72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #50788
    egy polippal esetleg...(^_^)
  • Zomil
    dehogynem, nekem titkos japán kapcsolataim vannak...
  • LasDen #50786
    nem tucc te semmit :D
  • Zomil
    anime folytatás lesz, merénaztmondom... :D
  • Lelouch
    The official website for the Heaven's Lost Property (Sora no Otoshimono) anime franchse announced on Monday that the latest promotional video for Heaven's Lost Property's "Nyū (New) Project" will be screened at an event in Tokyo on Christmas Eve. The announcement does not specify what medium the "Nyū (New) Project" will be in.

Kiváncsi vagyok mi lesz az. Jó lenne ha anime folytatásról lenne szó, de valószínűleg csak egy játék vagy valami ilyesmi lesz. :/
  • efti
    Mirai Nikki elso fele nem a manga volt. Ez honnan van? Ez a Mosaicbol volt?

@Lasden: Az hogy tobben vannak igazabol nem kellett hogy ujat jelentsen, ezt a temat mar korbejartak a "kutyas" epizodokban. Valahogy ugy erzodik, hogy kellett egy minden eddiginel erosebb ellenfel, ezert elcsusztunk a mar mar Tolkieni tulzasok fele. Remelem nem fogjak a cisszalevo ket epizod vegere kontinensekkel salapalni egymast..
  • LasDen #50782
    az volt az egyik ami nem tetszett meg hogy mennyire elvoltak telve maguktól, hogy ketten levertek egy embert...
  • efti
    Meg eddig a verekedes ha kise tulzo is volt nem volt vilagtol elrugaszkodott, de ez a kosaras baromsag viszont mar zavaro tulzas, plane a nagy fekete foltokkal..
  • LasDen #50780
    szerintem se volt jó rész, de az eddigi részek rohadt jók voltak....az ikrek nagyon idegesítők a fasságaikkal.....
  • efti
    A multkori WTF epizod utan a mostani Ben-to meg kerek perec sz@r volt. Nagyon meredeken zuhan ez a sorozat, pedig eleinte jo volt :(
  • Zomil
    Mondjuk a hellsing ultimate-et is érdemes megemliteni, mert aki azota nézi miota az elsö rész kijött(2006) az is várhat még egy picit, mire a 10. rész is kijön :D
  • LasDen #50777
    én ott csak arra leszek kíváncsi, ahogy kimúlik a sorozat...hogy mi kell majd ahhoz, hogy az emberek ott hagyják és ne nézzék :D

de azt is eltudom képzelni hogy 20 év múlva is ugyanúgy töretlenül harcolnak :D
  • LasDen #50776
    nekem csak 5-6 év mer az Eva 111-et 2010 augusztusában láttam....:D
  • Lelouch
    Én se halhatok meg addig, míg nem láttam a Bleach végét. Még 10 év minimum.
  • Lelouch
    Ha úgy vesszük igazából 8 évet, mert az első 2007-ben volt a mozikban. :D
  • Zomil
    franc tudja, ezt még kb. a 2. film megjelenése körül olvastam ami 2éve volt, szoval azota még böven változhat a dolog :)
  • LasDen #50772
    messze van még a 4. rész....a 3.-ról sem tudni sokat...akkor a 4. még inkább homályban van....:D
  • IMYke2.0.0.0
    Jézusom, nem is 'egész estés' film lesz?!

Aztaqrvaélet!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom ki mennyi idős, de lehet majd mesélni a gyerekeknek, hogy "tudjátok, apuci 7 évet várt egy 1,5 órás anime filmre annak idején..."
    :) :)
  • Zomil
    lol...félelmetes, de kb. én is igy vagyok vele... :D
    elötte lost-ot muszáj volt megnéznem, most meg én is eva-val vagyok igy, h mostmár mindenképp látnom kell mit hoznak ki belöle :D

Lelouch: jajj ne is mond...most belegondoltam...amugy ha mázlink van elvileg most nagyjábol kis különbség lesz a 3. és 4. között ráadásul a 4. rész ugy tudom nem is teljes movie lesz, hanem ilyen 30perces levezetés, ezért sztem van rá esély, h még 2013-ban kijön mozikban és akkor láthatjuk 2014-ben :P
    Persze igy is kurvamessze van...
  • Lelouch
    Tippre 2014-ben lesz a mozikban a 4. rész, amit majd 2015-ben adnak ki BD-n. Rossz belegondolni is. :D
  • Zomil
    Haha...pont ezt akartam irni...szivesen várnék én 3évet arra a movie-ra, de ha mázlink van akkor is legkésöbb 2014körül jön a 4. rész(az utolso) :D
  • LasDen #50766
    ez tart életben...addig nem halhatok meg míg nem láttam mind a 4 részt...:D utána már tökmindegy (előtte meg a LOST volt ilyen) :D
  • IMYke2.0.0.0
    Te Jó Szagú Atya Úristen!

Szerencse, hogy én nem nézem az ilyesmit, de sajnálom azokat, akik rá várnak.
  • Lelouch
    Még így se olyan rossz a helyzet, mint pl. az Evangelion-nál: 2008-ban jött ki az első movie DVD-je, a 3. BD-je meg 2013-ra várható. :S
  • IMYke2.0.0.0
    Gyorsan teszem hozzá: jó minőségben, és angol felirattal.
  • IMYke2.0.0.0
    Én csak azért vagyok szomorú, mert a három filmet 3-4 év alatt lehet megnézni :(
  • LasDen #50761
    (u_u)
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm.
  • Lelouch
    Csak nyár körül fogják kiadni BD-n.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak én nem találom, vagy még meg sem jelent a Mardock Scramble: The Second Combustion?
  • Lelouch
    A 2. Macross Frontier movie-t még nem láttam, de elég sok az elégedetlen hang.
  • Zomil
    még jonak is tünik :D
    amugy nemtom IS már annyira dörp volt, h simán tetszett... :D

Látom kijött a macross movie 2. része is...vki megnézte innen? vélemény?(mármint az 1-2 együttvéve)

Persona 4 is szépen fogy.
  • Ruley
    Egyébként a noitamina téli blokkja kétfelé lesz bontva, 8 részes lesz a Black Rock Shooter, és előtte lesz egy három részes [URL=http://www.moetron.com/2011/12/09/thermae-romae-tv-anime-announced/]"Thermae Romae"[/URL] ami jónak tűnik.
  • LasDen #50754
    a cím láttán valami bődületes fasságra számítottam, de elég normális története van (bár nem értem, hogy 30 év alatt mér nem írtottak még ki mindenkit)....melyik stúdió fogja csinálni???
  • Lelouch
    Hát stúdiótól függően egy próbát azért lehet megér majd. :D
  • efti
    Muv-Luv Alternative: total eclipse
  • LasDen #50751
    meg Basarat is lehet megkéne már nézni....
  • Lelouch
    Melyik sorozatra gondolsz?
  • Lelouch
    AZ Unicorn brutálisan teljesít eladások terén.