72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Yoru Wa Akeru #50107 K-on-ról vélemény? -
a történelmi szarságokra mindig vevő vagyok...:D
de hogy milyen szar előzetes ez má... -
-
nagyon elszállt baromság..:DD egyedül az zavar, hogy sok ország olyan hasonlóan néz ki, hogy nem tudom ki kicsoda akar lenni. mi meg keveset szereplünk (nem mintha sokat számítana), de nagyon kész :D -
"Her weapon of choice is a cast-iron frying pan, which she uses often against Prussia."
jajj, lehet bele kéne néznem :D -
Hetalia Hun cosplay -
Lodoss wart nagyon regen lattam (majd 2002 talan) es annyira nagyon en se voltam tole elajulva. Raadasul az elso resz mintha valahogy utkozott is volna a tobbivel, legalabbis emlekeim szerint volt valami ilyesmi gondom vele -
Nem olyan rossz az a Lodoss War. Ne hagyd abba egy resz utan, mert egy klasszikusrol maradsz le. -
A "Shiki" opening zenéje
-
Best young and yeteran seiyuus....
hiányoznak nevek.... -
Én meg az Infinite Ryvius-t néztem meg most.
Elég érdekes, valahogy arra emlékeztetett, mennyire elfelejtkezik róla az összes többi anime, hogy a szereplői lényegében éretlen gyerekek. -
én most kacsingatok a 90-es évek felé....tegnap néztem ezt a record of lodoss war-t, de kicsit elriasztott, mert a kivitelezésben hiányosságokat érzek....de 1 rész még nem a világ :D -
Esetleg megpróbálkozhatsz a Kaiji-val. :D Csak hogy ismét "terjesszem az igét"... :] -
a tiszteletére fogtak egy másik űrsiklót, és átfestették a nevét.. :) -
Ez az a pont viszont amikor a masik nem most futo animehez a listamrol nincs kedvem (Gallery fake, valahogy nem igazan erdekes), nincs semmi most futo amibol lenne kint uj epizod, es a ptwmrol semmi sem tunik annyira erdekesnek a mar megjelentek kozul, hogy belekezdjek :( -
azért jól benézték a kiválasztott űrsiklót -
azt mar vagy 5 evvel ezelott :) Meg a Corvin moziban levo videotekabol vettem ki DVDn.. -
filmet is megnézted? -
Befejeztem a Cowboy Bebopot. Igazan jo sorozat volt, nem banom, hogy sor kerult ra a PTWrol -
mostani sket dance eleg gyenge volt :( -
Prof William #50087 Kint van az új fordítás az oldalamon.
Link az aláírásomban.
Jó olvasást!
-
A Haganai-ban jók az új szereplők. :D Eddig ez a sorozat a szezon leginkább kellemes meglepetése számomra. -
A Shanának azt kell mondanom, hogy jót tett Yuuji antihőssé válása. Így még egész érdekes is lehet ez az évad. -
nem az ő hibájuk, hogy erre csak kevesen vevők az animére...:D -
ha annyira akarnanak penzt keresni vele, akkor megprobalnak nekem is eladni. A TV sorozatert adnek is penzt, de nem akarjak... -
amennyire ismerem a sorozatot spinoffokkal ilyen-olyan irányba van lehetőség elvinni a sorozatot....de nem vagyok járatos a madokában :DD -
Én arra már nem látok sok esélyt. -
film után meg sorozat gondolom.... -
Csak azért kell a recap, hogy minél több pénzt sajtoljanak ki az egész Madoka őrületből. Bár így, ismerve a SHAFT tempóját, beletellik majd jópár évbe míg eljutnak a 3. movie BD kiadásához. :] Bár ez függ attól is, mennyit kívánnak dolgozni a recap részeken. -
most olvasom, hogy a Madoka mozi 3 reszes lesz, amibol 2 a sorozat recap-ja es csak a harmadik lesz uj sztori. Nem tudom mennyire kell a recap, de azert valszeg megnezem oket, rossz aligha lesz, jo anyagbol fog dolgozni :) -
Mirai Nikki 2. rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yuno naplója nem 10 percenként mutatja Yukiteru jövőjét? Ebben az esetben ez elég nagy baki volt. -
Kösz.
Most hétvégén megnézem.
-
Én láttam végig és nekem nagyon tetszett. Szerinte fenn tudja tartani az érdeklődést, bár kicsit néha túlságosan is kuszálták a szálakat.
Javaslom végignézésre. -
ez érdekes lehet, na mingyár utána olvasok... -
hát az jo sokára lesz :( -
Sora no Otoshimono Movie BD/DVD megjelenés: 2012. február 24.
Pedig reméltem, hogy még idén kijön. :S -
Sanctus Espiritus [Kuroshitsuji AMV] -
Jó, de ez még jobb:
-
nemtom nekem pont az tetszik benne hogy epizodikus, már dantalian shoka-ban is az tetszett, h végre egy anime ahol nem eröltetik az anime rovására, h mindenképp legyen világmegválto történet benne -
az un-go rohadt jó lehetne, ha a benne lévő világot jobban kihasználnák és összefüggőbb lenne (bár válogatott novellák/könyvek adják a részeket, így nem sok esélyt látod)...de így csak szimplán jó.