72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
itt a topikja
-
Ezt ismeritek?
Eddig egy alkalom kivételével, max. 1-2 hibás tipp után mindig eltalálta kire gondoltam. :) -
{Bro edit} A few notes regarding this project:
- We will have separate [GotSpeed] and [GotWoot] releases.
- [GotSpeed] will be 8-bit only, while [GotWoot] will be the traditional 8-bit and 10-bit.
- [GotSpeed] has everything softsubbed.
- If some of the typesetting lag for you or don’t display properly…well, tough luck. Wait for the [GotWoot] release. -
Bocsánat a szóhasználatért: ez kurva jó játék! Tetszik nagyon!
-
Najo, nem birtam rendes verziora varni, megneztem GotSpeed-del. Bar idiota vigyor van benne, de elviselheto mennyisegben, maga a tortenet pedig mindenkepp izgalmas. -
Én egyelöre a forditásra várok :P -
a GotWoot es a GotSpeed fansub kozott van kulonbseg a neven kivul? -
Prof William #49702 A poén az ahogy Miraiban Youno olyan milyet egy srác csak kívánhat. Kedves, elszánt, ragaszkodó,okos, szerelmééért mindent kockára tev, vakmerő... Csak éppen ezek mellett teljesen őrült is. :) -
Prof William #49701 A Mirai Nikki ep2-ben menne hagyták azt manga jelenetet amikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Youno kirobban az üvegablakon át majd az egyik üvegszilánkot elkapva belevágja Uryu vállába.
A mangában nagyon cool volt az a jelenet.
-
[url=http://www.youtube.com/watch?v=BiID7_0aqsc]Jól figyeljétek meg
![/url]
-
nem vmi ilyesmi volt kore wa zombie desu ka ova-ban? :D -
hát akkor basszák meg...azt hittem értem, de akkor jólvan...:DD -
En ugy ertettem, hogy az egyik versszakbol kell felismerniuk a masikat. Hogy melyiket melyikrol az a wikipedia cikkbol se derul ki:
"In "uta-garuta", players try to find the last two lines of a tanka given the first three lines. It is often possible to identify a poem by its first one or two syllables. The poems for this game are taken from the Hyakunin Isshu and are traditionally played on New Year's Day." -
felolvassa x versből az első versszakot (ami nincs a kártyákon) aztán utána jön a 2. versszak (ami már a kártyákon van) és akkor kell reagálni...nem?? -
Valamelyikunk nem jol ertette a szabalyokat. Nekem ugy jott le, hogy nem ugyanabbol a versszakbol olvasnak fel reszletet mint amik a kartyan vannak -
az a néni olvassa fel a verseket és aztán mikor elhangzik a 2. versszak, akkor a játékosoknak meg kell szerezniük a másik előtt azt a kártyát, amelyiken az van...akinek több van az nyer...:D -
mi ennek a játéknak a lényege? -
és tényleg hogy eldobálják...:DD -
Ah. Kérdés megválaszolva.
-
Kíváncsi vagyok, vajon tényleg vannak-e Japánban akik így sportszerűen űzik, vagy ez csak ilyen ironikus poén benne.
Mert a szabályok leírása alapján tényleg egy casual kártyajátéknak tűnik, de aztán ki tudja, elsőre a póker is annak tűnne.
-
ha minden igaz chihayafuruban ez volt az utolsó flashbackes rész és a nagyobbra nőtt karakterekkel folytatjuk...kíváncsian várom mi sül ki belőle. és a karakterek egyre jobban tetszenek. de a karutaval nemtudok megbarátkozni...ez egy szar :D -
aszittem nem sok újdonság lesz nekem mirai nikkiben, de picit elszámoltam magam...:D bár így is "új" az egész, mer már régen olvastam...de, fasza lesz ez... -

ED sem rossz még belőle. :) -
A BokuTomo OP nekem tetszik, főleg az a rész amikor így megy hogy "nai, nai, nai".
