72814
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
akkor bluray, mer azt olvastam, hogy az atx-es is ugyanúgy cenzúrás. azért sem vártam tovább. de a lényeg így is látszik. -
Maken ki elso epizod alapjan epkezlab ecchinek tunik, de majd csak ha mar lesz cenzuramentes akkor nezos -
Maken-ki: Ecchi hárem, de úgy tűnik működhet a dolog. legalábbis nem tűnik valami gagyinak. Nem sok eredetiséget várok, de valami jó ecchit már szívessen néznék.
Ben-to: Nincs sok értelme a storynak, viszont ettől még jó lehet a dolog, mert kicsit más mint a megszokott. a saber hasonmás csaj nem túl szimpatikus. kicsit sajnálom hogy nem fordítom, másrészről meg nem. pont nem hiányzik a heti faszkodás. -
Poniiii
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki nem értené: Full Metal Panic? Fumoffu-ban volt egy szatír lófejes maszkban :) -
Swarczi #49546 Köszi! -
Google első találat:
168-189 *New Captain arc
204-205 *Random one-episode fillers
213-214 *Karakura Riser Omake
227-265 *Zanpakutou Rebellion arc. Character
designs by Kubo.
266 *Hueco Mundo Recap
287 *Magic Lamp Gaiden
298 *Hell Chapter Movie Promotion
299 *Hell Chapter Movie Prologue
303-305 *Random one-episode fillers
311-316 *Random one-episode fillers
317-341 *Gotei 13 Invasion arc -
Swarczi #49544 Valaki tudna segíteni? A Bleachet abbahagytam valahol a 160. rész környékén(csak a mangát olvastam) és szeretném folytatni, csak lehetőleg a fillerek nélkül. Valaki meg tudná mondani kb. mettől meddig vannak benne fillerek? Csk mert nincs kedvem leszedni azokat is... -
nekem is tetszik a logod. -
nem láttam, én még nem tudom...holnap már újra lesz tv-m és 1-2 rész belefér majd este. egy tucat rész összejött mindenből. -
Jé, ez tényleg Fear. :D -
Köszi! :P
C3 2. része tul nagy hatással volt rám :D -
cool loko -
Ez is szeretem! Az ED még talán egy kicsivel jobb is. :) -
dat opening -
nekem is mindig van 1-2 kedvenc amit mindig megnézek :)
Pl. a Denpa Onna-t egyszerüen képtelen voltam eltekerni annyira jo volt :D
Vagy a kamisama dolls-é is jo volt vagy dantalian. De ami olyan átlagos és nem igazán érdekel azokat mindig áttekerem gyorsan :)
Amugy meg ugyebár mindenkinek más az izlése...nekem bejön ez az op zene+animácio ami alatta megy, ezért gondoltam berakom :)
Pedig nem érzem magam igénytelennek zene terén :P
Arra visszatérve meg, h op ed-ként elsö részben...Pl. a mostani Fate/Zero-nál is igy volt, de van még egy rakat másik anime :) -
én mindig áttekerem 1-2 kivétellel (de azokat is többségében). nincs kedvem minden héten meghallgatni ha nem tetszik. -
Ez egy elég olcsó opening lehetett -
Szerintem se valami nagy szám, olyan áttekerős kategória nálam, pedig én ritkán ugrom át az openingeket. -
Lelouch, LasDen: Elhiszem, de szerintem azért gyakorinak nem nevezhető -
pedig én is láttam már nem egyszer ilyet. -
Pedig tényleg előfordul ilyen. -
O_o
egyszer nem láttam ilyet. Utolsó részben láttam, elsőben nem. -
Sztem jobb egy sima jpop-nál és az animácioval együtt sztem nagyon eltalált :) -
Érdekes, már többeket is hallottam ezt mondani, de nekem valahogy semmilyen átlagos J-Popnak tűnik. -
FLAC tömörités mentes, az AAC meg hasonlo az mp3-hoz csak kevésbé veszteséges a tömörités -
Prof William #49525 A FLAC meg AAC hangformátum között mi különbség?
PL TV-be dugva a FLAC kódolású animéknek sosincs hangja míg a AAC-knek van. -
Nem. Gyakori, hogy az első részekben kihagyják az OP-ot és a végére teszik. -
Nem ending? -
Nekem is nagyon tetszik!! Horizon-é se rossz. :) -
mostani szezon szvsz egyik legjobb op-ja:
-
Nyáron mikor nagyon unatkoztam akkor volt olyan, hogy egy nap megnéztem 24 részt (egy teljes animét) és augusztusban tudtam tartani a heti 100 részes átlagot. Most próbálom tartani a napi 4-5 részt, mert soha nem fogok a ptw listám végére jutni. -
Egész kellemes változások voltak a 37. Beelze-be. Most megint kezd pörögni a történet, bár nekem a fesztiválos részek is bejöttek :)
Mondjuk nem az uj op-ra és ed-re értem, mert azok sztem elég gázak, a 2. op nagyon tetszett, a mostani nem igazán, az ed meg... :D
Hilda-nál szépen megnött a badass faktor :D -
Nyilván ez attól függ hogy mennyire érdekelnek. Én amiket másfél éve néztem meg, azok közül csak a legjobbakat bírom újranézni, minden más még úgy is unalmas hogy csak a felére emlékszem.
Szóval ha kicsit is olyan vagy mint én, akkor csak úgy fogod élvezni ha nagy örök kedvenceid, de ha csak muszájból ülöd végig, akkor nagyon hamar ráunsz.
Nekem a nézési rekordom az 3 nap alatt 60 rész volt, az átlagom meg hétvégenként 10 rész. -
"Illetve, ti 100 részt mennyi idö alatt néztek meg? :D"
Attol függ, volt mikor 2nap alatt lenyomtam 26részes anime-ket, volt mikor többet is egy héten. De mostanában már csak az aktuális szezon anime-it nézem(1héten kb. 7-8rész). -
ezekbol csak 1 kerdesre tudom a valaszt: nagyjabol heti 15 epizodot nezek meg kulonbozo animekbol, tehat nagyjabol napi 2 az atlag, amivel kb 50 napra jon ki nekem 100 epizod megnezese -
EnxTheOne #49515 SZiasztok, Lenne egy láma kérdésem, régebben néztem (kb 1,5-2 éve) 3 never ending shounent. (Naruto, bleach, one piece). Szerintetek nézzem ujra az elejétöl, vagy onnan ahol abba hagytam?
Illetve, ti 100 részt mennyi idö alatt néztek meg? :D -
ezt azért ügyesebben is megoldhatták volna (az eredetit). -
jol tolom iden is. A szezon masodik hetenel tartunk es a commie is dobta amit vele kezdtem (C3) es a gg is (working2).. -
ez a jelenet annyira béna lett, h sikitott egy ilyen videoért :D -
A lényeg hogy neked tetszik :D