72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem hagyunk félbe animét, végignézzük. -
Elkezdtem a Yumekui Merry-t, de két rész alalpján nem nagyon jön be. Jobb lesz ahogy halad a történet, vagy inkább hagyjam abba most? -
F/Z 4.
Áhh mekkora királyság volt mikor a végén megjelent Nagy Sanyi... :D
Simán a legnagyobb arc a sorozatban :D -
off
nekem is egy c2d volt a regi proci es nekem is egy 8800gts volt a regi video kartya. Mas kerdes hogy en kb ket hettel a megjelenese utan vettem olyan VGAt es csak az akkor 142K volt :P Amennyire nezegettem, most kb egy 10esert lehetne elpasszolni, ugyhogy egyelore marad talonban. Sajnos soem derult ki nalam, hogy a cpu-vga-ram-alaplap szentnegyessegbol melyik volt a hunyo, ugyhogy inkabb lecsereltem mindent. -
off:
i3-540-es proci-t(3ghz-s) vettem, egy core 2 duo döglött meg és cserélhettem a 40ezres alaplapomat is, mivel olyan 775 foglalatu(régebbi) proci már nem nagyon kaphato...aztán mivel ddr2-es ramjaim voltak hozzá, ezért ddr3-asat kellett vennem, meg a 40k-s alaplapomon volt wifi is, és ezért venne kellett wifi adaptert is...
szoval most vettem asus p7p55d alaplapot, 2x2gb ddr3 ramot és i3-540-es procit, meg wifi adaptert...
Szerencsére(kopp-kopp-kopp) a 4 és fél éves 8800gts-em még mindig vigan üzemel...Kb. az volt életem legjobb vétele 70ezerért, drága volt, de még mindig egy közép-also kategoriás kártya, ami nagy szo igy 4,5év után :)
Egyedül a 40ezres alaplapomat használom :(
Iszonyat jo alaplap, bár nem is volt olcso...ha vkinek kell használtan, akkor elado :) -
ezek szerint akkor te nyertel :)
Nekem a 150ben egy i5 2400, 8GB RAM, alaplap es egy radeon 6850 volt mas nem. Mostanra tulajdonkepp csak a haz, a tap es a meghajtok a regiek.
REM valaki megfejthetni a feladvanyt a keprejtvenyes topicban. Igazan szajbaragos kepeket rakok egy ideje... -
akkor 170-nel én nyertem? És még csak meg sem döglött a régi, simán fejlesztés 
Azt meg nem tudom, hogy a ház benne van-e (hülye oldalra néző SATA csatlakozók miatt azt is kellett cserélni) -
Na akkor majd még lesz egy kellemes délutánom.
Gép ügyben: csak procit kellett cserélj vagy mást is? -
megusztad -60bol? Nekem a gepdogles iden -150K volt :( -
most olvastam a legújabb Soul Eater fejezetet és nagyon remélem hogy ezzel az egésszel akarnak is valamit elérni nem csak a mézesmazzagott húzzák el előttünk.... -
Én ugy tudom lesz :D -
yay ujra gépnél 1hét után, potolhatok egy csomot :D
off: bekakilt a proci, ugyhogy cserélhettem jo sok mindent igy most -60k :( -
Megnéztem az Infinite Stratos-t a délután. Egész jó kikapcsolódás volt. Lesz 2. évad is, vagy csak az OVA decemberben? -
félig off 
Unatkozom!
Minta. -
Baby Princess 3D Paradise-nak ez az 1 rész nem sok mindenre volt elég, de azért jó volt (és hosszabb terjedelemben nem is érdekelne azt hiszem)...a tengeralattjárós jeleneten jót derültem :D
Ruley: TUdom...de mindkettő az ír mitológiából jön és erősen hasonlóan néznek ki mindketten, a lényegen nem változtat :D -
Az ugye világos hogy nem ugyanaz a Lancer szerepel a kettőben? -
majdhogynem semmire nem emlékszem belőle...:DD -
Már a movieban is "kompetens harcos" volt szerintem :) -
lancert fsn-be egy hadonászó idiótának tartottam, de fz-ben egy kompetens harcosnak tűnik...
Sanyi meg nem szarozott egyből megmonta a frankót :D -
Én csak a Mirai Nikki animét nézem, de nagyon tetszik.
3. rész vége kimondottan Higurashis volt. -
Persona 4-nek mi lesz a sorsa végül? Lehet tudni valami konkrétat?
Off: reggel mikor felébredtem egy opening szólt a fejembe és nem jutott eszembe a címe. Egész nap kínzott, idegesített, de végre megvan: Higurashi no naku koro ni Kai openingjének a refrénje volt. Mostmár békében halhatok meg :D. -
slightly off, de baromira tetszik a mirai nikki manga. A Darker Than Black elso sorozata ota ez az elso harcolos tortenet ami nem hogy nem idegesit, de kifejezetten erdekes es izgalmas. -
igen, szerintem is jol tettek, hogy beletettek -
Prof William #49766 Az a "többet mutatás" rész egy a mangának egy specialjában volt benne. Jól tették hogy beleépítették a történetbe. Megmagyaráz 1-2 dolgot. -
Erdekes volt a Mirai Nikki harmadik resz. Raadasul tulajdonkepp tobbet mutattak a tortentekbol mint a mangaban. (remelem ennyi meg nem szamit spoilernek) -
Hadovál a szerzetes vmi hülyeséget,mantrát,aminek semmi értelme és Crunchyék úgy gondolták random dolgokat beledobálnak
Nemo Amigó Budapest NAFTA Amsterdam Budweiser... -
Szerintem addig jo nekunk amig nem ertjuk :D -
Gondolom ez valami olyan ami magyarázatot már nem is igényel, de mi mégse értjük. -
Az a Nemo Amigo egy szép magyar név.... vagy nem értem? -
He? -
-
-
ehh...pedig fel lett vezetve rendesen hogy mirol lesz bennuk szo.. -
hát ezeket a spoilereket nem kellett volna elolvasnom XD így már annyira nem is izgat az egész XD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az utanna kovetkezo mangajuk meg nagyobb bukas lesz, de szerintem az ebben az anime sorozatban mar nem lesz benne -
elég tragikus vég...sajnálatos..:DD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szep lassan lecsusznak, Mashiro korhazba kerul, a kiado szunetre akarja rakni a mangat amig be nem fejezik a sulit, raadasul Miura osszes tanacsa minden temaval kapcsolatban, hogy legyen benne tobb poen. Vegul amikor mar kb allando 20 hely korul vannak, akkor leallitjak a sorozatot. -
persze...ennél a sorozatnál nem számít nekem....:D -
hiramaru a komikus karakter szerepet kapta a sorozatban, bar megjegyzem jo nezni, ahogy a szerkesztoje szivatja folyton...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elmeseljem? ;D -
az milyen má, hogy Ben-toba sokkal jobbak a verekedések mint a belzeebubba...:DD
a bakumanos hiramarut meg sokkal komolyabbnak gondoltam, de ez a karaktere sokkal jobban tetszik...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és kíváncsian várom mikor és hogyan fuccsol be a TRAP...