72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
az titok... :D -
Lényegtelen 1:00:00 -
gyanús vagy te nekem....
milyen bennfentes infókat tudsz még...?? :D -
nahogyugyeénmegmondtam... :D -
epp legend of the galactic heroes banner jutott erre a benezesre..
Szal ket unnep kozott, illetve januar elso ket heteben nagyon videken leszek, raadasul varhatoan csak 3Grol net eleressel, ugyhogy a rengeteg kitolthetetlen szabadido mellett meg az aktualis animekrol is le kell majd mondjak :(
Arra gondoltam, hogy joelore beszereznek valami jo hosszu sorozatot, amit elvinnek netbookon es kitoltenem vele az idot. Az egyik ilyen jelolt pont a legend of the galactic heroes, amirol ugyan nem sokat tudok, de emlekeim szerint ketten is jol leragadtak ele innen amikor neztek. Ugye nem indexesen vigyorgos valami? Van egyeb otlet jo hosszu (de nem vegtelen) sorozatra, aminek a tortenete a megragado? -
Úgy látszik tavasszal tényleg folytatják majd a Horizon-t. -
ott van, a video alatt az eredete :)
ez is ilyen nico-nico-s hülyeség mint a nyancat-nak a nyannyan-ozása(ott is csak az animáciot rakták hozzá, de az eredeti "zene" a nico-nico-rol származik) -
RelakS linkelte az eredetét is, nincs köze a 4chan-hoz, valszeg csak ott megfordulnak ezek, mint kb minden meme. -
Nem! csak onnan származik... "Fukkireta" vagy egy 4chanos user vagy egy karakter nemtom...de inkább hagyjuk. -
Engem az animáció mosolyra fakasztott - a 4chanra életemben fel sem néztem. Talán ez a macsek a logója? -
Várj, ezt most nem értem... -
Elhiszem... nem azé mondtam... egy 10órás vidiből elhinné bárki
-
Mer köze van a 4chanhoz nem? -
de ha megnézed hány órakor rakta be relaks akkor nagyon is reveláns....de ha nem elég meggyőző bizonyíték, akkor miből hinnéd el??? :D -
akar valaki challange-et acceptelni?
-
Most ez nem hatásos bizonyíték mer ugye én is elteker 9 óráig és fakkyeah... én am 6perc és tök jó
-
-
No, én is belehallgattam - most is szól - és nem is olyan rossz.
10 órát persze hallgassa az, akit két anya szült :)
A bal sarokban táncoló macsek mosolyra fakasztott. -
1órán túlk :DDD -
A kínzás meg ez!!! -
Szerintem is teljesen jó
-
Nekem 10 perc tobb mint eleg volt... -
Hát, kábé :) -
30 percnél tartok most....:D -
Ezt még bírni is lehetne 10 óráig... csak utána egy hétig ez menne fejembe. :D -
Prof William #50563 Mivel kb az egész sorozatban 3 mondata volt összesen szvsz felbérelték 5 perce elmondatták vele az összes szöveget és már kész is. :) -
Sztem jó hangja van. Valakire emlékeztet. D. Gray Man valamelyik endingjét vagy openingjét éneklő csajnak hasonló talán. -
hallgasd végig, nem lesz annyira jó :D
Amúgy tényleg kellemes, bár kissé fa hangja van a csajnak :) -
ez jo csak egy idö után fel se tünik, h még mindig hallgatom :D -
hol itt a szenvedés....egész jó a szám...:D -
Ez tök jó :D -
[url=http://www.youtube.com/watch?v=iqT0iFZifgw]Szenvedjetek!
[/url]
Egy kis infó a cuccról -
Juhé, tavasszal jön a Sankarea anime! -
A Sunredben szólalt meg japánul? Mert a másik kettőben nem, sőt eleve szövege se nagyon volt. :)
#666">@arma: Erre céloztam, japánoknál ilyenhez csoda kéne... -
Ellenben sok a "külföldi" karakter animékben. A szőke hercegnők akik átköltöztek Németországból, meg ilyesmi. Ilyen szerepre nem feltétlen lenne rossz egy nem tökéletes japán :) -
Az "Angel Beats!"-ben végig olyan érzésem volt, hogy egy japán anyanyelvű emberke 'amerikaiaskodik'.
-
van...bár nem sok szerepe volt eddig... -
Ha anyanyelvi szinten beszéled, akkor is csoda kéne, hogy felvegyenek, nem lenne jellemző a japán mentalitásra. :) -
Prof William #50550 Mivel az animekben 99%-ban japánul beszélnak és csak néha-néha kell 1-1 angol/német szót kipréselni magkból ennek kicsi az esélye. Egy külföldi meg nem tudom mennyi idő alatt tanulná meg ANYANYELVI szinten a japánt hogy úgy nyomhassa mint a születettek.
Ha nagyon akarnak más szöveget benyomni egy animba akkor meg felkérnek/bérelnek valakit mint pl a 11 Eyes-be Faragó Andrást hogy narrálja el azt pár mondatot és kész. -
Erősen kétlem, max eleve olyan karaktert, aki nem szólal meg japánul. A többi külföldi karakternek meg inkább megy az áll-amerikai japán akcentus, meg a szörnyű engrish. :)