72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • efti
    IS folytatas ugyan nincs, de ha jol lattam lesz ugyanabbol az ontoformabol masik sorozat mint amibol az keszult ...
  • LasDen #50747
    bakker IS ovat mennyien vették megin....csodálkozom, hogy ilyen számok mellett nem jelentették még be a 2. évadot. nem mintha nekem hiányozna...:D
    Unicorn is jól fogy...eddig vártam ma megnézem már...:D
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, nem nekem van 5 TB-nyi tárhelyem, hanem Malakai kollégánknak.
    Nekem "csak" 3,25 TB-nyi (levontam a C partíciót) helyem van.
  • Lelouch
    Én a 41. résznél járok, de ez nem túl bíztató. A mangában nem húzták el az edzéseket/felkészüléseket, sőt nagyrészt off-screen zajlottak... Úgy látszik akkor az anime ezzel is próbál időt húzni.
  • efti
    Az csinos...nalam a teljes kapacitas 3.5TB .. Nem csoda hogy nem ferek el :D

Vegul sikerult eleg sok kezdodo darabot felvenni a PTW listara, bar azt is hozzatennem, hogy varhatoan a szokasosnal is nagyobb % lesz dobva belole, van koztuk nem egy aminek nem josolok nagy jovot nalam
  • IMYke2.0.0.0
    5 TB! :)
  • IMYke2.0.0.0
    A baj csak az, hogy mire egy magyar ember közelébe kerül, ez 100.000+ Ft-ba fáj...
  • LasDen #50741
  • Zomil
    nem is mondtam, h rossz volt nekem kifejezetten tetszett, mondjuk én egyáltalán nem tervezem a dobást, heti 1 baromkodásnak tökéletes, legalábbis én a részek többségén remekül szorakozok :)
  • LasDen #50739
    az még nem volt rossz, de a 46. már igen és a következő bűnszarnak igérkezik...rohadtul el van nyújtva oga edzése és az egész, pedig ez az arc egész érdekesnek indult, de ez a felkészülősdi nagyon unalmas...
    nemtom meddig marad, de ha nem kezdenek el keménykedni lassan, akkor dobom a picsába....

a Pierrot meg ezekre a long running szériákra specializálódott?? ahhoz képest elég szarokat csinálnak:D
  • Zomil
    Jujj...beelze 45. része nagyon beteg volt... :D
    (amikor fps-t játszanak...)

Azok a szobrok Himekawa-nál...meg a karakterek amiket készitettek...joghurt...jajj :D
  • LasDen #50737
    pff....nagyon megbízható....
  • Zomil
    leszmerénmegmondtam... :)
  • LasDen #50735
    de amúgy akkor most lesz 2. évad?? mer egysze előtte be lett jelentve a 2. évad, de aztán most kiderült hogy a stúdiót nem is kérdezték meg szóval nem tiszta.....
  • Zomil
    hát igen a mellékhatás nem semmi, de a képesség is nagyon jo, teljesen passzol a szerepéhez :)
  • LasDen #50733
    mondom, hogy nem a képessége a lényeg...hanem a "mellékhatása"....meg a spoilereket nem olvastam el korábban....(u_u)
  • Zomil
    pedig 1szer beirtam már ide spoilerbe, h mi a képessége :P
  • LasDen #50731
    horizon 11: nem lepett meg Toori képessége (vagyis inkább annak hátulütője), mert tegnap elspoilereztem magamnak, de jó volt mozgás közbe is látni ezt.
    viszont a képességének a hátulütője eléggé durva. nemtom egy életen át, hogy lehet kibírni, főleg hogy mi minden történik közbe :D

