72813
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
pár száz óra után én is rajzolok ilyet...:DD -
Kb azóta nem is rajzoltam
-
Én nem anime témában tudok ilyeneket mutogatni... :) -
Kicsit kiáll a szája, de ha azt vesszük, hogy gyerekkori rajz akkor minden tiszteletem a tied.
-
Aha, Csak a monitorról néztem. -
ezt szabadkézzel? -
Megtaláltam egy gyerekkori rajzomat
-
a bi után mit keres egy kis i? :D
szerintem ha úgy ejted, hogy levi mekgarden, akkor レビ・メックガーデン. Hogy az Mc az most mek vagy mak egy japánnak - passz :D
Ha meg ragaszkodsz a v-hez, akkor レヴィ :)
De ebben a topikban is kitárgyalhatjuk, végül is annak jobban a témájába vág ;) -
Hülye kérdéssel fordulok hozzátok.
Hogy van? van egyáltalán japánul (kanji) hogy levi?
Gondoltam arra is hogy:
Fairy Tail
Levy McGarden - レビィ・マクガーデン
(Ebből nem tom melyik a levi és hogy esetemben jól van-e írva)már csak a-ből kiindulva
-
PTWre felvettem, egy belekezdest nekem is meger ez a kep :) -
Ano natsu de matteru...JC Staff origi animje... -
mi is ez? -
bár sima romcom lesz (bár az író adhat reménykedésre okot mer vannak jobb alkotásai is), de mégis ez a kép meggyőzött arról, hogy nekem ezt látni kell...hogy mér, nemtom...:D
-
LOL :O
Itsuka Tenma no Kuro Usagi × Legend of the Legendary Heroes -
Prof William #50216 Ez igaz. Az FSN:UBW-ben Lancer egyenesen SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kap parancsot és végre is hajtja gondolkodás nélkül.Öngyilkosságra -
Armisael #50215 És ha Kiritusgu meghall Saber sem kap több mana suppliet így ő is meghal. -
Armisael #50214 Apropó Kayneth: Ez a sorozatból sajnos nem jött le de az LN-ben 1-2 oldalt rászánnak ennél a jelenetnél, hogy Kiritsugu belső gondolatait tolmácsolják, ami által jobb megegértelenít a szituációt súlyosságát és a viszonyát Saberrel.
Kiritusgu kifejti, hogy Saber ostoba "Honor" gondolkodása ahoz is vezethetett volna, hohy mind a ketten meghelnak. Ugyanis ha kayneth nem veszti el az eszméletét akkor egy Command Spellel rákényszeríti Lancert, hogy ölje meg Kiritsugut és a Command Spell parancsot Lancernek bármennyire is fáj végre kell hajtani. -
De mint alattam is irták itt Kirei nem akartam megölni Iri-t, eleve kell a grálhoz(vagy valami hasonlo, legalábbis belöle lesz a grál) igy nem is lenne jo dolog megölni :D -
Prof William #50212 Igaz de ez pl minden animra igaz. Amíg valakinek nem repül le a feje vagy hal meg hosszú monológ után addig egy animban la0zán túlélheti. :)
Persze ha én lennék "játákos" akkor a nyugati gonolkokodásom szerint csak némi agyvelő kiloccsantás után lélegeznék fel mert azért megnézném azt aki abból felgyógyul.
De mondjuk a jelenséget hívják Bleach faktornak is amiben soha senkinek sem jut eszébe a gyógyító/felélesztő Orihimét kinyírni előre. -
Armisael #50211 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami Kirei esetét illeti: Nem állt szándékába kinyírni a lányokat mint ahogy ezt jelezte is csak azért döfte át Irit, hogy ezzel Sabert lefoglalja. Ugyanis ha Iri nem sérül meg akkor amint megérkezik Saber utána küldi és bármennyire is kemény Kirei egy Szolgával azért nem bírja felvenni a versenyt. Mondhatod, hogy de hát ott van Assassin is... Assassin a leggyengébb szolga nem képes feltartani Sabert. Meg ne felejtsük el, hogy Iri= Lesser grail tehát ha meghal vége a sorozatnak ezért rendelkezik egy beépített plot armorral.
