72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
IS folytatas ugyan nincs, de ha jol lattam lesz ugyanabbol az ontoformabol masik sorozat mint amibol az keszult ... -
bakker IS ovat mennyien vették megin....csodálkozom, hogy ilyen számok mellett nem jelentették még be a 2. évadot. nem mintha nekem hiányozna...:D
Unicorn is jól fogy...eddig vártam ma megnézem már...:D -
Sajnos, nem nekem van 5 TB-nyi tárhelyem, hanem Malakai kollégánknak.
Nekem "csak" 3,25 TB-nyi (levontam a C partíciót) helyem van.
-
Én a 41. résznél járok, de ez nem túl bíztató. A mangában nem húzták el az edzéseket/felkészüléseket, sőt nagyrészt off-screen zajlottak... Úgy látszik akkor az anime ezzel is próbál időt húzni. -
Az csinos...nalam a teljes kapacitas 3.5TB .. Nem csoda hogy nem ferek el :D
Vegul sikerult eleg sok kezdodo darabot felvenni a PTW listara, bar azt is hozzatennem, hogy varhatoan a szokasosnal is nagyobb % lesz dobva belole, van koztuk nem egy aminek nem josolok nagy jovot nalam -
5 TB! :)
-
A baj csak az, hogy mire egy magyar ember közelébe kerül, ez 100.000+ Ft-ba fáj...
-
-
nem is mondtam, h rossz volt nekem kifejezetten tetszett, mondjuk én egyáltalán nem tervezem a dobást, heti 1 baromkodásnak tökéletes, legalábbis én a részek többségén remekül szorakozok :) -
az még nem volt rossz, de a 46. már igen és a következő bűnszarnak igérkezik...rohadtul el van nyújtva oga edzése és az egész, pedig ez az arc egész érdekesnek indult, de ez a felkészülősdi nagyon unalmas...
nemtom meddig marad, de ha nem kezdenek el keménykedni lassan, akkor dobom a picsába....
a Pierrot meg ezekre a long running szériákra specializálódott?? ahhoz képest elég szarokat csinálnak:D -
Jujj...beelze 45. része nagyon beteg volt... :D
(amikor fps-t játszanak...)
Azok a szobrok Himekawa-nál...meg a karakterek amiket készitettek...joghurt...jajj :D -
pff....nagyon megbízható.... -
leszmerénmegmondtam... :) -
de amúgy akkor most lesz 2. évad?? mer egysze előtte be lett jelentve a 2. évad, de aztán most kiderült hogy a stúdiót nem is kérdezték meg szóval nem tiszta..... -
hát igen a mellékhatás nem semmi, de a képesség is nagyon jo, teljesen passzol a szerepéhez :) -
mondom, hogy nem a képessége a lényeg...hanem a "mellékhatása"....meg a spoilereket nem olvastam el korábban....(u_u) -
pedig 1szer beirtam már ide spoilerbe, h mi a képessége :P -
horizon 11: nem lepett meg Toori képessége (vagyis inkább annak hátulütője), mert tegnap elspoilereztem magamnak, de jó volt mozgás közbe is látni ezt.
viszont a képességének a hátulütője eléggé durva. nemtom egy életen át, hogy lehet kibírni, főleg hogy mi minden történik közbe :D
a winyó témához, én pont ma szabadítottam fel, csoportosítottam át 100gigát így másik lemezzel együtt van 200 giga helyem :D -
Jó perpill én 5TB-n terpeszkedek de van 40GB hely... :P -
hát remélhetöleg lassan megint elkezd lefele menni az ára...
mondjuk én szerencsés vagyok, mert fél éve vettem 2tb-s winyot ugyhogy most nincs helyproblémám :) -
Kicsit lemaradtam.
Honnan és mennyiért veszitek most a HDD-t? 1TB-t láttam majdnem 40k-ért. Ez kicsit két és félszer annyi mint amennyit kiadnék érte. Nagyon durván fenn vannak az árak. -
Egy darabig még tuti jobban megéri 2×2TB, mint 1×4TB.
Nekem is venni kéne már egy 2TB-ost (meg egy SSD-t, de ez már nagyon off :), de egyelőre kivárok, hátha nem csak rosszabbodik a helyzet, bár idehaza... -
én meg attól kapok agybajt, hogy hiába kapcsoltam be az ACPI-t, a windows az istennek nem veszi észre, ha a sata dokkba berakok egy vinyót, illetve nem tudom leválasztani, ha már úgy indult :S
Lehet, majd a következő telepítésnél, mikor már eleve ACPI-n indul a rendszer
A fekvő sata csatlakozót meg tényleg tolják fel a nemesebbik felükbe. Főleg, hogy az L alakú sata kábel rossz irányba L alakú XD. Amúgy meg emiatt kellett új házat is vennem tavasszal -_-' -
nem vagyok nagy könyves, de olvastam párat, de én nem találkoztam még olyannal hogy majd 10.000 oldalon keresztül mutatja be hogy az adott helyzetben milyenek a fák, a bokrok és hogy 2km-rel arrébb valaki a bokorba szart (mert nem tudom elképzelni, hogy ennyi szövegben ne legyen mellébeszélés)...kicsit túlzó akárhogyis :D -
Nemtom sztem azért könyvekben elöfordul ilyen...csak gondolom "light" novelként könnyebb eladni :) -
a csaj arcon rugása laza volt... :D
szép kis amv... :D
Viszont sehol egy Sno...csalodtam :) -
hát ez kurva sok....egy kicsit röhejesnek is tartom a dolgot...oké, hogy sokat ír, de ha már tartana valahol legalább a történet, de még épphogy csak elkezdődik minden.....azé ez kicsit sok bevezetőnek :D -
Nem igazan, foleg ha a 400 dollaros arat nezzuk... Ugyanakkor ma tobb rage comicot is lehetett rolam rajzolni, szivesen meglatogatnam egy bseball utovel aki a sata csatlakozokat illetve aki ezek elhelyezeset az alaplapomon kitalalta.
Az hogy ezek utan hotswappable eszkozkent ismerte fel a windows es most allandoan ott log a biztosnagos eltavolitas ikon a system trayben, mar szinte magatol ertetodo... -
kép címét kimásolod, és új fülre beillesztve megnézed -
én csak békát látok.... -
bákker....
-
"Light" novel... :D
Igaz, h 2x akkora, mint egy Gyürük ura kötet, de nembaj :D
Ennyi erövel akár könyvnek is hivhatnák...vagy igy jobban veszik? :D -
[url=http://prohardver.hu/hir/4_tb-os_hitachi_kulso_merevlemez.html]Nem sietted el egy kicsit azt a vásárlást?
[/url]
-
[URL=http://img193.imageshack.us/img193/3343/1323720362096.jpg]Horizon "Light" Novel legújabb kötete[/URL]
Kicsit durva. :D -
Most vettem a Tescoban, kartontokos DVD, 250 Ft-os áron adták darabját. Ennyit megért. :D
-
milyen faszák...:D -
jo hát nekem az jött le a multkori hsz-edböl, h csak én tartom jonak innen :D
de akkor megnyugodtam :P -
nem kell....:D én egy másodpercig sem vitattam, hogy jó a sorozat....:D -
Nos, ha ez a 10 bites "reform" elterjed, akkor majdhogynem kétszer annyi anyag fog felférni a HDD-inkre a közeljövőben :) -
"nahogyugyeénmegmondtam... :D"
:DDD