72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • IMYke2.0.0.0
    December 21-én jelenik meg Japánban a Toradora BD Set :)
  • Zomil
    lol én meg találtam a hetalia magyar szereplöjével egyet yt-n és a hsz-ek teli vannak google translate-el :DDD
  • armageddon666
    Nemtom, de már találtam Ritsut, Kyont, Tenshit... :DDD
  • Zomil
    nincs odairva? itt laptopon csak kockákat látok :D
  • armageddon666
    És még találok jó néhány ilyet O.o
  • armageddon666
    http://nicoviewer.net/sm10904226
    http://nicoviewer.net/sm10882098

Ezek véletlen nem a hivatalos szinkronhangok? Vagy csak eléggé hasonlítanak?
  • LasDen #50662
    F/Z folyamat hozza a szintet...így kell ezt acsinálni :D
    és végre a beszélgetés közben nem csináltak semmi hülyeséget...plusz Rider nagyon komoly....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kár hogy el kell buknia....
  • RelakS
    csak annyi, hogy 64 bites rendszeren használjunk már 64 bites programokat :)
  • Inquisitor
    Pont ez az, hogy semmiben ha nincs hozzá megfelelő 64 bites kódek :)
  • LeventeV
    Kösz.
  • PetruZ
    Az About-ból nem derül ki, de a Task Manager "*32"-vel jelöli, tehát feltehetően 32 bites. :) 64-essel nem próbáltam még (de az oprendszer megvan hozzá). Miben lenne jobb a 64 bites?
  • Zomil
    azért mondom, h ha 10biteset akarsz nézni akkor 1.2-es kell...nem végleges jah...csak már oktober ota ezt használom és semmi bajom nem volt vele :)
  • Inquisitor
    1.1.11 van nekem, ahogy nézem ez még nem végleges verzió. Nem a lejátszásával vagyok elégedetlen, csak előtte én JetAudiot használtam ami ugyan végtelen bugos, de nagyságrenddel emberibb feliratkezelése, felirat és hang szinkron beállítása volt.
  • RelakS
    Petruz, amit ajánlasz, az 64 bites MPC-HC-vel is megy? (32-essel megy, az tuti :D )
  • RelakS
    Ugyanazt a fájlt játszottam le, csak egyszer be volt kapcsolva a LAV szűrő, egyszer nem
  • Zomil
    attol függ milyen verziod van 1.2-es kell minimum, innen tudod leszedni, nekem nem volt vele gondom :)
  • Inquisitor
    Impresstív a difi, persze ebből nem derül ki, hogy a 10 bit miatt, vagy kevés kulcskockával esetleg egyéb rossz beállítással elszúrt az első verzió? Csak mert ebből a filmből szerintem én láttam jó pár verziót, az eredeti DVD-t is, és egyik sem volt ennyire rossz.
  • Inquisitor
    Van egy link valami sample-re, hogy kipróbáljam nekem viszi e VLC?
    Amúgy a CCCP még létezik? Azt hittem évek óta nem frissítik. Volt valami direkt Animés kódek pack is. Én K-Liteot használtam (natív 64 bitest), de mostanában VLC-t. Csak utóbbit valamiért nem szerettem meg.
  • RelakS
    Csúnya:

Szép (LAV filterrel):

A leírásban szereplő madVR nekem lassú szar, visszaálltam VMR-9 (renderless)-re.
  • PetruZ
    Én az MPC-HC-t használom Hi10P-re is. Az 1.5.3.3514 kell hozzá, plusz egy frissebb ffdshow (min. v3951). Az MPC-ben ki kell kapcsolni az internal codec-eket (az Internal Filters lapon a jobb oldali, Transform oszlopban elsősorban a H264-eket és az AAC-t), így használja az ffdshow-t és műxik rendesen.

#50646: Ha nem támogatja a lejátszó, akkor a színátmeneteknél, egyszínű felületek határainál csúnya, nagy méretű zöldes-pirosas kockásodás tűnik fel.
  • Máté94
    Igen.
  • Zomil
    akkor a csodálatos kisugárzásomnak köszönhetö, h nézek 10bites videokat vele? :D
  • LeventeV
    Linkelsz egy képet ha nem nagy gond? Kiváncsi vagyok rá, hogy milyen mikor nem játsza le rendesen.

Szvsz elég sokat kell vesződni a 10 bittel ahhoz képest, hogy alig van valami előnye. :(
  • Máté94
    http://www.rrfs.szunyi.com/articles.php?article_id=20

Nem játssza le magától.
  • LasDen #50644
    azé ezt a kisebb fájlmélretet én nem nagyon tapasztaltam....
  • RelakS
    Köszi!

Ruley: legújabb CCCP van fent. Lejátszani lejátsza, de randa...
  • Máté94
    VLC sajna nem.
  • Inquisitor
    Azért fasza a 10 bites, mert lehet nem csak az olcsó DVB-T, de drágább asztali Media Player sem játssza le. :(
    Ugyebár az meg nem mindenkinek megoldás, hogy a PC ott duruszol filmnézés közben, vagy pláne kis monitoron nézze (és olvassa!) az Animét.
  • Máté94
    A Hi10P előnyei:
    - 20-40%-kal kevesebb helyet foglalnak a videók a 8bites darabok ellenében a magasabb tömörítési aránynak köszönhetően.
    - a több adat tárolásával csökkenti a színátmenetek éles kontúrhatárait és a sötét területek szegényes megjelenését
    - a videokódolónak (encoder) kevesebb filtert kell használnia, így az idegeit is meg tudja kímélni

A Hi10P hátrányai:
    - lassabb dekódolás és videokódolás (35-40%-os aránnyal)
    - más platformokon (mint a PS3) szegényes támogatás, vagy még annak is a hiánya.
  • Ruley
    Asszem a legújabb CCCP-t kell letölteni hozzá, vagy a legfrissebb VLC is lejátssza.

A fájlok mérete kisebb tőle állítólag.
  • RelakS
    szánk jú, keptön ábviösz

De pl mi 10 bit a 8 helyett? O_O
  • Máté94
    8 bit helyett 10 bit-be kódolnak.
  • RelakS
    valaki részletezni, mi a gyíkhús ez a 10bites codec? Valószínűleg ilyen filmekbe botlottam, és nem éppen szívderítő látvány megfelelő driver nélkül, és csak szeretném tudni, mi is ez :) (főleg, hogy itt már mintha lett volna szó róla)
  • LeventeV
    Gotta Catch 'Em All XD
  • Zomil
    ehh :D
  • LasDen #50633
    pokemonok :D
  • Lelouch
    Igazad van, de azért én még emiatt nem írnám le a sorozatot.
  • armageddon666
    Lehet normálisan kinéző kövér karaktert csinálni. Utálom mikor ilyen szinte superdeformed karaktereket raknak be a rendesek közé.
  • zsakosfrodo2
    Tomoki Tower!

• Zomil
    Most odairhattam volna, h véleményem szerint, de gondolom ez egyértelmü :D
    Nemtudom én szimplán "beleszerettem" a karakterébe(rossz aki rosszra gondol). Általam látott anime karakterek közül kb. a legperverzebb, hatalmasakat tudtam röhögni a hülyeségein az anime alatt, ráadásul komoly is tud lenni és tökös is :D
    Nem az a tipikus szerencsétlen karakter, ráadásul lányok láttán sem az elsö dolog h elvörösödik és elfordul :D
    Meg ugy maga az anime is a kedvenceim között van...Nemtudom...mikor Tomoki-t meglátom valahol megemlitve mindig lepörög 1-2 földön fekve röhögös jelenet a SnO-bol...persze ez az anime miatt is van. :)