72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
ha már mondták elolvastam a mirai nikki mangakajának új cuccát és jónak tűnik így első blikkre, de srác elsőre nem csak külsőre tűnt olyannak mint yukiteru, de a fejezet végére olyan lelouchös volt...remélem nem vergődni fog nagyrészt aztán meg ha para van durcás lesz (bár mindenképp életképesebb mint yukiteru volt :D)
és ez havi megjelenésű lesz ugye??? -
eddig senki sajnos :( -
aszittem Aratanak valami rendes oka van, de csak feszkózik itt a semmin...Taichit meg sajnálom, mer Chihaya le se szarja, ha Arata is a közelben van....pedig ketten hasonlóak mint a Nodame-Chiaki páros..:DD
efti: aha azzal... -
a fenti ramenezésre volt reakció? -
A tegnapi téma után, hogy mennyibe kerül az animék fejlesztése, találtam egy érdekes listát, (itt van), ami ugyanezt konkrét sorozatra írja le, nyugati rajzfilmekre is.
Az átlag nagyjából tényleg 11 millió, de az érdekes az hogy menyire különböznek a Japán és a nyugati rajzfilmek költségvetései.
A teljes Neon Genesis Evangelion sorozat például 1,5 epizódnyi Futurama árából készült, a TTGL epizódja pont tizedannyiba került mint az Avatar: The Last Airbender-é, az Eureka7 pedig feleannyiba került epizódonként 2007-ben mint a Kacsamesék 1987-ben. -
SFW-vel nezed, vagy japanul? Mas verziot meg nem lattam kint, pedig szombaton fut es mar kedd este van :( -
az 5. részben jah...és korábban azt írták, hogy 3 részes lesz... -
Megneztem a Piano no Mori-t. Nem is tudom honnan hallottam errol az animerol, de orulok, hogy igy alakult, mert igazan nagyszeru darab volt. Csak ajanlani tudom, sikerult rola irni egy osszefoglalot a blogomon, akit erdekel batran olvassa el, bar persze akad jonehany spoiler a cikkben.
@LasDen: hol volt crossover? az otodik bakuman 2 epizodban? vagy valamelyik mangajaban? -
mikor először olvastam a bakuman x sket dance crosst, nem nagyon tudtam elképzelni hogy akarják kivitelezni, de ez így tök jó lett...:DD
-
nem is kicsit hasonlit. Ha azt irna valaki, hogy folytatas, vagy alternativ verzio, siman elhinnem -
a srác egyértelműen hasonlít yukiterure...a csaj kevésbé de olyan mint yuno....le se tagadhatná, hogy mi volt az előző műve...:D -
Milyen szempontból? :D -
Jáj...
Youtube-on kóválygok, és hát...
Hogy kezeljünk egy beteget? -
jól hangzik, de ez a kép érdekes....:D
-
Fumoffu est van? :D -
Nemrég jött ki a mangaka új művének első fejezete, abban is nagy potenciált látok. -
Elolvastam en is a Mirai Nikki mangat. Par megjegyzes, de jelzem, hogy az hogy Spoiler tenyleg azt fogja itt jelezni, hogy spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem igazan kar a happy endert. Az hogy Yuno egyszer mar megnyerte a meccset es megolte magat arra magamtol rajottem, arra viszont nem, hogy miert is nem lett volna logikus, ha ezek utan arra koncentralt volna, hogy Yukiteru naplotulajdonossa valasat megelozze, ugy pedig nyerhetett volna ugy is, hogy nem kell neki meghalnia, ergo lehettek volna egyutt ugy happily ever after. De meg azzal a befejezessel is meg tudtam volna elegedni, ha a happy endjuk csak annyi, hogy nem nyeri meg egyik sem a jatekot es hagyjak elmulni a vilagot, leven ugyis megmenthetetlen mindenki aki meghalt.
Ami viszont meg nem spoiler, hogy nekem nagyon tetszett a manga, ha ennyire igy koveti az anime ahogy eddig is tette, akkor egy nagyszeru sorozatnak nezunk elebe. A manga elolvasasat pedig batran ajanlom mindenkinek. Volt egy ket pont amikor kisse elegem volt Yukiterubol, de szerencsere a biztositekot azert nem utotte ki. -
:D
-
ez a rész volt az egyik legjobb.
a tesi tanár kikészült, sagara miatt
-
ügyi vagy, hogy tudod...:D -
ez a FMP fumoffu :) -
-
Sora no Otoshimono 55. fejezet
Movie dátum meg igazán jöhetne már... -
De akkor már ugy, h a mangát kövesse szorosan :) -
több helyen is 26-t írnak... -
Nem kérdés: Elfen Lied-re kíváncsi lennék sokkal jobb grafikával is. Bár, lehet, hogy csalódnék :( -
Prof William #49881 A Mirai Nikki eléggé pörög. Hány részes lesz? A manga alapján 26 ot saccolok neki de ha ilyen gyorsan haladnak... Bár akkor nagyon össze kellene csapni... -
Tetszeni nekem is tetszik, úgy általában, csak az ef olyan volt amihez nem illett.
Kb. mintha a Clannadot néznéd, ahogy Nagisa és Tomoya valamiről beszélget az iskolában, aztán hirtelen fekete-fehér ceruzarajz lesz az egész, aztán Nagisa körvonalában felhős égbolt jelenik meg, a háttérben meg a forgatókönyv szövege kezdene el úszni.
Elég zavaró lenne, nem? -
A Negima szerintem ki van zárva, sajnos. -
ezekből (bár többet nem láttam) szerintem negima, SE kettősre van esély, hogy későbbiekben lesz valami újrázás belőle... -
Hm... Negima, Soul Eater, Claymore, Needless, Rosario+Vampire, Spiral, Darker than Black 2. évad, Sora no Otoshimono Forte, Code Geass R2 is érdekelne, milyen lett volna az eredeti ötletek alapján... -
Erre meg az vonatkozik, amit már írtam: biztos nem dísznek nem jöttek elő új sorozattal a legutóbbi két szezonban... -
nem hülyék csak lazák... -
Azért a SHAFT se idióták gyülekezete... -
Most a Shaft-rol beszélünk... :D
Lasden-t idézve: "mert időben befejezni a munkát...too mainstream...:D" -
mindent csináljon a shaft...tökéletes az így ahogy van, nem kellenek a fasságaik bele....
a soul eater meg 1-2 (20+ részes) évad lazán lemehetne anélkül hogy beérné a mangát + talán a végéhez közelít (a 91 eseményeiből következtetve), de nem hiszem :DD -
Nem hinném. Jól írja LasDen, a nyári és most az őszi szezonban se rukkoltak elő sorozattal, biztos nem véletlenül. Amilyen bevételt hozott a Bakemonogatari, biztos más bánásmódban részesül a Kizu és a Nise. -
Erre meg:
-FSN ufotable-töl szigoruan az elsö route-ot megcsinálva(nem variálva ahogy kiadták)...bármennyire is szeretem az fsn-t, de igy sokkal jobb lenne :)
-Soul Eater mangát követve...leszarom, ha 1évente jönne ki hozzá pár rész a manga lassu megjelenése miatt...
-Sora no otoshimono remake, de persze csak a forte végét, h kövesse a mangát :)
Amugy a hsz-ek közt láttam: "Evangelion. But not by Gainax, by SHAFT."
Hát az egy nagyon beteg anime lenne :D
Nem elég, h az anime önmagában nem egyszerü, de kapnánk mellé egy beteg grafikát is :D -
Close enough. :D -
mert időben befejezni a munkát...too mainstream...:D