72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    turelem, minden kiderul idovel :)
  • Zomil
    mondjuk arra már tényleg kiváncsi vagyok, h Yuno mit eszik a gyereken :D
  • Zomil
    Mirai nikki 3. rsézt...már épp kezdtem megszokni Yuno-t...erre a vége... :D
    Vicces kis anime, az a yandere nézés a végén nagyon ütött :D
  • Lelouch
    Top 10 Manga Girls, According to 2ch

Momo Tudom, nem bírnak túl nagy jelentőséggel az ilyen listák, de az ő első helyével teljesen egyetértek. :D A többi rész viszont már ismét elég érdekes. Alluka még az se biztos, hogy lány. :D Harunánál meg már a To Love Ru-ban is szinte a komplett szereplőgárda jobb... Orihime meg no comment. :D
  • RelakS
    ezt én is láttam, de még mindig az itt először beszúrt a legjobb :]
  • Zomil
    akkor ez :D
    ezt inkább már csak linkben
  • RelakS
    valahogy ez nem volt olyan jó
  • LasDen #50020
    az eredeti nyan nyan dal a sms értesítőm :DD

bár egyiket se láttam még, de kivétel nélkül csak azt olvastam, hogy a gundam 079 compilation filmjei sokkal jobbak mint maga a sorozat....:D szóval akkor nem mindig :D
  • Zomil
    "two films will be a compilation of the television series, while one film will be an all-new story."

recap...nincs kedvem egy recaphoz, azok mindig szarabbul sikerülnek mint a rendes sorozat :S

tessék Relaks, csak hogy örüljél(megnézés csak saját felelösségre...)
    ezt is tegnap találtam :D
  • LasDen #50018
    jó lenne ha a kimi to bokus Shun nem lenne ennyire lányos, mer amúgy nagyon fasza a sorozat :D
  • Lelouch
    Madoka Magica Film Project to Be Trilogy
  • RelakS
    még ilyet! :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ez valami rettenet!
  • Zomil
    omg :D
  • Lelouch
  • Zomil
    off:
    miket nem találni yt-n...beraktam, h ti is örüljetek :D
  • Zomil
    dokidoki dokidoki...jajj :D
    hát ez nagyon...nagyon...beteg...és elolvasva mal-on a leirását az anime is hasonloképpen beteg... :D
  • efti
    aaaaaargh a fulem....what has been heard cannot be unheard....

(nem is tudtam hogy uhrin benedek ilyen jol tud japanul ;D )
  • efti
    Meglepne ha kapnek ra valaszt, de rantoltam egy jot a Manga Entertainment Corporationnak az 5 centimeters per second blu ray verzioja miatt. (A DVD az o gondozasukban kaphato) Egyszeruen nem erem fel esszel, hogy ha van hivatalos forditas es van belole HD verzio akkor miert esik nehezukre a kettot kombinalni es penzt csinalni belole. Mas kerdes, hogy alighanem sosem fogok valaszt kapni, vagy valami jofele sablon dumat legfeljebb..
  • LasDen #50008
    aztakurva....:DDDD
  • Zomil
    én meg 2szer is eggyel maradtam le rola... :D
  • Lelouch
    Most látom, ez meg egy tükörték. :D Ráaádusul pont egy Yugis hozzászólás... KoG... :D
  • Lelouch
    Yugioh DM-ben ez a Memory World arc nem igazán nyerte el a tetszésem... Inkább maradtak volna végig a kártyajátéknál. :D
  • Zomil
    jo látni, h nem csak nekem tetszik :)
    sztem is a szezon egyik meglepetése.
  • Prof William
    C3

Eddig ez a sorozat az évad meglepetése a számomra. Örülök hogy nem dobtam az első rész után mert durván megugrott a minősége és ezt minőséget tartani is tudta. Az eddigi ellenfél is hatalmas arc a 10 másodpercenkénti "Biccső reflex" ellenére is. Csak remélem hogy ezt a színvonalat és minőséget tartani tudják.

13 részes lesz? Mert akkor úgy tudtak le belőle öt részt hogy egy másodpercig se untam.

Minden anime követheté ezt. Remélem hasonló nagyszabású lesz a finálé is.

A legjobb az volt hogy 2 alkalommal is el bírták hitetni velem hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az osztályelnök meghal.
    Ezt eddig kevés anime tudta eljátszani velem anélkül hogy ne láttam volna át rajta. Hatalmas respect ezért neki!
  • LasDen #50002
    én nem vontam kétségbe mert sikeres meg minden :D de előbb-utóbb úgyis lesz belőle film szerintem
    folytatás meg már jövőre is :D
  • Zomil
    ez alapján viszont valamin dolgoznak, szoval ha a bejelentés kamu is, jövöre sztem kapunk vmi madokát :)

szerk.: szép ték :D
  • Lelouch
    ANN hírnél a hozzászólásoknál már azt írják, lehet nem is eredeti a Newtype magazinos kép, ami a bejelentést közli.
  • Zomil
    ha az eredeti történet cselekménye közben/elött játszodik akkor is? :D
  • LasDen #49998
    az is folytatás :D
  • Zomil
    akkor nem nagy ujdonság, mert a készitök eddig is mondták, h nem felejtik el egyhamar a madoka univerzumot :)
    nem hiszem h folytatás lesz, bár ki tudja...én inkább vmi alternativ történetre számitok teljesen uj szereplökkel
  • LasDen #49996
    azé írtam mer nemtom....csak ennyit jelentettek be, de szerintem folytatás lesz .D
  • Zomil
    nah most folytatás v recap? mert nem mind1 :D
  • LasDen #49994
    Madokasok örülhetnek....kapnak egy filmet folytatásként/recapként....

Ben-to meg haláli...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - választania/uk kellett volna. Vagy végig lágy [de akkor metál felütés nélkül], vagy rohadt kemény, és akkor több anime hang is kellett volna [például a visszaemlékezések közül, amikor Lucy először öl].
  • armageddon666
    Gondoltam :) Egyébként hasonlóan érzek én is.

Talán ha kicsit zúzósabb lenne, és megfogná az Elfen Lied gore részét. Mert ez most olyan semmilyen, kicsit lóg a levegőben, simán eljátssza gitárral a dallamot.
  • IMYke2.0.0.0
    Az elején még reménykedtem, hogy egy frankó zongora feldolgozás lesz - sajnos, nem így lett.

"Elfen Lied"-szűzen biztosan tetszene valamelyest, de mivel abszolút EL-fan vagyok, így ez a feldolgozás nem üti meg a mércét, a szememben.

Egy akusztikus gitár, vagy zongora feldolgozás ütősebb lenne.

• Prof William
    Ő tűnik a legtöketlenebbnek szóval mindenki a gyengébbekre megy. Csak azzal nem számolnak hogy ott van Youno is aki szó szerint ölni tudna Yukki szerelméért. :)
  • RelakS
    azzal tényleg nem, de azért a basszus höröghetett volna, mint a Twilight Guardians - La Isla Bonita-ban
  • Zomil
    OMG ez a mirai nikki nagyon beteg anime, nem egyszerü eset :O
    2. résznél tartok, de tetszik, meg a föhös se tünik annyira töketlennek, mint elsöre(najo picit) :)
    Viszont klisésnek nem mondanám ami nagy pozitivum a mostanság futo anime-k között...
    Ráadásul 26részes lesz szoval egy darabig lehet nézni, amugy is szeretem az ilyen idöel játszadozo történeteket :)
    Viszont vmiért Yuno-tol félek...elsö részböl itélve félelemetes yandere(?) karakter :D
    Amugy miért is mindenki szegény gyereket probálja megölni?