a winyó témához, én pont ma szabadítottam fel, csoportosítottam át 100gigát így másik lemezzel együtt van 200 giga helyem :D
  • Malakai
    Jó perpill én 5TB-n terpeszkedek de van 40GB hely... :P
  • Zomil
    hát remélhetöleg lassan megint elkezd lefele menni az ára...
    mondjuk én szerencsés vagyok, mert fél éve vettem 2tb-s winyot ugyhogy most nincs helyproblémám :)
  • armageddon666
    Kicsit lemaradtam.
    Honnan és mennyiért veszitek most a HDD-t? 1TB-t láttam majdnem 40k-ért. Ez kicsit két és félszer annyi mint amennyit kiadnék érte. Nagyon durván fenn vannak az árak.
  • Malakai
    Egy darabig még tuti jobban megéri 2×2TB, mint 1×4TB.
    Nekem is venni kéne már egy 2TB-ost (meg egy SSD-t, de ez már nagyon off :), de egyelőre kivárok, hátha nem csak rosszabbodik a helyzet, bár idehaza...
  • RelakS
    én meg attól kapok agybajt, hogy hiába kapcsoltam be az ACPI-t, a windows az istennek nem veszi észre, ha a sata dokkba berakok egy vinyót, illetve nem tudom leválasztani, ha már úgy indult :S

Lehet, majd a következő telepítésnél, mikor már eleve ACPI-n indul a rendszer

A fekvő sata csatlakozót meg tényleg tolják fel a nemesebbik felükbe. Főleg, hogy az L alakú sata kábel rossz irányba L alakú XD. Amúgy meg emiatt kellett új házat is vennem tavasszal -_-'
  • LasDen #50725
    nem vagyok nagy könyves, de olvastam párat, de én nem találkoztam még olyannal hogy majd 10.000 oldalon keresztül mutatja be hogy az adott helyzetben milyenek a fák, a bokrok és hogy 2km-rel arrébb valaki a bokorba szart (mert nem tudom elképzelni, hogy ennyi szövegben ne legyen mellébeszélés)...kicsit túlzó akárhogyis :D
  • Zomil
    Nemtom sztem azért könyvekben elöfordul ilyen...csak gondolom "light" novelként könnyebb eladni :)
  • Zomil
    a csaj arcon rugása laza volt... :D
    szép kis amv... :D
    Viszont sehol egy Sno...csalodtam :)
  • LasDen #50722
    hát ez kurva sok....egy kicsit röhejesnek is tartom a dolgot...oké, hogy sokat ír, de ha már tartana valahol legalább a történet, de még épphogy csak elkezdődik minden.....azé ez kicsit sok bevezetőnek :D
  • efti
    Nem igazan, foleg ha a 400 dollaros arat nezzuk... Ugyanakkor ma tobb rage comicot is lehetett rolam rajzolni, szivesen meglatogatnam egy bseball utovel aki a sata csatlakozokat illetve aki ezek elhelyezeset az alaplapomon kitalalta.

Az hogy ezek utan hotswappable eszkozkent ismerte fel a windows es most allandoan ott log a biztosnagos eltavolitas ikon a system trayben, mar szinte magatol ertetodo...
  • RelakS
    kép címét kimásolod, és új fülre beillesztve megnézed
  • LasDen #50719
    én csak békát látok....
  • LasDen #50718
    bákker....
  • Zomil
    "Light" novel... :D
    Igaz, h 2x akkora, mint egy Gyürük ura kötet, de nembaj :D
    Ennyi erövel akár könyvnek is hivhatnák...vagy igy jobban veszik? :D
  • RelakS
    [url=http://prohardver.hu/hir/4_tb-os_hitachi_kulso_merevlemez.html]Nem sietted el egy kicsit azt a vásárlást? [/url]
  • Lelouch
    [URL=http://img193.imageshack.us/img193/3343/1323720362096.jpg]Horizon "Light" Novel legújabb kötete[/URL]

Kicsit durva. :D
  • davidka003

Most vettem a Tescoban, kartontokos DVD, 250 Ft-os áron adták darabját. Ennyit megért. :D
  • LasDen #50713
    milyen faszák...:D
  • Zomil
    jo hát nekem az jött le a multkori hsz-edböl, h csak én tartom jonak innen :D
    de akkor megnyugodtam :P
  • LasDen #50711
    nem kell....:D én egy másodpercig sem vitattam, hogy jó a sorozat....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nos, ha ez a 10 bites "reform" elterjed, akkor majdhogynem kétszer annyi anyag fog felférni a HDD-inkre a közeljövőben :)
  • Zomil
    "nahogyugyeénmegmondtam... :D"

:DDD