72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
turelem, minden kiderul idovel :) -
mondjuk arra már tényleg kiváncsi vagyok, h Yuno mit eszik a gyereken :D -
Mirai nikki 3. rsézt...már épp kezdtem megszokni Yuno-t...erre a vége... :D
Vicces kis anime, az a yandere nézés a végén nagyon ütött :D -
Top 10 Manga Girls, According to 2ch
Momo
Tudom, nem bírnak túl nagy jelentőséggel az ilyen listák, de az ő első helyével teljesen egyetértek. :D A többi rész viszont már ismét elég érdekes. Alluka még az se biztos, hogy lány. :D Harunánál meg már a To Love Ru-ban is szinte a komplett szereplőgárda jobb... Orihime meg no comment. :D
-
ezt én is láttam, de még mindig az itt először beszúrt a legjobb :] -
akkor ez :D
ezt inkább már csak linkben -
valahogy ez nem volt olyan jó -
az eredeti nyan nyan dal a sms értesítőm :DD
bár egyiket se láttam még, de kivétel nélkül csak azt olvastam, hogy a gundam 079 compilation filmjei sokkal jobbak mint maga a sorozat....:D szóval akkor nem mindig :D -
"two films will be a compilation of the television series, while one film will be an all-new story."
recap...nincs kedvem egy recaphoz, azok mindig szarabbul sikerülnek mint a rendes sorozat :S
tessék Relaks, csak hogy örüljél(megnézés csak saját felelösségre...)
ezt is tegnap találtam :D
-
jó lenne ha a kimi to bokus Shun nem lenne ennyire lányos, mer amúgy nagyon fasza a sorozat :D -
Madoka Magica Film Project to Be Trilogy -
még ilyet! :D -
Ez valami rettenet! -
omg :D -
-
off:
miket nem találni yt-n...beraktam, h ti is örüljetek :D
-
dokidoki dokidoki...jajj :D
hát ez nagyon...nagyon...beteg...és elolvasva mal-on a leirását az anime is hasonloképpen beteg... :D -
aaaaaargh a fulem....what has been heard cannot be unheard....
(nem is tudtam hogy uhrin benedek ilyen jol tud japanul ;D ) -
Meglepne ha kapnek ra valaszt, de rantoltam egy jot a Manga Entertainment Corporationnak az 5 centimeters per second blu ray verzioja miatt. (A DVD az o gondozasukban kaphato) Egyszeruen nem erem fel esszel, hogy ha van hivatalos forditas es van belole HD verzio akkor miert esik nehezukre a kettot kombinalni es penzt csinalni belole. Mas kerdes, hogy alighanem sosem fogok valaszt kapni, vagy valami jofele sablon dumat legfeljebb.. -
aztakurva....:DDDD
-
én meg 2szer is eggyel maradtam le rola... :D -
Most látom, ez meg egy tükörték. :D Ráaádusul pont egy Yugis hozzászólás... KoG... :D -
Yugioh DM-ben ez a Memory World arc nem igazán nyerte el a tetszésem...
Inkább maradtak volna végig a kártyajátéknál. :D
-
jo látni, h nem csak nekem tetszik :)
sztem is a szezon egyik meglepetése. -
Prof William #50003 C3
Eddig ez a sorozat az évad meglepetése a számomra. Örülök hogy nem dobtam az első rész után mert durván megugrott a minősége és ezt minőséget tartani is tudta. Az eddigi ellenfél is hatalmas arc a 10 másodpercenkénti "Biccső reflex" ellenére is. Csak remélem hogy ezt a színvonalat és minőséget tartani tudják.
13 részes lesz? Mert akkor úgy tudtak le belőle öt részt hogy egy másodpercig se untam.
Minden anime követheté ezt. Remélem hasonló nagyszabású lesz a finálé is.
A legjobb az volt hogy 2 alkalommal is el bírták hitetni velem hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt eddig kevés anime tudta eljátszani velem anélkül hogy ne láttam volna át rajta. Hatalmas respect ezért neki!Az osztályelnök meghal.
-
én nem vontam kétségbe mert sikeres meg minden :D de előbb-utóbb úgyis lesz belőle film szerintem
folytatás meg már jövőre is :D -
ez alapján viszont valamin dolgoznak, szoval ha a bejelentés kamu is, jövöre sztem kapunk vmi madokát :)
szerk.: szép ték :D -
ANN hírnél a hozzászólásoknál már azt írják, lehet nem is eredeti a Newtype magazinos kép, ami a bejelentést közli. -
ha az eredeti történet cselekménye közben/elött játszodik akkor is? :D -
az is folytatás :D -
akkor nem nagy ujdonság, mert a készitök eddig is mondták, h nem felejtik el egyhamar a madoka univerzumot :)
nem hiszem h folytatás lesz, bár ki tudja...én inkább vmi alternativ történetre számitok teljesen uj szereplökkel -
azé írtam mer nemtom....csak ennyit jelentettek be, de szerintem folytatás lesz .D -
nah most folytatás v recap? mert nem mind1 :D -
Madokasok örülhetnek....kapnak egy filmet folytatásként/recapként....
Ben-to meg haláli...:D -
Így van - választania/uk kellett volna. Vagy végig lágy [de akkor metál felütés nélkül], vagy rohadt kemény, és akkor több anime hang is kellett volna [például a visszaemlékezések közül, amikor Lucy először öl].
-
Gondoltam :) Egyébként hasonlóan érzek én is.
Talán ha kicsit zúzósabb lenne, és megfogná az Elfen Lied gore részét. Mert ez most olyan semmilyen, kicsit lóg a levegőben, simán eljátssza gitárral a dallamot. -
Az elején még reménykedtem, hogy egy frankó zongora feldolgozás lesz - sajnos, nem így lett.
"Elfen Lied"-szűzen biztosan tetszene valamelyest, de mivel abszolút EL-fan vagyok, így ez a feldolgozás nem üti meg a mércét, a szememben.
Egy akusztikus gitár, vagy zongora feldolgozás ütősebb lenne.
-
Prof William #49990 Ő tűnik a legtöketlenebbnek szóval mindenki a gyengébbekre megy. Csak azzal nem számolnak hogy ott van Youno is aki szó szerint ölni tudna Yukki szerelméért. :) -
azzal tényleg nem, de azért a basszus höröghetett volna, mint a Twilight Guardians - La Isla Bonita-ban -
OMG ez a mirai nikki nagyon beteg anime, nem egyszerü eset :O
2. résznél tartok, de tetszik, meg a föhös se tünik annyira töketlennek, mint elsöre(najo picit) :)
Viszont klisésnek nem mondanám ami nagy pozitivum a mostanság futo anime-k között...
Ráadásul 26részes lesz szoval egy darabig lehet nézni, amugy is szeretem az ilyen idöel játszadozo történeteket :)
Viszont vmiért Yuno-tol félek...elsö részböl itélve félelemetes yandere(?) karakter :D
Amugy miért is mindenki szegény gyereket probálja megölni?