Caster esete: Hát ez igen igen szo-szo lancer nyugodtan szúrhatott volna 30 cm el följebb és mellbe szúra vagy fél méterrel följebb és fejbe szúrja. De a történet szempontjából hidd el jobb ez így Caster ezek után nagyon bedurvul és ez vezet majd el az évad végi nagy fináléhoz
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha "azt a tagot"-nál Casterrel gondolsz, akkor öt azért nem olyan könnyü kinyirni :D
Az meg hogy játszák a nagy nemes lovagot...ki lehetne nemesebb lovag egy lobagkirálynál? :D
Föleg ugy, h ök már hösi lelkek is...szoval nem csak ilyen random emberek és azért van bennük annyi tartás, h köcsögösködjenek egymással.
Ha meg Kayneth-re gondolsz...szegény innnentöl nem lesz vmi jo helyzetben még sajnálni is fogod :D
Kirei meg nem öldököl csak ugy random, nem akart ö velük harcolni ök támadtak rá...meg amugyis, szted honnan tudta h Iri-ben van Avalon? Szépen átszurta a hasát nem élte volna tul Avalon nélkül :) -
F/Z
[spoiler]
nemtom mé nem lehetett kinyírni azt a tagot....saber meg lancer jácca itt a nagy nemes lovagot, de csak kerülgetik egymást...kinyírták volna azt a tagot, lancer meg később még előkerült volna
mondjuk Kirei is nyugodtan megölhette volna Irisveilt, mer összeroppantani a torkát nem tartott volna semeddig. ha nem akarták ő(ke)t megölni, jobban is megoldhatták volna.... -
van mit :D -
Itt is köszi
-
már segítettem neki privátban....:D -
elég lenne ha leirnád mit keresel, aztán majd privátban válaszolunk, nem a keresés van megtiltva, hanem a letöltöhely fitogtatása :) -
madhouse chihayaval szépen kiköszörüli a marveles csorbát...:D mondjuk chihaya azért köcsög volt nishidával, hogy folyton gúnynevén szólította... -
nem kell kiakadni...itt így megy és kész...másrészről igaza van, hogy nemtudjuk mit is keresel (én se vagyok teljesen biztos benne :D)..:D -
Akkor mégis honnan szedjem elő ha hetek óta némán keresem, de hiába?
Honnan szedjem elő magamtól ha egyszer nem találom, de nem illik segítséget kérni.
És nem értem mér nem nézik jó szemmel? menjek le a sarki boltba és vegyem meg eredetiben? Ha lehetne hidd el megtenném! -
Ha nem látnád, törölve lett a hozzászólás, amiben leírtad mit keresel, így hiába vársz választ. De ezt itt egyébként se nézik jó szemmel.
-
Sztem azért, mert az emberek 90%-a ahogy én sem nagyon, egyszerüen nem érti mi történik és randomnak tünik az egész, pedig az összeszedett infok alapján elég összetett története van.
De tekintve, h aki olvasta az LN-t ilyet ir:
Volume 1: 1300 pages
Volume 2: 2100 pages
Volume 3: 2400 pages
It would be the equivalent to 19~20 volumes of normal light novels.
And it looks like the "prologue" finally ended after the third volume.
Szoval laza 5800 oldal után vége ér a prologus...nem csoda ha senki nem fogja fel 8rész után :D -
Nem találok normális letöltési lehetőséget 

plz
-
akkor már inkább 80-90 forintot, mert úgy meg is éri..:D -
Látva hány ponton áll MAL-on és AniDB-n, nagy az esélye annak, hogy nem tévedtél. :D -
Én is azt hittem pár rész után, de utána nézve a dolgoknak eléggé összetett dolognak tünik. -
Eh ezt, nem igy kell csinalni, kerj erte 30 forintot oldalankent es akkor nem feltuno elsore hogy sok lesz ;) -
te megveszed én lefordítom neked, de minimum 120.000-et kérek volumeonként...:D -
Asszem 2 resz utan dobtam a horizon-t, de az is lehet csak egy volt. Vigyorgos, vegtelenbe fightolos, de valojaban semmisemtortenos animenek tunt. Persze meglehet tevedtem -
Nem volt kiírva ott se a híreknél, úgyhogy elég erős kijelenteni, hogy már be van jelentve a 2. évad. -
ahhoz én tul lusta vagyok :D
ez meg azoknak akik már látták a legujabb F/Z részt :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!