72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Zomil
    Amennyire nem tetszett az elején az Un-go ugy érdekel egyre jobban igy a 4. részre.
    Bár azért az nagyon badass volt mikor letartoztattak egy hütöt... :D
    De amugy egész érdekes a sorozat :)
  • Zomil
    idiota hörgéssel nagyon nem kéne elrontani egy ilyen számot :)

amugy sztem elég jol sikerült feldolgozás :)
  • piros mogyi
    Kedvenc animém.:) Még a metált is szeretem, de ez nem megy ehhez a zenéhez.
    Olyan, mintha nutellát kennél a libamájra.:(
  • efti
    gitarverzio inkabb mint metal. Az albumot nem vennem meg, de nalam jobban gitarozik :)
  • RelakS
    ezdegagyi XD

Valahogy kevés a hörgés szerintem, meg időnként beazonosíthatatlan a zene, főleg a második felében
  • efti
    nem egeszen ez volt a szandek. mivel ritkasan postolgatok, ezert gondoltam ha valaki ott koveti, akkor lesz rola notification, meg a hirfolyamaba bekerul ha van epp uj post, igy nem szemetelek ide a forumra
  • LasDen #49981
    tehát ahelyett, hogy a blogodat reklámoznád, a facebookodat reklámozod, ami a blogodat reklámozza...:DD
  • efti
    nya, hogy ne reklamozzam allandoan a blogpostjaim csinaltam neki facebook page-et, igy konnyebb kovetni a szorvanyos postokat :)
  • armageddon666

Nem tudom hogy fog-e tetszeni, vagy az eredeti meggyalázásának találod Imy, de egy próbát megér :D
  • efti
    Mivel a mostani hetvegen is zavartalanul tudtam animezni, ezert olyan megnyugtatoan behoztam a lemaradasim, hogy szamos cowboy bebop epizod mellett megneztem az Eternal Family-t is (rz mondjuk nem volt annyira jo otlet mint amilyennek tunt) es a millennium actress-t is. Ez utobbirol szinten lett cikk (latjatok, epp ennyire raerek) de roviden annyit rola, hogy jo otlet, jo tortenetbol kisse talan bosszanto raadasokkal eloadva.
  • efti
    A Bakumannak ezt a reszet nem szeretem.. reszletesebben, kisse spoileresn a blogomon elrantoltam miert. Roviden csak ennyit rola, a munkamania nem ereny, hanem betegseg.
  • efti
    szegeny Yamadat sajnaltam csak kicsit, de ettol fuggetlenul jo sorozat, nagyon vicces, hogy senki sem epelmeju az etteremben..
  • LasDen #49975
    working jó volt...szegény inami sehogy se tud zöldágra vergődni takanashival...:D
  • efti
    Ma valahogy nem jelenik meg semmi egy szal working epizod kivetelevel :(

Unalmamban megneztem par cowboy bebop epizodot. Egesz jo, csak neha kisse vontatott. Meg kar hogy ennire epizodikus
  • Zomil
    azt nem nézem :)
  • efti
    mi szamit annak? A nagyuzemi anime nezest en se sokkal regebb ota uzom, de azert elotte is akadt egy kis ezmegaz
  • LasDen #49971
    még arra is emlékszem, hogy bulykin linkelte aa-s adatlapjáról a kedvenceit és arról a geass tetszett meg igazán mert hasonlított a DN-hez (amit 1-2 évvel előtte láttam már) aztán a többi már...:DD
  • RelakS
    nekem meg az év is alig rémlik
  • LasDen #49969
    2 éve ebben a hónapban (valamikor nemtom, nem emlékszem) kezdtem el az animézést....hurray :DD
  • RelakS
    ha van még ilyen, mehet a japán topikba :]
  • Zomil
    off: csak linkben :D
  • piros mogyi
    2.: Megkérdezem Nukit is, hátha...
  • efti
    1. Szerintem kb a feleig izgalmas
    2. Maradjunk a masodik idoontban a ramenezesre es akkor talan jon meg valaki
  • armageddon666
    Érdemes végignézni, de gagyi :)

Szerintem volt idő készülni a ramenezésre, de nem érek rá :(
  • Lelouch
    Inuyasha: Kanketsu-hen befejezve. Így mostmár elmondható, hogy láttam végig a történetet, de ezenkívül sajnos túl sok pozitívummal nem szolgált számomra a megtekintése. :S :D
  • piros mogyi
    sajnálom, aztán nekem is beugrott, hogy úgy kellett volna írnom. :(
  • RelakS
    mondjuk ja... del?! XD
  • Győri Devi
    amúgy a kérdés kicsit sem spoileres XD
  • LasDen #49959
    1. érdemes, nem olyan jó mint előtte, de mindenképp megéri megnézni egyszer...
    2. nincs keret ilyen utakra...
  • RelakS
    válasz1: én végignéztem, bár utána már kissé összecsapottnak tűnt
    válasz2: egyre kevésbé hinném :( kicsit hirtelen jött
  • piros mogyi
    Sziasztok!
    Lenne két kérdésem: Elkezdtem nézni a Death Note-ot. A történet nagyon jó, de a szereplők motivációi eléggé rejtve maradnak. Aki látta végig, az elárulná, hogy L halála után is érdemes néznem?

Kérdés kettő:

Jöttök ramenezni?
  • LasDen #49956
    yea
  • LasDen #49955
    maken-ki részről részre egyre szarabb...ez is mehet a levesbe...
  • armageddon666
    Egyrészt Mio, másrészt Yomi a Ga-Reiből :) vmi fanart crossover
  • LasDen #49953
    nekem csak a passz maradt...nem tudtam..
    egyrészt matekból nem vagyok erős, meg fejben számolni kvázi nem tudok (2 számjegyű szorzásoknál már halott vagyok)
  • efti
    ami viszont 355, hacsak nem kartyaval fizetsz ;)
  • Máté94
    357,14 Ft :DD
  • efti
    elovehetnem kedvenc elso feleves egyetemi matekfeladatomat amely ugy kezdodik, hogy "Vegyunk egy kommutatuv gyurun ertelmezett osszeadasnak nevezett eljarast, amire igazak a kovetkezok..." biztos ki lehetne talalni olyan verziot ahol a 26+11=31, de sajna ennyire nem gondolkodtam mely matematikaban amikor elb***tam a kivonast :D

szerk: naugye hogy valahol kepbe kerul a gintamas epizod :D
  • Máté94
    Én még 15-nél hagytam abba, és 26-ig van magyar felirat. Úgy vagyok 11 résszel lemaradva.
  • LasDen #49948
    nyugi...tőlem ma kérdezték, hogyha 7 boríték 25 forint, akkor 100 boríték mennyi...és nem tudtam :DDSASD