japánul nem tudoknak: 5 Centimeters Per Second :P -
@relaks: nem. Amit talal az a DVD hatulja, de az nem feltetlenul ugyanaz mint a blu ray, es az is csak 30 pixellel nagyobb.
@levenetv: 5 centimeters per second. Kb egy eve leadtam ra amazonon a preordert, a DVD meg is jelent europaban es most is kaphato, tehat letezik hivatalos angol felirat, a bluray letezik japanban, de ugy tunik a ketto kombinacioja tul szep lenne ahhoz hogy igaz legyen :( -
Ez :)
Tineye + google :P -
jo hir :)
Horizon: csak én tartom szarnak igy 1rész után? :D
Még sosem mondtam tucat, klisés anime-re ilyet, de sztem ez az anime elérte az anime gyártás mélypontját -.-
Ennél még a sacred seven-es klisés szobalányos segitök és egyéb idiotaságok is jobbak voltak... -
melyik anime ez? -
tineye nem talált nagyobbat? ;) -
azert koszi
Japan amazonon neztem es ugye nekik van belole, csak nincs info a feliratrol, legalabbis nem sikerult ki google translate-kodnom. Pedig ha lenne angol felirat mar rendelnem is.. -
Chihayafuru: Tetszik, tetszik. :)
Kyokai Senjou no Horizon: Egyenlőre még nem értek belőle semmit, de a harc tetszik benne.
Mashiro-Iro Symphony: Tipikus harem, semmi több. :) -
túl kicsi a kép szerintem, a szövegekből csak foltok vannak ahol a felirat infó kéne, hogy legyen -
valaki aki erti a nyelvet meg tudna mondani, hogy van e ezen feliratozassal kapcsolatos info? -
Prof William #49458 Persona 4. Első rész.
Rég láttam ilyen animet ami ennyire 100%-ban próbálja átadni a játék/manga hangulatát. A zenék a jelenetek a beállások de még pl az idő telését jelző jelenet is egy az egyben a játékból van.
Aki már végigjátszotta p4-az egyáltalán nem fog meglepődni a történelem alakulásán de sztem nagyon kellemes darab.
13 vagy 26 részes lesz?
-
A Persona 4 egy teljesen független, önálló darab. Nem kell hozzá ismerni a Persona 3-t, a Trinity Soul animét meg pláne nem... :D
A másik kérdésre: 10 percbe nem halsz bele szerintem. :D -
Persona sorozatot van/lesz értelme ugy nézni h közöm nincs a világhoz és az elözö sorozatot se láttam? :S
Másik kérdés: Boku wa Tomodachi ga Sukunai-bol az ova-t érdemes megnézni? -
szerintem is sokkal jobb lenne egyben.
én egyelőre megvárom míg lemegy az első fele, aztán azt megnézem, mert tavasz végéig már én sem bírok várni.
-
Remélem tényleg a szinvonal tartása miatt lesz felosztva és nem ilyen kamuszöveg :)
Bár akkor is tartom, h egyben sokkal jobb lenne. -
igaz :P -
Japánban már péntek van, azaz már lement az első rész. -
holnap indul.
@Lelouch: ha vége lesz az animének akkor majd kiderül, hogy jó döntés volt-e a felosztás. -
Prof William #49450 A Persona anime első része már kijött? Valamint lehet tudni hogy hány részes lesz? -
"Producer Atsuhiro Iwakami explained that the staff decided on the two-season split to maintain quality across the entire anime."
Ez a hivatalos indoklás... -
ez nem túl jó. miért így adják le? -
Ja. Majd tavasszal jön a sorozat második fele. -
akkor ez azt jelenti, hogy most leadnak 12-13 részt és egy másik szezonba leadják a maradékot? -
az nem jo...én egyben akarom :P -
Úgy néz ki, a Fate/Zero anime is ketté lesz szedve, mint anno a The World God Only Knows. -
A Penguindrum a minden heti WTF sorozat nalam. Elsore dobni akartam, de valahogy mindig erdekel meg a kovetkezo resz.. -
Mawaru Penguindrum: Mivel elég jókat hallottam róla, elkezdtem én is, és megnéztem az első 9 részt, amihez van magyar felirat. Elég érdekes sorozat. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélhetőleg most várható majd valami továbblépés Ringo ügyében is, mert szerintem sehová se vezetett a terve. -
Kyoukai Senjou no Horizon: hát nagyot csalodtam benne, jobbra számitottam...elöször is a karakterek sztem gagyik...már megint ezek a fránya dinnye mellek...francért kell öket eröltetni...aztán a történetet se nagyon értem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valami olyasmiröl van szo, h elhagyták a földet, te ott balhé lett ezért visszajötek a földre, de az meg lakhatatlan volt kivéve egy kis részt, ezt a kis részt megduplázták, de ez az uj rész lezuhant az eredeti földre és a rajta lévök a lakhato területet feloszták...vagy valami ilyesmi...sztem elég zavaros...meg ettöl miért lennének ilyen...furák a karakterek fura képességekkel, meg kinézetekkel...nah mind1
Bár igazábol leginkább a dinnye mellek idegesitenek...annyira gáz...
Azt hiszem ezzel a müvel elértünk egy anime-s mélypontra...
Szerk: azt a nevetséges baszottnagy fehér "cenzurát" már meg sem emlitem amikor a gyerek letaperolja a tanár mellét...komolyan...ilyet cenzurázni... -
Bakat to test 12....mi........ezek a hologrammok... :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minami azzal a baszott nagy kölappal....jaaaaj :D
Yuuji: "Azt akartam, h mindenki velem együtt szenvedjen" :DDD
Meg mi volt az a Wolverine karmos macska... :D
A végén meg Hideyoshi... :D
Már nagyon várom, h megnézhessem az utolso részt :D -
ummm...a Maji de Watashi ni Koi Shinasai -tol kiegett az agyam es toobrendbeli arcpalmakat kell elkovessek meg 11 elott. Mi a ****om akar ez lenni? -
attol még nézem tovább, mert amugy meg érdekesnek tünik és a szemüveges aktatáskás csávo szimpatikus :DDD -
Hát te tudod... -
azt én sem tudnám megmondani...de valahogy zavar, h egy kisgyerek aprit le mindenkit(jo lehet itt nem lesz ilyen, csak egy példa), pl. dragon ball sem tetszett anno ezért... -
Mi zavar olyan nagyon benne? -
A Chihayafuru az meglepően jó lett. Azt hittem ilyen vízfestékes hatásúan fog kinézni mint az Usagi Drop, vagy olyan shoujo manga-szerűen vonalazottan, de ehelyett csak simán anime szép lett.
-
Nem marad laza. -
engem annyira még nem gyözött meg, tulságosan zavar, h ilyen kisgyerek a föszereplö :D