72814
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Máté94
    Mindkettő nagyon jó! Én szerettem őket! :)
  • armageddon666
    pandora hearts jó kis csodaországos lehetne, de valahogy el van szarva az egész. nagyon gagyin hat, és unalmas. de jó az ost.
  • Ruley
    A Gosick-ra próbálj nem krimiként gondolni. A hangulata, a világa, és a fő csalekménye jók, de a "rejtélyek" elég gyerekesek.
  • Zomil
    Nekem Gosick 10/10-es élmény volt(najo legyen 9/10 ha nagyon reális akarok lenni), voltak gyengébb részei, de összességében számomra maradando emlék :)

A másikat nemtudom.
  • LeventeV
    A Gosick-ot és a Pandora Hearts-ot akarom megnézni a jövőhéten. Milyen véleménnyel vagytok róluk?
  • Máté94
    Akkor valószínűleg lesz itt több évad is. :DD
  • Ruley
    Második évad lesz 2012-ben, azt már lehet tudni.
  • Lelouch
    Hivatalosan csak 4.
  • Ruley
    A kötetnek nem pont az az értelme hogy egybe van kötve? Szóval azért ez mégis csak 9 kötet...
  • Zomil
    jah hogy ez egy light novelnek álcázott könyv...értem :D
    hát valoban, ha ez igy 13részben fog lemenni hatalmas giga fail a készitök részéröl...
    Mert ott motoszkál bennem(és végülis ezért nézem), h ez egy kurva jol összerakott történet...de egyszerüen ezek a tömör 25perces részek nem adják vissza...
    Viszont a karakter dizájnert továbbra is segge rugnám, a dinnye/lapos mellek egyedüli ismerete miatt...ez sztem nagyon GÁZ(igy nagybetüsen) 2011-ben, h ezzel akarnak eladni egy anime-t...Holott látszolag egy FMA:B mennyiségü részböl egész szép dolgokat lehetne kihozni...
  • Lelouch
    Igazából ez csak az első 3 kötet a Horizon-ból, összesen van eddig 4.
    1A - 552, 1B - 776;
    2A - 912, 2B - 1160;
    3A - 744, 3B - 840, 3C - 904;
    4A - 680, 4B - 744;
  • Máté94
    Index 1-19 Horizon 1-7
  • Ruley
    Ne már, annyi oldalt nem is lehet kisalapú LN formátumban egybekötni!
  • Lelouch
    Arra utaltam én is, de az már elég régen be lett jelentve...
  • Máté94
    Akkor jól gondoltam. Ennek kb. 500 rész kellene minimum. Vagy legalább annyi, mint Bleach-nek, hogy megértsük. Persze fillerek nélkül.
  • LasDen #49615
    há télen jön a mittom én milyen ova nem?
  • Lelouch
    "Horizon is known for the thickness for each book and for the huge amount of informations. Just for curiosity:

Volume 1: 1300 pages
    Volume 2: 2100 pages
    Volume 3: 2400 pages

It would be the equivalent to 19~20 volumes of normal light novels.

And it looks like the "prologue" finally ended after the third volume"
  • Lelouch
    Új Code Geass project? Vagy csak slowpoke a Crunchyroll részéről...?
  • Máté94
    Szerintem ismerni kellene hozzá az LN-t, de nagyon. Mert így nem értjük meg. De már mondtam, csak be kell fogadni a furcsaságait, és kész. Mintha ez lenne a normális, szerintem ezért tűnik furának. Ha jobban megnézed elég komplexül felépített története van, csak érzed gyengének mert nem érted. :)
  • LasDen #49611
    nm...mechaból tudnék mondani még olyat is, amiben tonna szám darabolják egymást...
  • skymannn
    Kár :( . Azért köszönöm szépen a segítségedet.
  • LasDen #49609
    hát nemtom...esetleg fairy tail, guin saga, berserk. más nem jut eszembe most ilyesmi, de igazából ezekbe se sok kolosszus van...
  • skymannn
    igazából erre példaképpen ezt a játékot tudnám hozni.
  • skymannn
    nem robotokra, igazából ilyen ősi fantasztikus élőlényekre (sárkány, óriás ez+az...stb)
  • LasDen #49606
    kolosszusokat??? őőő robotokra gondolsz?? mer akkor van...
  • skymannn
    Sziasztok! Nem igazán vagyok járatos animék terén. Tudnátok nekem egy olyan sorozatot mondani amiben óriási kolosszusokat ölnek és nem egyet hanem k*rva sokat? Egyáltalán létezik ilyen?
  • LasDen #49604
    mindenki logót vált? :)
  • Lelouch
    Nem értem mi a baj vele, nekem nagyon tetszik eddig.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amúgy igazából nem is nézem. Tervbe volt véve, de a visszajelzések, és a MAL-os pontszám elriasztott.
  • LasDen #49602
    őőőő...még nem láttam...
  • Zomil
    Csak én tartom ennyire gáznak ezt a Horizon-t? Vagy csak senki nem nézi és ezért nincs vélemény itt rola?
    Vagy amiket a 2. részröl irtam lentebb azzal csak én vagyok igy? :S
  • Zomil
    Sztem ezzel ki is fujt :D
  • Lunki88
    Valami jó zombis animét tudnátok ajánlani? Olyat keresek amiben egy pár túlélő harcol a zombikkal. A "Highschool of the Dead" című alkotást néztem meg eddig ebben a témában és hát nem mondom hogy életem animéje volt de az alapötlet tetszett.
  • LasDen #49598
    a szezon első gyengéje a mashiroiro...legalábbis első rész eléggé semmilyen volt, nem nagyon keltette fel érdeklődésem a folytatásra, de kap még esélyt...

bakker, annyit megnéztem már a napokban, de csak nem akarnak elfogyni az újdonságok :D
  • LasDen #49597
    mirai nikki is faintos lesz aztat hiszem én. cgi kicsit gagyi, de megteszi aztat hiszem. rendben van :D
  • Zomil
    Nemtom nekem egy csöppet komolyabbnak tünik az indexnél...
  • efti
    c3 dobva. pofazos, vicsorgos figthing anime. Index rajongoknak biztos be fog jonni. Nekem nem.
  • Győri Devi
    Már én is átálltam... dxva-t sajnálom de ez van.
  • efti
    engem bosszant a 10 bit. a meretkulonbseg elhanyagolhato, a nyuglodes nem
  • LasDen #49592
    guilty crown kezdett rendesen...nagyon fasza volt ez így, csak jó is legyen a folytatás is. És zenéket is nagyon jól választottak...végén mikor kihúzta azokat a köveket v miket, nah az a zene majd kell :DD

am érdekes ez a 10bit...a bakuman 2. rész tökéletes volt, de a maken-ki és gc már nem...
  • efti
    En se. Bar nem tart a tortenet sehonnan sehova, az a fajta kellemes sorozat amit meg eleg sokaig el tudnek nezni

viszont a Maji de Watashi ni Koi Shinasai-t dobtam. Nem nekem valo. Idegesitenek a karakterek.