72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
nem lehet túl megbízható infó v nemtom, mert ha bejelentették volna, akkor biztos hogy ANN-en és MALon fent lenne a hír... -
"Több helyen" - például? -
Én se találkoztam még ilyen hírrel. -
azt most nem tudok adni, de több helyen is olvastam, h most ugy lesz, mint F/Z-nél, vagyis most leadnak 12részt aztán megint lesz 12 rész és ha sikeres csinálnak még évadot hozzá. -
hol?? mert sehol nem találok erre vonatkozó infót.... -
a 2. már be van jelentve :) -
nem hiszem, hogy már egy 2. évadot megélne az anime, nemhogy 3.-at....valami origin befejzést (vagy csak nyitva hagyják) kerítek neki és szépen elfelejti mindenki..:D -
Következö wall of text-et csak az olvassa akit kicsit jobban érdekel a Horizon:
Nah akinek problémája van a Horizon megértésével erösen ajánlom ezt a topikot.
És itt egy hasznos oldal is
Lejjeb is érdemes tekerni ott vannak az összefoglalások a dolgokrol spoilerekben. Aki semmiképp se akar belefutni spoilerbe és még csak az 5. résznél tart annak mondom, h a "Spoiler for Volume 1 Part 2:"-be már ne nézzen bele.
Ez meg egy érdekes leirás Toori-rol:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!He is like a leader that is a support character. He is always doing stupid things, but at the same time he helps a lot of other characters.
If Horizon were a RPG, Toori would be a White Mage that is the leader of the party. That's why he is a very different protagonist.
Ez meg még érdekesebb spoiler Toori-rol, mert neki ugyebár az a képessége, h képes energiát küldeni másoknak(ez az a dolog amit pötyögnek a szereplök és számokat mondanak, h mennyit költenek el, mert ebben a világban energia kell a képességek használatához)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No. After he made the contract to get that ability, he couldn't be sad anymore. If he feels sad, he will die. That's why his ablility is dangerous. It can be something that can change the flow of a war, but if he feels sad even once, he'll die and "everything" will be over. You know, they are always going to battles and all, so sometimes there are characters that die. But he can't feel sad anymore. This got a huge focus on the end of the third volume...
Érdekes...
Érdekes látni egy olyan animet ahol a föszereplö(bár itt van kb. 20 olyan szereplö aki fontosnak számit és elvileg minden volume-ben van kb. ujabb +20 fontosabb szereplö) nem a legerösebb karakter.
Azt kell mondanom igy elolvasva jopár odalt és elbaszva némi idöt, ez egy eléggé összetett és komplex anime, és kell olyan 3-4 évad, h eljussunk valahova.
Ez is elég sokat mondo:
Volume 1: 1300 pages
Volume 2: 2100 pages
Volume 3: 2400 pages
It would be the equivalent to 19~20 volumes of normal light novels.
And it looks like the "prologue" finally ended after the third volume.
Szoval a prologusnak most lett kb. vége és ugy tudom nemrég jött ki a 4. volume elsö két része -
Horizon 05: hát ha lenne ln magyarul biztos elolvasnám, mert iszonyat érdekesnek tünik...de igy anime-ben nagyon random, bár még mindig jobban tetszik, mint a Guilty Crown :D
Pedig ennek a történeböl 5rész után se értek semmi és mégis érdekesnek találom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az h a csávo felrobbant egy várost csak azért h egy apokalipszist inditson el ahol a fiatalok háboruznak a területért...háááát nem semmi :D
Azt meg totál nem értettem, h Toori miért nem valhatta be szerelmét Horizon-nak a végén(aki igazábol egy robot és most már mint kiderül egy halálos bün fegyver is egyben WAAAAAAAAAT). Komolyan mondom akkor WTF dolgok vannak az anime-ben h beszarok :D
Mindenesetre nagyon kivnácsi vagyok mi lesz az egészböl remélem sikerül szépen adaptálni az LN, mert akár még jo is lehet.
Arrol nem tud valaki, h akik ismerik az LN-t mi a véleményük az anime-röl? -
Na mostmár a feliratot én is megtaláltam.
De a részeket továbbra sem találom. -
Éljen! :D -
Akise Aru -
jujj...:D -
tudod...tévedni emberi dolog mondta a sündiszno és lemászott a drotkeféröl :P -
próbálod kimagyarázni, de már hiába.... -
fingodsincs téem :) -
emulátorral már pc...háhá... :D -
ez most nem megy neked...:DD -
ps2 :P -
jo igaz, simán pc játék :D -
Végre az US előállt néhány új Index résszel. 
-
A Persona 4 játék az nem VN. -
Mi volt a kérdés? :D -
pedig ott van az...ha jóra kerestem... -
Még senki.
Régen Anime Addictson volt fent felirattal de már nem találom
-
privátban segít aki tuggya...vagy má segített is :DD -
Ja úgy sem szabad?
De akk honnan, hogy? -
látom ám a spoilert is -
Igazából a legtöbb felmérés szerint az emberek 5-10%-a meleg, szóval ha egy évad több tucat karaktere közül kettő is meleg, az még mindig aránytalanul kis reprezentáció. -
egy idegesítő kis pöcs volt...:D -
annyira jelentektelen resze volt a sztorinak, hogy nem is jutott eszembe, azert is kerdeztem ra -
hát jah...de más meleg irányzattal rendelkező egyén nem volt szóval ő maradt...:D -
jaa, ra gondolsz..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De az meg nem is ugy van, mert az meg Deus muve. Raadasul hogy az mennyire volt igaz az is kerdeses. Az egeszben annyi szerepe volt csak, hogy felbosszantotta Yuno-t -
az osztálytársa a nemtomhogyhíjják szőke(?) hajú srác...szerintem, mer ő SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mondta deusnak (bár az sokkal később volt) hogy szereti yukkit
bakuman
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nemtom én aszittem végül nem kerülnek vissza és így ér véget a trap, de így meg mégrosszabb lesz a bukás.... -
Mirai Nikkiben hol van meleg karakter? -
Nagyon jól össze tudják hozni. :D -
jah csak ez egy VN-böl készült ami 2008-as játék :) -
És már itt is, nem csak a Mirai Nikki-ben, mi van? Ennyire divat lett meleg karaktereket használni? Mondjuk az igaz, hogy egy kis "színt" visz a történetbe, csak furcsa a sok egybeesés? Mint a két Kujo a nyári(?) szezonban. :D -
Jujj Persona 4 7. része nagyon "meleg" volt és beteg :D
De igy is tetszik a sorozat sztem nagyon eltalálták. -
Elméletileg 22, ha minden igaz itt azt írják: LiNK