Az nagyon kawaii. -
coppeliont meddig halasztották el?? -
December 16-án jön ki a Hayate no Gotoku movie DVD-n. -
Szvsz F/Z ED és C3 OP egész jo :)
Meg Persona 4 op-je is elég fülbemászo. -
Nekem a Persona 4 OP zenéje bejön, már várom a full verziót. -
openingek, endingek terén elég gyér ez a szezon....nincs egy jó szám se... -
Jól, egy eroge VN-ből készült. -
Jol sejtem hogy a Mashiro iro Symphony egy VN adaptacio? -
FSN
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen Caster idézte meg és tényleg azért van titulálva hamis Assassin-nak, mert egy szolga idézte meg, de ettöl még az is igaz, h ö csak a legendák miatt jött létre
F/Z
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, Hassan-i Sabbah alapitotta meg Hashshashin klánt és a szolga Assassin ezeknek az embereknek az összessége -
Az is szopatás, hogy ezt a youtube nem jelzi, csak mikor már játszanád le... -
FSN
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hamis Assassin azért volt hamis, mert nem ember idézte meg, hanem a varázsló csaj (Caster? Nem emlékszem a kasztjára :D)
F/Z
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A valódi Assassin meg az assassin-klán. -
Részvét a szalagavatós videóért... valami copyright szöveget ki kell rakni leírásba és akkor talán fennhagyják. -
Nah igen, de Assassinnál ugy van, h semmi emlités nincs rola csak joval késöbb kezd egy legenda kialakulni rola, pl. amit a legnagyobb riválisa irt könyvben meg sincs emlitve(a legenda szerint volt a legnagyobb ellensége), ergo ö csak egy legenda által megálmodott hös. Viszont Nagy Sándor, Gilgamesh, meg a többiek igenis létezö személyek voltak, olyan tettekkel amiket leirtak. (jo persze itt is van tulzás, mint Arthur-nak se volt excaliburja a valoságban, de ez a Nasuvers, itt tényleg volt excalibur). -
Assasin meg a másik ami zavar, hogy ugye ő volt a "hamis assassin", mert a cselekmény szerint ugyan valóban létezett egy olyan nevű ember mint ő, csak a tettei azok legendák voltak. De ez meg pont az amiről beszéltem, hogy ennyi erővel nem kéne a többi szereplőnek is "hamisnak" lennie csak mert a legendás tetteik nem is úgy voltak? -
Nem, ha a valoságban létezett a személy :)
Ha jol tudom FSN-ben assasin volt aki csak egy legenda volt.
Amugy meg azért nem egészen igaz, h semmi közük a történetükhöz, mert azért nagy vonalakban hü az eredeti legendákhoz a fegyverek/képességek terén. -
Mondani mondhatja, bár ennyi erővel a világon bármit mondhat egy író, de mégis, szerintem ez az egyik hátránya a sorozatnak, hogy a mítikus/történelmi hősöknek szinte semmi köze az igazi közismert történetükhöz, csak írt egy rakás jellegzetes badass anime karaktert, aztán úgy mellesleg rájuk ragasztott egy címkét hogy "ja, közben még mondjuk hogy ő xy mitológiai karakter is".
Egyébként meg nem is egészen értem hogy hogy működik ez, a FSN-ben azt mondták hogy az illető hősnek nem is kellett valóban léteznie, akár egy népszerű mítosz is lehet, csak abból fakad a heroic spirit létezése, hogy hősként imádják.
Ez esetben viszont nem kéne éppen hogy hozzáigazodniuk a népszerű elváráshoz? Mármint, ha mondjuk Artúr király néven egy vörös hajú és szakállú, magas, lovagias, bölcs férfira emlékeznek, akkor egy ilyen férfinak kellett volna megjelennie, a legendát képviselve, nem? -
hoppsz bocsi, kicsit elirtam, mert épp félszemmel tv-t néztem :D
Szoval ez a Nasuvers által meghatározott történelmen alapul, szoval itt simán lehet, h Gil az aki félistennek gondolja magát és már minden megszerzett életében amit tudott, Nagy Sandárol meg a jokedvü uralkodo, aki élvezi az életet imád hoditani, stb.
Meg ugye azt is vegyük hozzá, h a karakterek nagyjábol tisztában vannak vele, h a jelen korban mekkora tiszteletnek örvendenek, mi a vélemény roluk, stb.