72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
(Mármint nem a távirányítás létezik, hanem az elmélete, hogy fizikailag megmagyarázható.) -
Ez igaz. Még ha tegyük fel, nem is tökéletes a távirányítású mechák elmélete (bár legalább létezik, szemben sok más technoblablával), azért sci-fi mércével elég standard, megszokott elképzelés.
Ebbe belekötni kicsit olyan mint amikor az Avatar-ról is ugyanígy kiderült hogy igazából annyira nem is jó film, aztán mindenki, ezt bebizonyítandó, azon kezdett hisztizni hogy "mér' emberarca van az űrlényeknek", meg "mi az hogy unobtánium?" mintha az évtizedek óta istenített sci-fi klasszikusok nem is lettek volna tele gumiarcú űrlényekkel, meg mágikus ásványokkal. -
akkor is fasság...nem érdekel :DD -
Ha mechák nélkül mennéek ki harcolni, akkor rájuk lépnének az ellenfél emberei akik viszont mégis csak mechákkal mentek ki. Ennyi erővel mindenki fakardokkal menjen harcolni, úgy a legegyszerűbb.
A fegyverkezés így működik, az a lényeg mindkét félnek hogy minél nagyobb és erősebb legyen, és ehhez fontos hogy hatékonyan is lehessen irányítani. -
Miért felesleges baromság? Egy bazi mechát mozgat, nem maga harcol.
Ha kerítenének vmi hűdemély mitológiát a technológia köré, akkor meg már istenítenék az emberek. :)
A legkissebb dologgal kötözködtök, ennél sokkal gázabb dolgok vannak a sorozatban sajnos. -
ennek így semmi értelme...ennyi erővel akkor nincs szükség a mechákra ők is kimehetnének harcolni ugyanúgy...nem nyújt semmi pluszt azaz érzet, hogy ők maguk a gép csak felesleges baromság
-
Az Index-ben elég érdekes versenyszámok vannak a sportfesztiválon. :D De egyébként is meglehetősen nagy a lulz faktor... :D -
Mert a bicigglidet nem az agyadra kötött érzékelőegységekkel irányítod. Ha úgy irányítanád, akkor a tested részeként észlelnéd. Épp ez a lényege az egész rendszernek, hogy a mecha pilóták ne csak kamerák képét lássák és gombokat nyomkodjanak, hanem ők maguk legyenek a gép. -
Rajztéma, népszerű játékalakokkal... -
jó de azok "emberek/idegenek" voltak....ez meg egy nagy monstrum gép...ha belerúgnak a bicigglimbe az nekem nem fáj.... -
...lelőtték az aviját. " - Jujj!
Az ilyen "becézések", rövidítések több mint furák.
-
Azért amiért a Mátrixban is ha megsérülsz akkor az agyad elhiteti veled hogy tényleg megsérültél. Vagy az Avatar-ban is fájt a srácnak amikor arra ébredt a kamrában hogy lelőtték az aviját.
Szenzorok mennek bele a fejükbe, adják az adatot az idegeknek a helyzetükről, logikus hogy a sérülést is éppúgy érzik mint előtte minden mást. -
Mirai nikki 05.: nah Yukki egészen megemberelte magát önmagához képest a végére :D
Remélem nem nagyon esik vissza...Yuno meg még mindig félelmetes :D -
felhoztam magam GC-vel...sok baja van ennek a sorozatnak, de a legnagyobb, hogy ott lebeg felette a Geass és ez rányomja a bélyegét. legalábbis nálam...nem tudom nem úgy nézni, hogy ne jutna eszembe a geass és ne hasonlítgatnám. és minden tekintetben bukóra áll a crown...
7. részbe ez a Dan nagyon amcsi kifigurázásnak tűnt...:D
ZOmil: Super 8-at én moziba néztem és érdemes volt...:D -
nemtom, egyszerüen jobban szeretem magyar felirattal, pedig angolul se jelentenek semmi gondot, pl. fringe-et(amcsi sorozat) rendszeresen angol felirattal nézem, mert nem akarok magyarra várni...anime-vel valahogy ugy vagyok, h ugyis japánul van igy teljesen mindegy, h angolul v magyarul olvasom el a szöveget és magyarul kényelmesebb :D
nem is mondtam, h ultra szarok a Tf filmek csak, h egyszerü popcorn moziknál nem többek, bár számomra az elsö rész volt a legjobb a többinél a szinvonal lefele ivelt, bár a pocsék 2.résznél a 3. legalább jobb volt :)
Mondjuk elég szomoru, h lassan több, mint fél éve egy moziba nézésre érdemes flmet sem találtam magamnak...a képregényfilmeket már meguntam és más értelmes filmet hollywood nem igazán termel sajnos...kár pedig imádok moziban filmet nézni. -
tudsz angolul, nemtom minek önkínzod magad...:D
a TF-be nincsenek ilyen fasságok (van más, de én attól még szeretem a filmeket bár ez a TF miatt is van :D) -
mer csak...+dráma faktor :D
irtam már, h azt ugy kell nézni mintha egy Michael Bay film lenne(pl. Transformers) nézzed és ne gondolkozzál rajta, mert akkor baromi szar lesz... :D
Un-go: sajnos AA elég lassan dologzik ezen, ezért le vagyok maradva :( -
nem értem guilty crownba ezt, hogy vannak ezek a mechak, amiket kivülről irányítanak az akárkik. de hogy akkor mér van az, hogy mikor megsérül a gép azt ők is érzik?? ennek tökre nincs értelme....
a zene mikor kihúzza a csajból a kardot még mindig jó....:D -
mi a halál fasza volt ez a mostani Un-go...
20 percen át fogtam a fejem, hogy most mi a tököm van. az elejét még értette, aztán ahogy belépett az ajtón csak lestem. viszont így is keci jó volt :D -
és még is leszarja, hogy mit mond neki a másik, ragaszkodik a sajátjához...:D -
Neharagudjatok!! de ezt muszáj volt
-
Azert Chihaya nem valami kellemes ismeros. Baromira nem erti a "kosz de nem"-et... -
Ugyesek vagytok, szeretnek fele ennyire jol tudni rajzolni mint amiket belinkeltetek
-
True Story
-
Itt a cikk hozzá. -
mér volt ott?? és mér volt ilyen mérges?? nem kapott díjat?? -
Erre még az elején mondtam hogy nincs türelmem hozzá. -
A Goku kigurumi ütős. :D -
gondolom hobbynak mondta nem azt hogy ebből élj meg...:D -
Szórakoztatod magad vele, hobbi. -
És mi érnék el a rajzolással? -
miért? én lassan alulról ütöm a 22-t, mégis csinálnám. -
ez is fasza...:D
én egyetlen rajzomra emlékszem, amire azt tudom mondani, hogy jól sikerült az tényleg jól sikerült volt hozzám képest...:DD
azóta egy normális rajzot nem tudtam készíteni...de ezt arra fogom, hogy balkezes vagoyk :DD -
Nincs türelmem hozzá... meg 20évesen nem fogok elkezdeni animét rajzolni
-
Ha én így tudnék rajzolni nem állnék le. XD -
A 2.
Több hasonló rajzot sosem készítettem
-
persze... -
Én igazából 2 ilyen rajzot csináltam.. és elég is volt belőle...
Másikat is berakjam? -
pár száz óra után én is rajzolok ilyet...:DD -
Kb azóta nem is rajzoltam