72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
tegnap belenéztem one piecebe....nincs kifogásom a sorozattal de eddig nem mozgatta a fantáziám és 500 rész az 500 rész...aztán láttam egy (véleményem szerint) hatás vadász videót (AMV-t), ami alapján meggyőzött hogy nézzem meg...először úgy gondoltam hogy a 200-300. résznél bekapcsolódom hisz érdemi plot hiányában nem sokat számít...de aztán meggondoltam magam és az első résszel kezdtem....
igazából nem volt rossz csak a támadások elkiabálása olyan szar :D meg a fansub is az effektezésével....szóval nemtom még pár rész és meglátom :DD -
Ott a pont. -
Azért ez túlzás. :D -
meg ez nem ecchi (legalábbis nem írják) így nem hinném, hogy olyan perverz lenne... -
és az baj, ha olyan mint Tomoki? Tomoki a világ legjobb fiu anime szereplöje :DDD -
nekem csak az nem tetszik benne, hogy nem normális méretű....a bokájáig ér az embereknek.... -
omg? :D -
Van rossz előérzetem vele kapcsolatban... kicsit olyan lesz lehet ez a srác, mint Tomoki, kevesebb perverzióval és kevesebb ésszel. -
Jah, miért nem a szokásos bevált, unalomig ismert karaktertípusokat használják, nem kell a változatosság -
Legkedvesebb barátnőnk nézése közben unatkozni támadt kedvem. -
Ennyire zavar, hogy kövér lesz a főszereplő? :D -
Nemá... egy ilyennel kell "elbaszni" a sorozatot?... -
Nem is tudtam, hogy az Accel World főszereplője Cartman lesz. :D -
nem hiszek neked már...:DD össze vissza beszélsz... -
de, én már csak tudom...
-
mégsem biztos, hogy folytatják...:DD -
Kiss x Sis ova 7. része (név szerint 6.) elég közepes lett. Többre számítottam, főleg az elzőző rész ismeretében. XD -
alapvetoen nem rossz sorozat, bar a mult heti resz szerintem kifejezetten rossz volt -
-
a ben-to fantasztikus lenne, ha nem lenne néhány apróság ami zavar...vannak dialógusok, amiktől falra tudok mászni olyan bugyuták meg minden....ellenben sokkal több jó van benne és iszonyatosan élvezem a részeket minden hülyeségével együtt...jó lenne ha lenne folytatása, de gondolom nem lesz
Asebi meg instant kedvenc lett...amint megjelent a képernyőn tudtam...ez a macskás sapka meg az egész megjelenése, a hangja...legjobb :D -
pedig mar 10 perccel tul voltal a harmadan, ne add fel Ganbatte! :D -
~3:30:00 kész elég vége totális agyfasz!! Emberi zenét akarok
-
tetszett ahogy Inga vegigspoilerezte a previewet :D -
un-go tényleg részről részre jobb....csak kár hogy maholnap már véget is ér...
guilty crown...naaa na na...Shu tököt növesztett vagy mi??? még a végén valami normális formája lesz a srácnak....:D -
abból 1 perc is elég :D -
pedig hol volt meg a vege...levezeteskent hallgass kicsit 100 oras nyancat-et :) -
3 óra 18 perc 58 másodperc...eddig bírtam...elég volt belőle :DD -
koszonom az otleteket -
hmm...kaiji es a monster nem tunnek rossznak, raadasul mindketton gondolkodtam mar el korabban is.. -
Juuni Kokuki jutott nekem még így szembe, ami több mint a standard dupla szezonos huszonrészes. Bár azt eddig akinek ajánlottam unalmasnak találták. :P -
Direkt olyanokat írtam, amik nem mennek végtelenbe anime téren, kivétel a Bleach, de ott is írtam meddig érdemes nézni.
-
Jogos. :D -
biztos folyamat olvassa a regényeket meg filmeket nézi meg minden, hogy legyen alapanyag :DD -
Azt is kérte hogy ne végtelent, a shonen-ek közül meg több amúgy is az.
Én a LOGH mellé alternatívaként a Monster-t is ajánlanám, de az viszont tényleg csak 30-40 rész után teljesedik ki a maga pompájában, odáig csak bemelegítés van.
A LOGH-nak megvan az az előnye hogy már a szokásos 2-3 epizódból is eldöntheted hogy bejön-e ez a stílus. -
Habár FMA:B is shounen végülis, csak nem annyira az a tápolok-harcolok, "az én kungfum erősebb" neverending fajta. :) -
Jut eszembe, ott van még a Detective Conan is. Igaz, a plot nem nagyon halad, de ha érdekelnek az ilyen nyomozós történetek, akkor anime viszonylatban ennél nincs jobb. Nem semmi koponya lehet a mangakája, hogy ennyi bűnügyet ki tud találni... -
Pár hosszabb sorozat, amit érdemes látni szvsz:
FMA:Brotherhood
Kaiji S1+S2
Code Geass R1+R2
-------------------
Bleach a 63. részig
Yu Yu Hakusho
Hunter x Hunter
History's Strongest Disciple Kenichi
Soul Eater
stb...
Kb. ebben a sorrendben ajánlom őket. A shounen animéket elválasztottam egy vonallal a többitől, mivel gondolom, elsősorban nem azokat keresel. :D -
Kb. annyira vigyorgós mint egy Tolsztoj-regény. Úgy értem, elég komolyan veszi magát. -
mer előbb kezdted... nekem ez itt elpötyög olyan 02:00 ig és holnap fojtatom
-
2 órán túl....:DD