72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Sankakun olvasgattam most, és eszembe jutott egy plátói kérdés: vajon létezik-e Japánban nem japán származású seiyuu?
-
nem is 3-4 resz utan dobtam...eleg volt egy is :)
Amugy meg ha tetszik Zomilnak, miert ne nezze es elveze? -
hát sajnos azokon kivül akik ismerik az LN-t nem sokan. nem tartom én magam zseninek, csak oda kell figyelni a sorozatra, mert bármi meglepö nem a booobs-okrol szol és van ám ott komoly történet/érdekes univezum.
de ez csak az én véleményem, de ugy olvasom, h akik olvasták az ln-t azok is hasonlo képpen vélekednek :) -
jaa értem....szóval azt hiszed, hogy te vagy az arc, mert egyedül te ismerted fel a sorozat mögött rejlő zsenialitást....fasza...:DDD -
nem folyton csak amikor megnézek egy részt...
Egyszerüen lenyügöz, h egy hatalmas baromságnak tünik mégis egész komoly dolgok vannak a hátterében és igenis össze van rakva nem pedig random :D
Egyszerüen tetszik ahogy 3-4rész után mindenki dobta és a rating-je béka segge alatt van, mert senki nem értette és mindenki 3-4rész alapján pontozta... :D
szerk.: Amgy meg Toori karaktere is nagyon tetszik, full idiotának tünik, pedig nagyon is átlátja a helyzetet és mindig tartogat meglepetést.
Remek példa erre a 7. rész vége...akkorát trollkodott :D -
te nagyon oda lehetsz a horizonér...folyton erről beszélsz :DD -
Toori amugy mekkora troll :D -
Horizon 7. rész vége: WUT? :D
szerk: horizonnak idáig kijött "light novel"-je :D
-
ami az ova alapjan kb barmirol is szolhat...elvegre az a fighton kivul masbol nem allt.. -
Később azért lehet jön majd hozzá valami, mint például a Black Rock Shooter-nél is most egy sorozat. -
Prof William #50538 Kár. Ilyen reklámozással minimum egy filmre vagy legalább egy 50 perces OVA-ra számítottam. -
Csak ennyi volt. -
Prof William #50536 A Kyousogiga több részes lesz akkor? 1-rész van elég sok rawhoz írva. -
Az jó. Kiváncsi vagyok mi lesz.
-
annyi biztos, hogy nem recap...szerintem valami alternatív változat... -
:D
Movieról lehet már tudni valamit? Miről fog szólni? -
El psy congroo? -
Befejeztem a Steins;Gate-et. Leírhatatlanul jó. Nagyon tetszett. Megy a favoritok közé az biztos. Elképesztő, nem találom a szavakat... -
én már az elején mikor láttam, h kalozos+scifi sejtettem, h jo lesz, de igy ezt a trailert látva jöhet! :D -
Moretsu Uchuu Kaizoku:
Ha tényleg olyan lesz mint itt, és nem fanservice/gag sorozat, akkor talán érdemel egy esélyt.
-
nemtom hol van ilyen lista az eladásokrol, szoval passz...
találtam egy ilyet -
kérdés milyen eladások voltak... -
Hm, sztetek van esély jövöre egy uj Sekirei évadra? mert az elsö és második között is 2év különbség volt. :)
Mondjuk nem tudom, h a manga hogy áll, van-e elég alapanyag. -
jaja jo lenne, már régen volt ilyen stilusu anime szerintem :)
C3-ra hittem azt, h ilyen lesz, de az inkább ilyen zombideszka szerüen váltogat a vidám/komoly között :) -
Mai adag banner...
To Love-ru
Motto... -
Hát, nagyon tudnék neki örülni, ha valami tényleg vérkomoly pszicho-thriller lenne belőle.
Legalábbis ha már a PV-ben utalnak a főszereplő halálára, akkor talán van valami esély. "Jane, Sa-a-ki-ka-ba-ra-kun..." -
Van már egy pár. 

Another jónak ígérkezik. -
faszom se nézi má, h honnan van a link, idiota sg :D -
innen sem linkelünk tanuld meg...:D -
ez kimaradt :D
"boring Gilgamesh" :D
-
aki nézi annak biztos...de nekem semmit nem mondanak :D -
Ilyen még jöhet. :D
Ez spoileres lesz a Bleach animére nézve, de egyszerűen kihagyhatatlan ebben a témában...:
Tsukishima-san
:D -
ARRR.... ....THUR
grail
book
grail
book
grail
-
mert ők készítették azt is :D
Zomil: Én se tom...:D -
Huhh jonak tünik :)