72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #50628
    tegnap belenéztem one piecebe....nincs kifogásom a sorozattal de eddig nem mozgatta a fantáziám és 500 rész az 500 rész...aztán láttam egy (véleményem szerint) hatás vadász videót (AMV-t), ami alapján meggyőzött hogy nézzem meg...először úgy gondoltam hogy a 200-300. résznél bekapcsolódom hisz érdemi plot hiányában nem sokat számít...de aztán meggondoltam magam és az első résszel kezdtem....
    igazából nem volt rossz csak a támadások elkiabálása olyan szar :D meg a fansub is az effektezésével....szóval nemtom még pár rész és meglátom :DD
  • Lelouch
    Ott a pont.
  • Lelouch
    Azért ez túlzás. :D
  • LasDen #50625
    meg ez nem ecchi (legalábbis nem írják) így nem hinném, hogy olyan perverz lenne...
  • Zomil
    és az baj, ha olyan mint Tomoki? Tomoki a világ legjobb fiu anime szereplöje :DDD
  • LasDen #50623
    nekem csak az nem tetszik benne, hogy nem normális méretű....a bokájáig ér az embereknek....
  • RelakS
    omg? :D
  • Máté94
    Van rossz előérzetem vele kapcsolatban... kicsit olyan lesz lehet ez a srác, mint Tomoki, kevesebb perverzióval és kevesebb ésszel.
  • Seth
    Jah, miért nem a szokásos bevált, unalomig ismert karaktertípusokat használják, nem kell a változatosság
  • LeWyTy
    Legkedvesebb barátnőnk nézése közben unatkozni támadt kedvem.
  • Lelouch
    Ennyire zavar, hogy kövér lesz a főszereplő? :D
  • Máté94
    Nemá... egy ilyennel kell "elbaszni" a sorozatot?...
  • Lelouch
    Nem is tudtam, hogy az Accel World főszereplője Cartman lesz. :D
  • LasDen #50615
    nem hiszek neked már...:DD össze vissza beszélsz...
  • Zomil
    de, én már csak tudom...
  • LasDen #50613
    mégsem biztos, hogy folytatják...:DD
  • LeventeV
    Kiss x Sis ova 7. része (név szerint 6.) elég közepes lett. Többre számítottam, főleg az elzőző rész ismeretében. XD
  • efti
    alapvetoen nem rossz sorozat, bar a mult heti resz szerintem kifejezetten rossz volt
  • LasDen #50610
  • LasDen #50609
    a ben-to fantasztikus lenne, ha nem lenne néhány apróság ami zavar...vannak dialógusok, amiktől falra tudok mászni olyan bugyuták meg minden....ellenben sokkal több jó van benne és iszonyatosan élvezem a részeket minden hülyeségével együtt...jó lenne ha lenne folytatása, de gondolom nem lesz
    Asebi meg instant kedvenc lett...amint megjelent a képernyőn tudtam...ez a macskás sapka meg az egész megjelenése, a hangja...legjobb :D
  • efti
    pedig mar 10 perccel tul voltal a harmadan, ne add fel Ganbatte! :D
  • LeWyTy
    ~3:30:00 kész elég vége totális agyfasz!! Emberi zenét akarok
  • efti
    tetszett ahogy Inga vegigspoilerezte a previewet :D
  • LasDen #50605
    un-go tényleg részről részre jobb....csak kár hogy maholnap már véget is ér...

guilty crown...naaa na na...Shu tököt növesztett vagy mi??? még a végén valami normális formája lesz a srácnak....:D
  • LasDen #50604
    abból 1 perc is elég :D
  • efti
    pedig hol volt meg a vege...levezeteskent hallgass kicsit 100 oras nyancat-et :)
  • LasDen #50602

3 óra 18 perc 58 másodperc...eddig bírtam...elég volt belőle :DD
  • efti
    koszonom az otleteket
  • efti
    hmm...kaiji es a monster nem tunnek rossznak, raadasul mindketton gondolkodtam mar el korabban is..
  • Malakai
    Juuni Kokuki jutott nekem még így szembe, ami több mint a standard dupla szezonos huszonrészes. Bár azt eddig akinek ajánlottam unalmasnak találták. :P
  • Lelouch
    Direkt olyanokat írtam, amik nem mennek végtelenbe anime téren, kivétel a Bleach, de ott is írtam meddig érdemes nézni.
  • Lelouch
    Jogos. :D
  • LasDen #50596
    biztos folyamat olvassa a regényeket meg filmeket nézi meg minden, hogy legyen alapanyag :DD
  • Ruley
    Azt is kérte hogy ne végtelent, a shonen-ek közül meg több amúgy is az.

Én a LOGH mellé alternatívaként a Monster-t is ajánlanám, de az viszont tényleg csak 30-40 rész után teljesedik ki a maga pompájában, odáig csak bemelegítés van.

A LOGH-nak megvan az az előnye hogy már a szokásos 2-3 epizódból is eldöntheted hogy bejön-e ez a stílus.
  • Malakai
    Habár FMA:B is shounen végülis, csak nem annyira az a tápolok-harcolok, "az én kungfum erősebb" neverending fajta. :)
  • Lelouch
    Jut eszembe, ott van még a Detective Conan is. Igaz, a plot nem nagyon halad, de ha érdekelnek az ilyen nyomozós történetek, akkor anime viszonylatban ennél nincs jobb. Nem semmi koponya lehet a mangakája, hogy ennyi bűnügyet ki tud találni...
  • Lelouch
    Pár hosszabb sorozat, amit érdemes látni szvsz:

FMA:Brotherhood
    Kaiji S1+S2
    Code Geass R1+R2
    -------------------
    Bleach a 63. részig
    Yu Yu Hakusho
    Hunter x Hunter
    History's Strongest Disciple Kenichi
    Soul Eater
    stb...

Kb. ebben a sorrendben ajánlom őket. A shounen animéket elválasztottam egy vonallal a többitől, mivel gondolom, elsősorban nem azokat keresel. :D
  • Ruley
    Kb. annyira vigyorgós mint egy Tolsztoj-regény. Úgy értem, elég komolyan veszi magát.
  • LeWyTy
    mer előbb kezdted... nekem ez itt elpötyög olyan 02:00 ig és holnap fojtatom
  • LasDen #50589
    2 órán túl....:DD