72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #49550
    akkor bluray, mer azt olvastam, hogy az atx-es is ugyanúgy cenzúrás. azért sem vártam tovább. de a lényeg így is látszik.
  • efti
    Maken ki elso epizod alapjan epkezlab ecchinek tunik, de majd csak ha mar lesz cenzuramentes akkor nezos
  • LasDen #49548
    Maken-ki: Ecchi hárem, de úgy tűnik működhet a dolog. legalábbis nem tűnik valami gagyinak. Nem sok eredetiséget várok, de valami jó ecchit már szívessen néznék.

Ben-to: Nincs sok értelme a storynak, viszont ettől még jó lehet a dolog, mert kicsit más mint a megszokott. a saber hasonmás csaj nem túl szimpatikus. kicsit sajnálom hogy nem fordítom, másrészről meg nem. pont nem hiányzik a heti faszkodás.
  • RelakS
    Poniiii

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki nem értené: Full Metal Panic? Fumoffu-ban volt egy szatír lófejes maszkban :)
  • Swarczi
    Köszi!
  • Lelouch
    Google első találat:
    168-189 *New Captain arc
    204-205 *Random one-episode fillers
    213-214 *Karakura Riser Omake
    227-265 *Zanpakutou Rebellion arc. Character
    designs by Kubo.
    266 *Hueco Mundo Recap
    287 *Magic Lamp Gaiden
    298 *Hell Chapter Movie Promotion
    299 *Hell Chapter Movie Prologue
    303-305 *Random one-episode fillers
    311-316 *Random one-episode fillers
    317-341 *Gotei 13 Invasion arc
  • Swarczi
    Valaki tudna segíteni? A Bleachet abbahagytam valahol a 160. rész környékén(csak a mangát olvastam) és szeretném folytatni, csak lehetőleg a fillerek nélkül. Valaki meg tudná mondani kb. mettől meddig vannak benne fillerek? Csk mert nincs kedvem leszedni azokat is...
  • LeventeV
    nekem is tetszik a logod.
  • LasDen #49542
    nem láttam, én még nem tudom...holnap már újra lesz tv-m és 1-2 rész belefér majd este. egy tucat rész összejött mindenből.
  • Máté94
    Jé, ez tényleg Fear. :D
  • Zomil
    Köszi! :P
    C3 2. része tul nagy hatással volt rám :D
  • LasDen #49539
    cool loko
  • Máté94
    Ez is szeretem! Az ED még talán egy kicsivel jobb is. :)
  • Lelouch
    dat opening
  • Zomil
    nekem is mindig van 1-2 kedvenc amit mindig megnézek :)
    Pl. a Denpa Onna-t egyszerüen képtelen voltam eltekerni annyira jo volt :D
    Vagy a kamisama dolls-é is jo volt vagy dantalian. De ami olyan átlagos és nem igazán érdekel azokat mindig áttekerem gyorsan :)

Amugy meg ugyebár mindenkinek más az izlése...nekem bejön ez az op zene+animácio ami alatta megy, ezért gondoltam berakom :)
    Pedig nem érzem magam igénytelennek zene terén :P

Arra visszatérve meg, h op ed-ként elsö részben...Pl. a mostani Fate/Zero-nál is igy volt, de van még egy rakat másik anime :)
  • LasDen #49535
    én mindig áttekerem 1-2 kivétellel (de azokat is többségében). nincs kedvem minden héten meghallgatni ha nem tetszik.
  • Seth
    Ez egy elég olcsó opening lehetett
  • Lelouch
    Szerintem se valami nagy szám, olyan áttekerős kategória nálam, pedig én ritkán ugrom át az openingeket.
  • RelakS
    Lelouch, LasDen: Elhiszem, de szerintem azért gyakorinak nem nevezhető
  • LasDen #49531
    pedig én is láttam már nem egyszer ilyet.
  • Lelouch
    Pedig tényleg előfordul ilyen.
  • RelakS
    O_o
    egyszer nem láttam ilyet. Utolsó részben láttam, elsőben nem.
  • Zomil
    Sztem jobb egy sima jpop-nál és az animácioval együtt sztem nagyon eltalált :)
  • Ruley
    Érdekes, már többeket is hallottam ezt mondani, de nekem valahogy semmilyen átlagos J-Popnak tűnik.
  • Zomil
    FLAC tömörités mentes, az AAC meg hasonlo az mp3-hoz csak kevésbé veszteséges a tömörités
  • Prof William
    A FLAC meg AAC hangformátum között mi különbség?

PL TV-be dugva a FLAC kódolású animéknek sosincs hangja míg a AAC-knek van.
  • Máté94
    Nem. Gyakori, hogy az első részekben kihagyják az OP-ot és a végére teszik.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem ending?
  • Máté94
    Nekem is nagyon tetszik!! Horizon-é se rossz. :)
  • Zomil
    mostani szezon szvsz egyik legjobb op-ja:
  • LeventeV
    Nyáron mikor nagyon unatkoztam akkor volt olyan, hogy egy nap megnéztem 24 részt (egy teljes animét) és augusztusban tudtam tartani a heti 100 részes átlagot. Most próbálom tartani a napi 4-5 részt, mert soha nem fogok a ptw listám végére jutni.
  • Zomil
    Egész kellemes változások voltak a 37. Beelze-be. Most megint kezd pörögni a történet, bár nekem a fesztiválos részek is bejöttek :)
    Mondjuk nem az uj op-ra és ed-re értem, mert azok sztem elég gázak, a 2. op nagyon tetszett, a mostani nem igazán, az ed meg... :D
    Hilda-nál szépen megnött a badass faktor :D
  • Ruley
    Nyilván ez attól függ hogy mennyire érdekelnek. Én amiket másfél éve néztem meg, azok közül csak a legjobbakat bírom újranézni, minden más még úgy is unalmas hogy csak a felére emlékszem.

Szóval ha kicsit is olyan vagy mint én, akkor csak úgy fogod élvezni ha nagy örök kedvenceid, de ha csak muszájból ülöd végig, akkor nagyon hamar ráunsz.

Nekem a nézési rekordom az 3 nap alatt 60 rész volt, az átlagom meg hétvégenként 10 rész.
  • Zomil
    "Illetve, ti 100 részt mennyi idö alatt néztek meg? :D"

Attol függ, volt mikor 2nap alatt lenyomtam 26részes anime-ket, volt mikor többet is egy héten. De mostanában már csak az aktuális szezon anime-it nézem(1héten kb. 7-8rész).
  • efti
    ezekbol csak 1 kerdesre tudom a valaszt: nagyjabol heti 15 epizodot nezek meg kulonbozo animekbol, tehat nagyjabol napi 2 az atlag, amivel kb 50 napra jon ki nekem 100 epizod megnezese
  • EnxTheOne
    SZiasztok, Lenne egy láma kérdésem, régebben néztem (kb 1,5-2 éve) 3 never ending shounent. (Naruto, bleach, one piece). Szerintetek nézzem ujra az elejétöl, vagy onnan ahol abba hagytam?

Illetve, ti 100 részt mennyi idö alatt néztek meg? :D
  • LeventeV
    ezt azért ügyesebben is megoldhatták volna (az eredetit).
  • efti
    jol tolom iden is. A szezon masodik hetenel tartunk es a commie is dobta amit vele kezdtem (C3) es a gg is (working2)..
  • Zomil
    ez a jelenet annyira béna lett, h sikitott egy ilyen videoért :D
  • Seth
    A lényeg hogy neked tetszik :D