72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Yoru Wa Akeru
    K-on-ról vélemény?
  • LasDen #50106
    a történelmi szarságokra mindig vevő vagyok...:D

de hogy milyen szar előzetes ez má...
  • Lelouch
  • LasDen #50104
    nagyon elszállt baromság..:DD egyedül az zavar, hogy sok ország olyan hasonlóan néz ki, hogy nem tudom ki kicsoda akar lenni. mi meg keveset szereplünk (nem mintha sokat számítana), de nagyon kész :D
  • Zomil
    "Her weapon of choice is a cast-iron frying pan, which she uses often against Prussia."

jajj, lehet bele kéne néznem :D
  • LasDen #50102
    Hetalia Hun cosplay
  • efti
    Lodoss wart nagyon regen lattam (majd 2002 talan) es annyira nagyon en se voltam tole elajulva. Raadasul az elso resz mintha valahogy utkozott is volna a tobbivel, legalabbis emlekeim szerint volt valami ilyesmi gondom vele
  • Jakuza001
    Nem olyan rossz az a Lodoss War. Ne hagyd abba egy resz utan, mert egy klasszikusrol maradsz le.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Shiki" opening zenéje
  • LasDen #50098
    Best young and yeteran seiyuus....

hiányoznak nevek....
  • Ruley
    Én meg az Infinite Ryvius-t néztem meg most.

Elég érdekes, valahogy arra emlékeztetett, mennyire elfelejtkezik róla az összes többi anime, hogy a szereplői lényegében éretlen gyerekek.
  • LasDen #50096
    én most kacsingatok a 90-es évek felé....tegnap néztem ezt a record of lodoss war-t, de kicsit elriasztott, mert a kivitelezésben hiányosságokat érzek....de 1 rész még nem a világ :D
  • Lelouch
    Esetleg megpróbálkozhatsz a Kaiji-val. :D Csak hogy ismét "terjesszem az igét"... :]
  • edios
    a tiszteletére fogtak egy másik űrsiklót, és átfestették a nevét.. :)
  • efti
    Ez az a pont viszont amikor a masik nem most futo animehez a listamrol nincs kedvem (Gallery fake, valahogy nem igazan erdekes), nincs semmi most futo amibol lenne kint uj epizod, es a ptwmrol semmi sem tunik annyira erdekesnek a mar megjelentek kozul, hogy belekezdjek :(
  • RelakS
    azért jól benézték a kiválasztott űrsiklót
  • efti
    azt mar vagy 5 evvel ezelott :) Meg a Corvin moziban levo videotekabol vettem ki DVDn..
  • RelakS
    filmet is megnézted?
  • efti
    Befejeztem a Cowboy Bebopot. Igazan jo sorozat volt, nem banom, hogy sor kerult ra a PTWrol
  • efti
    mostani sket dance eleg gyenge volt :(
  • Prof William
    Kint van az új fordítás az oldalamon.

Link az aláírásomban.

Jó olvasást!
  • Lelouch
    A Haganai-ban jók az új szereplők. :D Eddig ez a sorozat a szezon leginkább kellemes meglepetése számomra.
  • Lelouch
    A Shanának azt kell mondanom, hogy jót tett Yuuji antihőssé válása. Így még egész érdekes is lehet ez az évad.
  • LasDen #50084
    nem az ő hibájuk, hogy erre csak kevesen vevők az animére...:D
  • efti
    ha annyira akarnanak penzt keresni vele, akkor megprobalnak nekem is eladni. A TV sorozatert adnek is penzt, de nem akarjak...
  • LasDen #50082
    amennyire ismerem a sorozatot spinoffokkal ilyen-olyan irányba van lehetőség elvinni a sorozatot....de nem vagyok járatos a madokában :DD
  • Lelouch
    Én arra már nem látok sok esélyt.
  • LasDen #50080
    film után meg sorozat gondolom....
  • Lelouch
    Csak azért kell a recap, hogy minél több pénzt sajtoljanak ki az egész Madoka őrületből. Bár így, ismerve a SHAFT tempóját, beletellik majd jópár évbe míg eljutnak a 3. movie BD kiadásához. :] Bár ez függ attól is, mennyit kívánnak dolgozni a recap részeken.
  • efti
    most olvasom, hogy a Madoka mozi 3 reszes lesz, amibol 2 a sorozat recap-ja es csak a harmadik lesz uj sztori. Nem tudom mennyire kell a recap, de azert valszeg megnezem oket, rossz aligha lesz, jo anyagbol fog dolgozni :)
  • Lelouch
    Mirai Nikki 2. rész
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Yuno naplója nem 10 percenként mutatja Yukiteru jövőjét? Ebben az esetben ez elég nagy baki volt.
  • LeventeV
    Kösz. Most hétvégén megnézem.
  • piros mogyi
    Én láttam végig és nekem nagyon tetszett. Szerinte fenn tudja tartani az érdeklődést, bár kicsit néha túlságosan is kuszálták a szálakat.

Javaslom végignézésre.
  • piros mogyi
    ez érdekes lehet, na mingyár utána olvasok...
  • Zomil
    hát az jo sokára lesz :(
  • Lelouch
    Sora no Otoshimono Movie BD/DVD megjelenés: 2012. február 24.

Pedig reméltem, hogy még idén kijön. :S
  • IMYke2.0.0.0
    Sanctus Espiritus [Kuroshitsuji AMV]
  • Lelouch
    Jó, de ez még jobb:
  • Zomil
    nemtom nekem pont az tetszik benne hogy epizodikus, már dantalian shoka-ban is az tetszett, h végre egy anime ahol nem eröltetik az anime rovására, h mindenképp legyen világmegválto történet benne
  • LasDen #50068
    az un-go rohadt jó lehetne, ha a benne lévő világot jobban kihasználnák és összefüggőbb lenne (bár válogatott novellák/könyvek adják a részeket, így nem sok esélyt látod)...de így csak szimplán jó.