72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Nem is kell... rájöttem hogy már korábban segített rajtam valaki
-
Sok :D -
Kérdés:
Milyen blu ray minőségű animék vannak amikhez van magyar felirat vagy készítés alatt van? -
Boldog utó-születésnapot. -
Boldog 55 percet, mármint születés napot Efti!
-
Azért másnaposan még majd örülhet ezeknek. :D -
Efti meg lehet, hogy valahol hulla részegen fetreng
-
Ejj má hogy nem lehet szépen enni? -
Boldog születésnapot Efti:)!
-
Forever alone? O_o -
Boldog születésnapot, Efti!

-
kíváncsi leszek erre a kingdomra, de most ahogy meg láttam, hogy Kugimiya is lesz benne, úristen szaladt ki a számon...:D
annyira nem vészes pedig, csak ez előre vetíti, hogy a karkatere idegesítő kis picsa lesz...:D
de mostanában nem is láttam annyi sorozatban...:D -
Boldog Szülinapot Efti! :) -
én is kíváncsi vagyok rá....tegnap jelent meg :DD -
Ezt mindenképp látnom kell majd: Children Who Chase Lost Voices From deep Below
"Has been licensed for American distribution and that makes me a damn happy camper to find out that I'll be able to buy another one of Makoto Shinkai’s film masterpieces (5cm per second, Voices of a Distant Star, ). I just can't wait until it's released as I want it now dang it. Thankfully it's just been released in Japan on DVD and BD so I'll be able to watch it soon. But I guess I'll just have to wait for a while before it's released on BD or DVD here in the States so that I can own it.
I little bit about Children Who Chase Lost Voices From Deep Below -- Asuna lost her father and lives a lonely life listening to mysterious music coming from her father's crystal radio. One day she sets out for a journey to see a boy again. Through the adventure, she experiences a parting and finds the cruelty and the beauty of the world. [cinema today]"
-

-
vannak még képei -
Nagyon profi a rajz! -
Boldog Szülinapot Efti! Tessék, egy falat süti. Haaaammmm! -
Boldog Születésnapot efti!!!! -
Boldog születésnapot kívánok, efti! -
-
1-2 dologtól eltekintve nekem sincs vele bajom....:) -
Nekem tetszik az Index. :) -
a sorozatszínvonalát hozni fogja, szinte biztos... -
Meglátjuk mit hoznak ki belőle. Remélem nem lesz rossz. -
Boldog születésnapot Efti! -
Boldog születésnapot, efti! -
baódog születésnapot efti...:D -
Valószínűleg valami filler sztori lesz. -
Váu! 4 hónap és hat nap elteltével a "Shiki" lenn van :) -
gondolom szokás szerint megint valami csajt fog elpáholni :D -
A movie miről fog szólni? Van valami hír egyáltalán róla? -
Daihesai arc végignézve... Ez az index igazi guilty pleasure. :D -
Következő hétvégén lesz időm és akkor megnézem angolul. Már így is túl sokat vártam. :D
Baka to Test to Shoukanjuu Ni-t nézem meg ezen a hétvégén, meg be kéne fejezni a Trinity Blood-ot is.
-
Albel fordítja, de az Index befejezése előtt nem fog kiadni SG részeket, úgyhogy ha nem akarsz jó sokat várni, akkor nézd inkább angol felirattal. :D -
Steins;Gate-et nem fordítja senki? -
Un-go 5-6 megnézve. Valamiért egyre jobban tetszik a sorozat, valahogy olyan jo hangulata van. Mostmár valami fötörténeti szál is kezd bontakozni.
Az ED meg nagyon tetszik :O -
a hanagai is tök jó lenne, de van 1-2 apróság, ami zavaró a részek alatt...a sena vs yozora harc néha-néha irritáló meg kobatonak a szerepjátékozása tud idegelni meg ahogy a nővérrel viselkedik az annyira kisgyerekes...de ezen túl nagyon korrekt darab :D -
(¬_¬")